עבור לתוכן
Adi Sahar

חדשות טובות - P3D גרסה 2.0 יוצא ב 25 לחודש! (יום שני הקרוב)

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף מתחילים להרים את ה NDA ו FLIGHTBEAM שחררו את ההודעה הבאה בדף הפייסבוק שלהם:

https://www.facebook.com/FlightbeamStudios

Now that some restrictions have been lifted, we can safely tell you Flightbeam has been participating with Lockheed Martin's Prepar3d V2 BETA, for two reasons

1. Make P3D v2 better by providing feedback to LM
2. Make our products 100% comp[/size]atible.

First off, this needs to be said about some crazy rumors I've been reading...
The folks over at LM are closely listening to FSX customers, and by no means is P3D restricted to non-entertainment customers. I can assure you that the wild rumors about LM chasing out entertainment customers are untrue and most are unfortunately originate from folks who support the "other" simulator platform in development, which I will not mention.

Now on to exciting things... this IS the FSX replacement. Everything said here comes from first hand experience and testing. Just from our screenshot attached, you will see several things already. Dynamic cockpit shadows, native bloom (no performance penalty), and volumetric fog. This is just the tip of the iceberg, LM has extensively optimized the engine and it runs much more efficiently than FSX. ALL your CPU cores will be used. Your GPU/Video card will finally take a beating (I know mine has). LM Engineers have also modified code to better optimize memory management, which also means less OOM. And did I already mention, its now a DirectX 11 engine?

And what better news than this: All our products are compatible now, and LM is expected to release V2 THIS MONTH.

Happy Friday everyone!

הם גם שחררו שתי תמונות שמציגות את הפיצ'רים החדשים:

1401304_594327860627510_1665592802_o.jpg

967090_594327990627497_621012384_o.jpg

פורסם

אני עוקב אחרי ההתפתחויות מתוך סקרנות,ולפי סרטון וכמה תמונות שראיתי,תוך כדי השוואה עם כמה דברים מ XP10:

1) עדיין קיימת בעיית blluries,אומנם פחות מ FSX אבל זה עדיין קיים.

2) volumetric עננים וערפל נראים טוב יותר מXP10,אבל ב 10.30 XP צפוי להדביק את הפער הזה + עם SKY MAXX PRO

3) המים נראים פשוט פנטסטי,גם יותר יפה מ XP10,אבל גם זה ב XP 10.30 צפוי להדביק את הפער.

4) תמיכה מלא בתוספים,נותן ל P3D V2 מהבחינה הזאת נקודת זינוק טובה יותר משל XP10 כיום,למרות שהקצב ב XP10 צובר תאוצה וצפוי לעלות אחרי 10.30 (אני מדבר הרבה על 10.30 מהסיבה שזה אמור להיות game changer)

לסיכום- הולכת להיות תחרות שרק נרוויח ממנה.

בכל אופן,היתרון המובהק של XP10 על P3D V2 זה 64BIT,ולפי מה שהבנתי P3D V2 גם לא הולך להפוך לכזה בקרוב.

פורסם

כי בזמנו לא היה 64 ביט.

והיום, כדי להפוך את זה ל 64 ביט, צריך פרק זמן הרבה יותר ארוך. יש בסימולטור חלקי קוד ישנים מאד.. הולכים אחורה לשנות התשעים.

אחרי השחרור הזה אני חושב שהם יעבדו חזק על המרה ל 64 ביט. זה בלתי נמנע שבאיזשהו שלב הם יהפכו אותו ל 64 ביט.

פורסם

האם נושא ליבות מרובות חסר גם ב FSX ? זו סיבה שניצול מערכת שלו לא יעיל?

הצצתי בדרישות של XP למשל.. לפי זה מחשב שלי יותר מהמינימום אבל פחות מהמומלץ..מעניין איך היה מתמודד עם XP.

כמה מבין חברי ואטיל יש להם XP אולי נעשה סקר?

מעניין באמת מה יהיו דרישות P3D למערכת ואיך יתפקד בפועל?

פורסם

ההבדל העיקרי בין fsx ל xp+p3d2 בניצול מערכת זה בעיקר שכרטיס המסך באמת מתחיל לעבוד כמו שהוא אמור לעשות.

ב fsx רוב העומס על המעבד הוא מייצר את רוב הפריימים וגם עושה את כל החישובים,וכתוצאה מכל היעילות יורדת.

כל מחשב גיימינג בן ימינו יריץ אותם טוב.

כדי להפיק את המקסימום משניהם נדרש כרטיס מסך high end,ככה זה לפחות ב xp10

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי.
אך מה אם המחשב בן כמה שנים...לא מדור ה I אלא QUAD..
וכרטיס 512 מגה זכרון ולא מודרני זו בעיה.

מה יהיה הגורם המשפיע יותר? איך ירוצו?
לדעתי גבולי. במקרה כזה כבר עדיף להישאר עם FSX.

זו שאלה גם למנהלי החטיבה:

איני יודע אם סקר כזה נעשה אך יהיה מעניין לעשות סקר  כמה שתמשים ב XP לעומת FS ואיזה גרסאות , לפני יציאת P3D ואולי לכללול גם בסקר ביצועי מחשבים בפועל עם מפרטים כללים?

פורסם

כרטיס מסך כזה לא יספיק...

אני ב xp10 אבל אני מאמין שזה גם תקף ל p3d v2,לפי שעתי הדרישות המינמליות כדי לקבל ביצועים טובים על הגדרות מדיום:

מעבד מרובע מסדרת אייבי (גם סאנדי טוב אבל כבר ירדו מהמדפים...)

