עבור לתוכן
Amir Paz

ניהול חטיבה - הבהרה

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה..

רציתי רגע להוסיף נקודה חשובה לאותה הודעה שנמצאת כאן בדביק מעל  -בנוגע להנהלת החטיבה.

בתקופה  האחרונה יצא לי לשוחח (בשיחות מסדרון, כלומר - TS וכד') עם כל מיני חברים שמביעים עניין בלנהל את החטיבה.

מצד אחד, אותם חברים מביעים עניין ורצינות , מצד שני - רק אדם אחד שלח מועמדות רשמית. :unknw:

מאוד פשוט: אם אתם חושבים שאתם מתאימים - לכו על זה! , שלחו קורות חיים. 

יכול להיות שבשנים האחרונות תפקיד מנהל החטיבה קיבל רושם שרק חבר וותיק מאוד עם המון נסיון בצוות יכול לנהל את החטיבה - זו טעות ביסודה.  הוכחה לטעות הזו היא Chris Iber מנהל מרכז אפריקה (לדוגמא) שהתחיל עם אפס נסיון יחסי, לקח מודל גרמני ובנה אותו באפריקה תוך זמן מאוד קצר. 

אלו האנשים שאני מחפש, כאלו שביום הראשון שלהם לניהול יתחילו לדחוף קדימה במלוא העוצמה מבלי לקחת בחשבון את הנורומות שהיו פה עד עכשיו - פשוט לשנות ולעשות, כפי שנראה להם לנכון!

כמנהל אזור אני שואף לחדש ולרענן את תפקידי הניהול בכל האזור.  בקרוב תראו מה מתרחש באפריקה מבחינת הניהול ותבינו לכוונתי. 

אנחנו צריכים אנשים חדשים.  לא שהוותיקים חלילה לא מתפקדים, פשוט כי כל כך חשוב לתת לחבר'ה החדשים לקחת חלק ולתרום - זה חלק ממה שבונה את הארגון הזה.

שהדרישות למכרז לא יבהילו אתכם.  שהעבר לא יבלבל אתכם.  אם לרגע נראה לכם שאתם מתאימים ויש לכם דחף לשנות, בבקשה: תשתפו אותי. 

האמינו לי, המכרז הוא לא סגירת פינה, לא מדובר במשהו מכור מראש.  לא -  בקשי לא הולך לנהל את החטיבה, מתוך בחירה שלו בשלב הזה.  (שאלו אותי כל כך הרבה את השאלה הזו). 

המכרז הוא אמיתי לחלוטין ופותח פה הזדמנות חריפה לחבר'ה לא צפויים להכנס למעגל.

בנוסף;  תעזרו לנו לגלות אתכם, כלומר: בסוף היום, גם אם שלחתם קורות חיים ולא נבחרתם - תמיד קיימת לכם האופציה לקחת חלק בצוות החדש!

פורסם

האם נפתחים מקומות בצוות החטיבה שאליו ניתן להצטרף ?

ברגע שהמנהל הנבחר נכנס לתקפיד, יש לו את הסמכות לעשות שני דברים:

הראשון - להגדיר אילו תפקידים יהיו בצוות.  כמובן, שיש תפקידים שהם תפקידי מפתח שאותם לא משנים בדרך כלל כמו - מנהל הדרכה, כמו מנהל אירועים..  אבל לצורך העניין, הוא יכול להחליט שבצוות ואטיל יש "מנהל תוספים/מנהל סינרים" (דוגמא). 

השני - ברגע שהמנהל החליט על התפקידים החדשים, הוא גם מחליט מי הולך לנהל אותם. 

כפי שזה נראה כרגע - בהחלט!  - הולכים להפתח תפקידים בצוות הבא.

פורסם

ברגע שהמנהל הנבחר נכנס לתקפיד, יש לו את הסמכות לעשות שני דברים:

הראשון - להגדיר אילו תפקידים יהיו בצוות.  כמובן, שיש תפקידים שהם תפקידי מפתח שאותם לא משנים בדרך כלל כמו - מנהל הדרכה, כמו מנהל אירועים..  אבל לצורך העניין, הוא יכול להחליט שבצוות ואטיל יש "מנהל תוספים/מנהל סינרים" (דוגמא). 

השני - ברגע שהמנהל החליט על התפקידים החדשים, הוא גם מחליט מי הולך לנהל אותם. 

כפי שזה נראה כרגע - בהחלט!  - הולכים להפתח תפקידים בצוות הבא.

אוקיי תודה רבה על התשובה אמיר :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...