E.Z פורסם ספטמבר 27, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2013 למרות הכמות המכובדת של הטיסות ששיגרנו אני מאוכזב בעיקר מהיחס של חברי החטיבה. עושה הרושם שאנשים פשוט לא שמים על כל דבר טוב שעושים בשבילם וזה חבל. ניסינו לעשות משהו שונה , והיינו צריכים אתכם כדי לקבל משוב על הביצועים, מעבר לעובדה שהייתי צריך אצל חלק נכבד בשעה 1 בלילה בטים ספיק כדי להתחנן שישלחו לנו נתונים כדי שנוכל לנתח אותם השורה התחתונה שמתוך 18 טייסים ששיגרנו, פחות מחצי החזירו משוב. ומה כבר ביקשנו- נתונים שנמצאים מול הפרצוף שלכם בקוקפיט לאורך כל הטיסה ! -אנשים לא קראו את הנוהל שהיה מאוד ברור ואם לא אז לא היה חסר מקום לשאול שאלות,- בקשנו 300 פעם זמנים ב UTC, ואנשים בכל זאת רשמו את הזמן המקומי או לא רשמו בכלל והיינו צריכים לנחש מתי הוא יוצא (כי לא הגיוני שסבב לאתונה יתחיל ב 23:00). -מעבר לחוסר הדיווח אפשר היה גם להגיד במידה וביטלתם את הטיסה ואל תגידו שמהאייפון קשה לעשות ריפליי של 3-4 מילים. המטרה שלנו לבנות מתכונת שתופעל לא רק בארועים גדולים, אפילו סתם במשמרות פיקוח שתעלה פה ושם, ואין זמן להכין טיסה או אין כוח אפילו שאתם יודעים, אנחנו נכין וכל מה שישאר זה להכניס דלק ולהניע APU. אני עומד מאחורי המילה שלי מי שלא שלח את הפידבק לטיסות עד שעה זו יקבל מאיתנו יחס בהתאם בפעם הבאה. מעבר קצת הפקת לקחים שלי לאירוע: -נשתדל בפעמים הבאות נוכחות קצת יותר גבוהה בערוץ פתוח לצורך שאלות ועזרה - נושא הבנת הדיספאץ': קראתי ושמעתי שאנשים לא הבינו איך להתעסק עם הניירת, אני בדיעה שאם אתם לא יודעים לקרוא את מה שכתוב שם אתם לא צריכים לצאת לטיסות האלה, זה גדול עליכם, אבל כדי לישר קו חד פעמית אני יעביר הדרכה על בודדת על התעסקות עם הניירת והבנתה- שוב זה יהיה משהו חד פעמי שלא יחזור על עצמו- אפרסם תאריך בהקדם. - בכל מייל כתבתנו הערות חוזרות לגבי נושא הפידבק בפעם הבאה שנפעיל את המשגרה נצרף את ה PDF של נוהל השיגור- אם אתם יכולים לפתוח ולקרוא את ה OFP אז בטוח אתם יכולים לפתוח גם את הנוהל. אם יש משהו להוסיף ולשפר לתקן אתם מוזמנים לכתוב כאן מעבר תודה לאלמוג ואמיר שלקחו חלק סופ"ש נעים.