×�פיק פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 טוב אז, הנה הגיע היום הגדול!!! אחרי הצקות, הפלצות, ואפילו בכיות (סתאםםםםםםםםםם). עוד 871 דקות. עוד 52260 שניות. קיצררררר מחר! כן כן, אני מתחיל קורס טיס-הגדר דאון. למי שזוכר פירסמתי שירשור בSCREEN SHOT על תמונות מדאיות ראש פינה. היה אחלה. בכל מקרה, מחר אני מתחיל קורס טיס הגדר דאון, במועדון דאיה ראש פינה. הקורס ימשך בממוצע שנה, ובמקביל אני עושה תאוריה. לכל אלה שאני חייב להם תמונות מר"פ(עידו מצטער!!! גם בקשר לפיק... אני מבטיח שאעשה פעם נחתית חוץ ואגיע לפיק, למרות שברגל מהישוב שלי זה יותר קצר ) ולכל אלה גם שאני לא חייב להם תמונות. מי שרוצה משהו מר"פ, אני אהיה שם כל היום מהבוקר עד הערב... אז, באמת אני מתרגש, אני אחזור מחר ב6 הביתה. נדבר אז.... ביייייי לכולם! נ.ב. צפו לתמונות וסיפורים בשירשור הזה... להית'
Erez Savir פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 בהצלחה אפיק!!מקווים לראות אותך בשמיים ארז
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 בהצלחה אפיק... בכמה נזק לכיס זה מסתכם?
×�פיק פורסם אוקטובר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 ה"נזק" לכיס הוא 1070 דולר לשנה... וכן, תראו אותי על ססנות בגיל 22...
Yoav פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 ה"נזק" לכיס הוא 1070 דולר לשנה...וכן, תראו אותי על ססנות בגיל 22... חחח... זה אפילו לא יקר כל כך... בן כמה אתה עכשיו אם יורשה לי לשאול?
Nimrod פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 אפיק נראה לי אני יבוא לראות אותך קצת... אבל אם לא אז תהנה!!!
×�פיק פורסם אוקטובר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 נמרוד יש לך את הפלא שלי. אני שם מ9 וחצי עד 5 אחה"צ.. תבוא אני אשמח. אני בן 16.2...
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 ה"נזק" לכיס הוא 1070 דולר לשנה...וכן, תראו אותי על ססנות בגיל 22... בגלל שיש צבא מ-18 עד 21. והקורס רישיון פרטי הוא שנה בערך.. לכן 22.
×�פיק פורסם אוקטובר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 טוב אז אני חזרתי. היה מעולה צברתי רק 25 דקות טיסה, למה היו בעיות עם המדריכים, אבל שבוע הבא אני הולך לטחון שעות!!! צפו לתמונות וסיפורים יותר מאוחר בערב, או מחר.
×�פיק פורסם אוקטובר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 טוב אז, אני רשמית חניך בקורס טיס-הגדר דאון. היה באמת כיף... אני ממליץ לכל אחד, אם לא לעשות את הקורס, לפחות לעשות טיסת היכרות! זה משהו מדהים, זו לא טיסה רגילה. טוב אז קצת תמונות. הטיסה היחידה שעשיתי באותו יום: מתארגן להמראה מתגלגלים מנתקים באוויר מתרמלים נוחתים מחזירים את הדאון לאחר הנחיתה זהו. ככה נגמרה לה טיסה מדהימה בת 25 דקות. השיעורים הבאים יגיעו בשבת הבאה. להשמע.
Yoav פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 נחמד, אבל כולה 25 דקות טיסה?? כמה שעות צריך בשביל רישיון...
×�פיק פורסם אוקטובר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 אני לא עושה רישיון ביום! יקח לי בטח שנה+ לעשות את הרישיון! וזה היה רק יום ראשון ולא היו תנאים לכן ירדתי אחרי 25. אבל היו כמה שהצליחו להשאר כמה שעות.
DanPadnos פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 שיהיה בהצלחה! אגב, דאייה בחורף זה לא עיסוק מסוכן? מבחינת מזג אוויר, ז"א.
×�פיק פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 שיהיה בהצלחה!אגב, דאייה בחורף זה לא עיסוק מסוכן? מבחינת מזג אוויר, ז"א. למה מסוכן? אף אחד לא מתכוון לטוס באמצע סופת שלגים. ובאמת לפעמים מבטלים דאיות בגלל גשם. אבל אפשר להסתדר.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2004 איזה זכרונות העלתה בי עם ההודעה הזו, אני עשיתי קורס דאיה בגדנ"ע אויר במגידו, צברתי שם משהו כמו 100 דקות במשך שבועיים, בהחלט חויה חוץ מזה שאני ממליץ לכל הצעירים פה להירשם לגדנ"ע אויר כל עוד הם יכולים, בקורס עצמו אמיר (כן גם הוא היה) סיפר לי על עניין הרשת שהיתה פעם בשם SATCO, זה תענוג לדהות במיוחד מעל עמק יזראל בגובה 2000, ממליץ לכולם. חג שמח
×�פיק פורסם אוקטובר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2004 איציק, יש לך רישיון טיס-הגדר דאון??? או שלא סיימת...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2004 לא אין לי רשיון זה היה קורס במסגרת של גדנ"ע אויר...קורס של כיף כזה, אבל הזמן שצברתי שם תקף.