A.M.I פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 אני לא בטוח אם מותר לעשות זאת אז אם לא אנא מנהלים מחקו זאת בנימוס.... אהלן חבר'ה... זכיתי ב- TrackIR 3 PRO בתחרות אחת.. אבל אין לי צורך בו ככה שאני מוכר אותו חדש חדש לא פתוח בקופסא... עם אחריות אפילו נראה לי... חחחח הכלי הזה יעזור לכל אחד לשפר את היכולות שלו בטיסתו הוירטואלית ובמיוחד בקרבות אויר... מתאים גם למשחקי פעולה אגב.... ב-650 שקלים בלבד.... כל מי שרוצה שיצור קשר באייסיקיו 166760447... או באימייל: a_m_i_a_d@walla.co.il הנה קישור לאתר החברה: http://www.naturalpoint.com/trackir / והנה קישור לביקורות מעולות: http://arstechnica.com/reviews/004/trac ... pro-1.html http://www.simhq.com/_technology/technology_025a.html עדיפות לאיזור הצפון חיפה והקריות....
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 זה דבר ממש נחמד, ומאוד מציאותי. לאיפה שאתה מסתכל, יש חיישן שקולט את התזוזה, ובעצם זה במקום ללחוץ על מקשי החיצים על מנת לראות. לדוגמה בVC במקום להסתובב עם המקשים/סטיק, אתה מסובב את הראש רק וזה מסובב לבד. אבל זה יקר מאוד... אם כבר עדיף לקנות מהם... מחיר המוצר הוא $139, ושער הדולר היציב היום 4.4860. לכן כדאי לך להוריד מחיר :wink: אבל האמת זה קצת יקר תתחדש ותהנה
A.M.I פורסם ספטמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 אבל לאחר שבדקתי באתר הכי זול כולל משלוח מגיע הסכום ל-215 דולר שזה יוצא: 963.2 שקל ובחשבון שהגיע לי עם המוצר משום שקיבלתי אותו מתנה עלה לקונה כ-400 דולר בגלל שזה משהו מיוחד לא יודע מה... בקיצור אן כזה בארץ ובמיוחד לא במחיר כזה...
A.M.I פורסם ספטמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 בתשובה לשאלתך חגי זה מכשיר שבדומה למצלמת רשת יושב על המסך או על כל מקום אחר ועוקב אחר תנועת הראש שלך... ובהתאם הוא מזיז את המבטים במשחק או בשאר דברים... יש בו שני מצבים שאחד הוא אמולטור של עכבר והשני מזיז מבטים אם אני לא טועה מאוד יעיל ומאוד מעלה את רמת המציאותיות רק מבט קל ימינה והידיים שלך משוחררות ממשחק בחצים להזזת המבטים זהוי הגרסה האחרונה והמקצועית ביותר למכשיר הזה והוא עובד ברזולוציה נורא גבוהה ובמהירות מדהימה...
hagay פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 כן, יש רק בעיה קטנה, אם אני מזיז את הראש לצד, אז במסך זה זז, עד כאן זה יפה, אבל הראש שלי לא מסתכל אל המסך, אז מה עושים, או שמדובר על תנועות ממש קטנות.
gal_r פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 מדובר על תנועות קטנות ולכן כל תנועה קטנה בראש עושה תנועה גדלה במסך. ידוע לי גם שאפשר לכוון את גודל התנועה ומהירות התנועה... וחוץ מזה העיניים עדיין נשארות ממוקדות על המסך ורק הראש זז...
