Kobi David פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 תפסתי את השניים בין אימון לקניית שעונים ב אלף שקל ב H.STERN.... (אה וגם 5-1 מביש על סכנין) פטריק קלוביירט אלן שירר בקרוב יובנטוס....
Gal פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שאתה צוחק . ענק :shock:
Kobi David פורסם אוקטובר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אין לי מושג למה רשמתי פיטר ולא פטריק.... מלון הילטון תל אביב כמובן, איפה שכל הקבוצות והאנשים החשובים מגיעים אליו ועשיתי עוד טעות, זה לא שעונים ב אלף, זה שעון במחיר הזה... הם דווקא היו מרוצים, בניגוד להרבה קבוצות, הם ירדו חצי שעה לפני ההסעה ללובי, חילקו חתימות הצטלמו....
Tzefa פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אין לי מושג למה רשמתי פיטר ולא פטריק....מלון הילטון תל אביב כמובן, איפה שכל הקבוצות והאנשים החשובים מגיעים אליו ועשיתי עוד טעות, זה לא שעונים ב אלף, זה שעון במחיר הזה... הם דווקא היו מרוצים, בניגוד להרבה קבוצות, הם ירדו חצי שעה לפני ההסעה ללובי, חילקו חתימות הצטלמו.... טעות... "רוב" האנשים החשובים מגיעים מלון דיויד אינטרקונטיננטל כמו מדונה הנשיא לשעבר קלינטון וכו'.
Boeing744 פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 שכחת לציין את הפרט הכי מענים, כמה השאירו לך בכיס???
Kobi David פורסם אוקטובר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אין לי מושג למה רשמתי פיטר ולא פטריק....מלון הילטון תל אביב כמובן, איפה שכל הקבוצות והאנשים החשובים מגיעים אליו ועשיתי עוד טעות, זה לא שעונים ב אלף, זה שעון במחיר הזה... הם דווקא היו מרוצים, בניגוד להרבה קבוצות, הם ירדו חצי שעה לפני ההסעה ללובי, חילקו חתימות הצטלמו.... טעות... "רוב" האנשים החשובים מגיעים מלון דיויד אינטרקונטיננטל כמו מדונה הנשיא לשעבר קלינטון וכו'. זה ממש אבל ממש לא קשור לתחום בו אנחנו עוסקים, אבל אני חייב להגיב..... הטעות היא שלך, לכל דבר בהילטון יש הסבר ברמת הדירקטוריון! ביל קלינטון לא הגיע אלינו, משום שהילטון תל אביב לא היה מוכן להצעה שנתן משרד הבטחון... הם רצו לסגור את המלון (כמעט) בגלל הביקור, והילטון מעדיף את הנוחות של האורחים הקבועים, ולא את ביל פעם בעשור. אשר למדונה, בפעם הקודמת שהגיעה, היא הייתה בהילטון. הפעם היא לא באה, משום שמארגני הכנס סיכמו עם דיויד, להם יש אולם כנסים גדול יותר (3000 איש). ואם נרד נמוך יותר, את "המורדים" הילטון לא הסכים לקבל, בגלל ההמולה שהייתה צפוייה. וכמובן שזה הבית של מכבי ת"א כדורסל, וכל הקבוצות שהיא משחקת נגדם.... בקיצור, אין עוררין על היוקרה של הילטון תל אביב. נכון שאני יכול להיות הדובר של המלון
Nimrod פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 וואי איזה מדהים! הלוואי הייתי פוגש את פטריק! למה הם אף פעם לא באים לצפון!!!!
ronenec פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אני הייתי דייל בטיסה שהביאה אותם מניו קאסל.... טיסה פרטית לקבוצה ולעיתונאים ....
mickey lip פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 קובי , סוף סוף יש מתחרה רציני לצפון 4 הידוע בכינוי פאפארצי
Kobi David פורסם אוקטובר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 זה לא צפון 4.... זה חפץ, לא זוכר את המספר שלו.....
mickey lip פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 נכון , אתה צודק . אפילו אני כבר לא זוכר העיקר שהבנת למי אני מתכוון , מר חפץ- פאפארצי. צפון 12 לאחר בירור קצר
moti פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 הרגת אותי מצחוק קובי! סיפרת להם במקרה על ואטיל?