amir friedland פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 שלום , גם היום ! היום החל מ 19.30 מקומי עד 22.30 ! פיקוח ת''א , מושגחים מוזמנים לצור קשר , באו לטוס !
shachaf yasurr פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 חברים גם מגדל נמצא יש תנועה מטורפת בואו לטוס!
Yoav Hahamo פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 היה מצויין. חזרתי לשורשים ויצאתי ל-CVFR מהנה מאוד מהרצליה לחיפה בשקיעה. פיקוח מצויין של פרידלנד על ת"א והמון המון תנועה ופיקוח בשבת בצהריים/אחר הצהריים! שאפו נתראה בפעם הבאה. שבוע טוב . amir friedland הגיבו לזה 1
אורח amit kleinman פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 היה אחלה! ביצעתי לג LLBG-LGRP-LLBG, נאלצתי לבטל המראה עקב בעיה במדפים (הגעתי בערך ל 100 קשר והמדפים החלו לרדת מסיבה כלשהיא), פרידלנד בדיוק התחבר, ונתן לי קלירנס והוראות הסעה חזרה ל26 בחזור נהנתי מפיקוח משובח בבן גוריון! תודה לכל הפקחים
Barak Zohar פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 היה פיקוח מעולה ומקצועי. תודה לכל הפקחים להישמע...
Guy Agam Fusfus פורסם נובמבר 16, 2013 דיווח פורסם נובמבר 16, 2013 היה מצויין! ממליץ שבפעמים הבאות יעלו גם פקחים לשדות יותר קטנים כמו חיפה אילת הרצליה ראש פינה וכדומה כדי להגדיל את תנועת המטוסים הקלים ולהכניס יותר עניין. Barak Zohar וגם Rom Shaked הגיבו לזה 2
Barak Zohar פורסם נובמבר 17, 2013 דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 פקחים יקרים. שוב תודה על הפיקוח אך אני רואה ששוב רק העמדות בנתב"ג מאוישות וחבל. אין צורך בשלושה פקחים על אותו השדה כאשר יש את ת"א. אם חלק מכם מוסמך על שדות פנים ארצי, בבקשה מכם תאיישו כמה שיותר עמדות וכך תעודדו גם תנועה בתוך ישראל. לא כולם רוצים להמריא ולצאת מהארץ ו/או להגיע לכאן.... תודה
amir friedland פורסם נובמבר 17, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 היי ברק ,בקרת ת''א מכסה את כל הארץ לכן אני לא רואה פה את הבעיה , נכון שיותר כיף ונחמד שיש גם מגדלים אבל לא תמיד יש ות''א זה פתרון מצויין , אני לא רואה פה בעיה..מעבר ההצעה שלך היא הגיונית אבל , הפקחים שכרגע מפקחים שנים מהם הם בהתלמדות על גישה ועל קרקע אז אתה מבין לבד למה הם לא עולים לפקח הרצליה וחיפה..יש כרגע פיקוח מלא בכל הארץ עד 22.30 - כולם מוזמנים לטוס !