זכרון פיזי של 4 gb כשמומלץ מאוד יותר.

כרטיס מסך gtx 660 2gb.

להריץ על מקסימום זה סיפור אחר,אני יכול לומר לך שבסחיטת כרטיס המסך xp10 לא מבייש את bf4,כלומר צריך כ״מ מפלצת עם כ 2gb + ( תלוי מה הרזולוציה)

אני חושב שיש הרבה כאחה שפוזלים לכיוון xp10 אבל כרגע אנחנו 4 בפורום שבאמת משתמשים בו,או זה לפחות מה שראיתי...

פורסם

אוקי הבנתי,
אז 4 RAM יש לי מעבד Q9400 אין לי מושג איזה שם זה :(
הבעיה היא הכרטיס שתמיד אפשר להחליף כל עוד תומך ב MB . וזכרון אני יכול להרחיב לדעתי עד 16 לפי ה MB או אפילו 32. וזה יחייב גם לדעתי החלפת ספק כוח

השאלה כבר האם זה כדאי בכלל? אולי לחכו למחשב חדש לנצל הזדמנות אז. גם עולם כרטיסי מסך מתעדכן כל הזמן גם ככה.

פורסם

לדעתי מחשב חדש

Xp לא תפס בהתחלה בגלל מחסור בפיתוח תוספים בעיקר,אבל כיום יש לפחות 5 חברות (חינמיות ותשלום) שמספקות סינרים מאוד איכותיים,כך גם לגבי המטוסים.

השנה הזאת xp צבר תאוצה בכל הקשור לתוספים,ובקרוב יוצאים ixeg,skymaxxPro, hd mesh ש 2 מהם ישנו את חוקי המשחק לפי איך שהם נראים עד עכשיו,והמאש פשוט משפר את המראה פלאים בשילוב הטקסטורות החדשות.

פורסם

ממש חזון אחרית הימים...אני זוכר בסביבות 2008 כשנתיים אחרי שיצא FSX שאלתי בפורום GAMER אם יש למישו מושג אם  ומתי מיקרוסופט יוציאו את הסימ הבא, 

וקיבלתי תגובה שדיכאה אותי ממש "ככל הנראה לא יצא משהו חדש ממיקרוסופט וכנראה שגם לא מחברה אחרת", חתיכת ביאוס....

והנה פתאום XP וP3D עושים לנו חיים מאושרים ויפים, כיף.

[נ.ב. אין לי מושג אם ועל מה דנתם, התגובה קשורה נטו לכותרת ולהודעה הראשונה;)]

פורסם

לפי מה שידוע לי הרוב הגדול של התוספים עובד ב P3D.

PMDG יש איתם בעיה והאמת שהנושא הזה די נטחן ברשת.. יש המון תגובות בנושא בבלוג ADX.

בקיצור..PMDG בכוונה מכשילים את ה 777 שלהם מלעבוד ב P3D. הסיבות לכך הן כביכול היעדר רישיון לצורכי "בידור", מה שנקרא "consumer entertainment license". עם זאת, יש דעה רווחת שהסיבה האמיתית היא בעיית חוקיות מהצד של בואינג, שלא רוצה לראות סימולציה שלהם תחת סימולטור שמפותח ע"י חברה מתחרה, הלוא היא LM.

ניתן לקוות שימצאו פתרון כלשהו.. זה ממש בעסה למעריצי PMDG להאלץ להישאר עם FSX המיושן רק בגלל חוזים ובעיות עו"ד אחרות.

פורסם

אני מקווה שאניגמה לפחות יוציאו את ה 737 שלהם...

PMDG האלה יכולים להחנק עם כל הבולשיט החוקי הזה.. הם מזמן היו צריכים להסדיר את הנושא.

צר לי על מי שמושקע אצלם כמעט 200$ ולא יזכה ליהנות מהם בסימולטור החדש.

פורסם

יואל , בדיוק בגלל מה שכתבת והשמועות שרצות ברשת PMDG הוציאו הצהרה , אתה מוזמן לקרוא :

http://forum.avsim.net/topic/426627-a-few-notes-regarding-pmdgs-position-on-p3d-development/

את ההצהרה אני קראתי עוד ביומו הראשון שפורסם ומכיר אותו היטב.

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב בשאלה (עכשיו כשאני מביט שוב בשאלה המקורית שלי אני מבין למה חשבת שאני מדבר על מדיניות הרישוי).

לא זאת הייתה השאלה שלי, השאלה ששאלתי הייתה בתגובה (מהפוסט הקודם) על כך ש PMDG ביצעו חסימה אקטיבית ב 777 בעבודה מול ה P3Dv2.

אני שאלתי לגבי היכולת הטכנית ל NGX לעבוד על ה P3Dv2, לא על מדיניות הרישוי.

ממה שקראתי ישנם שמועות לכאן ולכאן לגבי האפשרות הטכנית ל NGX לעבוד ע"ג ה P3Dv2.

פורסם

יש עדיין הגבלות מסויימות של NDA. אם AVSIM לא ימחק הודעות שנוגדות את ה- NDA, הוא יוצא כביכול 'משתף פעולה' ועלול להיתבע (במיוחד בגלל שהאתר יושב בארה"ב). זו הסיבה היחידה שהניהול שם נוקשה בעניין הזה... לא צריך לקחת את זה קשה. תנסה ללחוץ עליהם מדי פעם ואולי הם יסירו את הבאן, או שתיצור משתמש חדש אם כי זו חלופה פחות מועדפת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...