עבור לתוכן
Izhar Haviv

בית הספר לטיסה וירטואלית IFS - נעים להכיר !

Recommended Posts

פורסם

מסתבר שיש חברי חטיבה שכנראה לא שמעו עלינו או לא מודעים לקיומנו...

אז להלן תזכורת לכך והזמנה לבקר באתר ביה"ס שמכיל מידע רב נוסף כולל כל חומרי ההדרכה של קורס טיס פרטי והגדר מכשירים.

www.ifschool.net

בית הספר לטיסה וירטואלית IFS הוא בית ספר ללא מטרת רווח אשר נוסד בשנת 2005 ומספק לימודי טיסה וירטואלית.

אצלנו תוכלו ללמוד ללא כל עלות, את יסודות התעופה הוירטואלית, באמצעות חומרי לימוד הנלמדים בקורסי טייס אמיתיים .

בית הספר שלנו הוא היחיד שמוסמך להכשיר ולהעניק דרגות לבוגריו הטסים ברשת האינטרנט של VATSIM.ifs_cert.PNG

** ההרשמה לרשת ואטסים ולקורסי בית הספר פתוחה לבני 13 ומעלה ובכפוף לתקנון וחוקי VATSIM.

הצוות הטכני שלנו יסייע לכם בהגדרות הראשוניות לטובת התחברות לרשת של VATSIM והתקנה והגדרת סימולטור הטיסה שבחרתם בו (כיום ניתן לטוס ברשת VATSIM עם התוכנות fs2004, FSX, PREPAR3D ).

ביה"ס מקיים 3 מחזורי הדרכה של הסמכה לרשיון טיס פרטי (וירטואלי) בשנה.*

מחזור אביב - מתקיים לאחר תקופת חגי האביב

מחזור סתיו - מתקיים  לאחר סיום חגי תשרי.

מחזור חורף - נפתח לאחר תחילת שנה אזרחית חדשה.

זה הזמן להזכיר שהמחזור הקרוב עומד להתחיל בעוד כשבוע וקצת - הההרשמה מסתיימת ב 30.12

פורסם

ביקרתי ביום לטיסת חוויה בבית הספר 'סקאי תעופה'. יש להם עמדה של FSX שבה הם מדריכים ומדגימים לפני העלייה למטוס.

הסימולטור הוא מאד בסיסי, ועדיין מספר לא מבוטל של אנשים בכל הגילאים, התרשמו ונהנו מאד מהחוויה.

אני מציע לגשת ל'סקאי' בהצעה לשדרג להם את הסימולטור בסינרים החינמיים שלנו ועוד תוספות שניתן לשקול, תמורת הצבת 

שלט דומה לפוסט שיזהר פרסם פה למעלה. אני מוכן להרים את הכפפה מולם ולבצע את ההתקנה הראשונית והתחזוקה.

אשמח אם הנהלת בית הספר ישקלו את העניין בכובד ראש. האם יש בעיית רישיונות במקרה הזה?

פורסם

כל פרסום יכול לעשות רק טוב. אם ברשיונות אתה מתכוון לסינרים. אני לא חושב שיש הגבלה על מה שמופץ חופשי על גבי הרשת. צריך לוודא לפני שמתקינים להם סינרים שהמחשב שפועל שם יעמוד בזה 

(שלא תגרום לקריסתם). מי יכין/יממן את הכנת השלט ומי יעצב אותו ?

בכיף הייתי גם מארגן יום מפגש לחניכים באחד השדות ובשיתוף אם אחד הגופים סדומה לסקאיי, אך אני מודה ומתוודה שהפעילות ב IFS גוזלת ממני את מרבית זמני הפנוי ברמה שאני אפילו לא מספיק לסדר את המחשב שלי כדי לטוס בעצמי (ודווקא רכשתי דוושות לפני מספר חודשים ולא הספקתי לעשות איתן הרבה).

אני מנסה להכשיר צוות חדש שייקח חלק מהאחראיות לנושאים שונים כשברקע יש עוד מספר פעילויות שאנחנו עוסקים בהם (הודעה תצא בנפרד).

במידה ואתה רוצה לקחת את זה על עצמך, בשמחה . ובכלל, כולם  צריכים לזכור ש IFS הוא לא שלי, הוא של כולנו, נקראתי למשימה לסייע בלשמור על הגחלת ואני אעשה זאת עד שיימצאו אנשים נוספים שרוצים ומסוגלים

לקחת על עצמם את הנושא גם באופן חלקי לטובת פרוייקט ספציפי...

כל מי שרוצה ויכול להעלות על דעתו ולבצע רעיונות שיכולים לקדם את ביה"ס, אשמח לספק את מה שצריך,מלבד זמן (סורי, נגמר המלאי).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...