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 מדובר על תנועות קטנות ולכן כל תנועה קטנה בראש עושה תנועה גדלה במסך.ידוע לי גם שאפשר לכוון את גודל התנועה ומהירות התנועה... וחוץ מזה העיניים עדיין נשארות ממוקדות על המסך ורק הראש זז... אזהרה: משרד הבריאות קובע כי שימוש רב במוצר גורם לפזילות סתם, זה לא נראה לי הדבר הזה, אולי עם מוסיפים לזה משקפיים כאלה של VR ואז כשאתה מסובב את הראש ה"מסך" עדיין נשאר לך מול העיניים
A.M.I פורסם ספטמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 הכל ניתן להגדרה אבל הברירת מחדל זה שמזיזים 3 מעלות את הראש ממש לא קריטי והמבט בסימולטור זז ב-90 מעלות זה מאוד נוח לפי כל הביקורות שמצאתי וזה משפר בהמון את יכולות הטיסה מההסעה בטקסי ועד קרבות אויר מסובכים וכל מיני דברים אחרים... מי שרואה את הסרטונים באתר שישים לב שרובם במכשירים קודמים ככה שאיכות אף יותר גבוהה....
Avi Dudai פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 הכל ניתן להגדרה אבל הברירת מחדל זה שמזיזים 3 מעלות את הראשממש לא קריטי והמבט בסימולטור זז ב-90 מעלות זה מאוד נוח לפי כל הביקורות שמצאתי וזה משפר בהמון את יכולות הטיסה מההסעה בטקסי ועד קרבות אויר מסובכים וכל מיני דברים אחרים... מי שרואה את הסרטונים באתר שישים לב שרובם במכשירים קודמים ככה שאיכות אף יותר גבוהה.... שלחתי לך הצעת מחיר בדוא"ל. אבל : משום מה חשבתי שאתה גר בחולון. אולי זה בגלל שאתה לא ממלא אחרי הנחיות מנהלי הפורום. 1. לחתום בשם אמיתי ומלא 2. למלא את אזור המגורים. אם אתה צפוני אז זה מסבך מאוד את ביצוע העיסקה כי אני גר במודיעין.
A.M.I פורסם ספטמבר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2004 שלחתי לך הצעת מחיר בדוא"ל.אבל : משום מה חשבתי שאתה גר בחולון. אולי זה בגלל שאתה לא ממלא אחרי הנחיות מנהלי הפורום. 1. לחתום בשם אמיתי ומלא 2. למלא את אזור המגורים. אם אתה צפוני אז זה מסבך מאוד את ביצוע העיסקה כי אני גר במודיעין. סליחה.. תיקנתי.. פשוט הרבה זמן לא התחברתי לכאן....
Avi Dudai פורסם ספטמבר 30, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2004 שלחתי לך הצעת מחיר בדוא"ל.אבל : משום מה חשבתי שאתה גר בחולון. אולי זה בגלל שאתה לא ממלא אחרי הנחיות מנהלי הפורום. 1. לחתום בשם אמיתי ומלא 2. למלא את אזור המגורים. אם אתה צפוני אז זה מסבך מאוד את ביצוע העיסקה כי אני גר במודיעין. סליחה.. תיקנתי.. פשוט הרבה זמן לא התחברתי לכאן.... עמיעד שלום. אני ממשיל לקבל ממך דואר עם פונטים בג'יבריש. לא יכול לקרוא! I do not see the Hebrew font ! I receive a nonsense.....
Avi Dudai פורסם ספטמבר 30, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2004 שלחתי לך הצעת מחיר בדוא"ל.אבל : משום מה חשבתי שאתה גר בחולון. אולי זה בגלל שאתה לא ממלא אחרי הנחיות מנהלי הפורום. 1. לחתום בשם אמיתי ומלא 2. למלא את אזור המגורים. אם אתה צפוני אז זה מסבך מאוד את ביצוע העיסקה כי אני גר במודיעין. סליחה.. תיקנתי.. פשוט הרבה זמן לא התחברתי לכאן.... עמיעד שלום. אני ממשיל לקבל ממך דואר עם פונטים בג'יבריש. לא יכול לקרוא! I do not see the Hebrew font ! I receive a nonsense..... סוף סוף זה הסתדר. לך לדואר שלך.