Almog Atar פורסם ינואר 1, 2014 דיווח פורסם ינואר 1, 2014 שלום לכולם, איציק בקשי ואלעד זיירמן נמצאים בחטיבה כבר למעלה מעשור- מאז ראשית הדרך. הם בנו, כתבו, השקיעו, פקחו, טסו ושוב פעם השקיעו.... אומנם זה כתוב בלשון עבר אבל תרומתם האדירה לחטיבה לא הפסיקה לרגע אלא בדיוק ההפך. לשני החברים היקרים האלו שמלווים את צוותי ההנהלה בין אם באופן רשמי ובין אם לא מגיעה תודה ענקית ! אלעד- המון נכתב כאן ביומיים האחרונים עליך ועל התרומה שלך במהלך השנים, אני ברשותך רק אוסיף לכתוב ואגיד שעל סמך ההיכרות האישית המצויינת שלנו יצא לי להכיר בנאדם מדהים עם ידע עצום ורצון לשתפו עם שאר החברים, בנאדם שהחטיבה והחברים בה חשובים לו מאוד וזה התבטא בכמות התפקידים של אלעד בהנהלת החטיבה מאז ראשית הדרך. איציק- גם כשהוא לא חבר צוות "רשמי" הוא עדיין חבר צוות לכל דבר ותמיד יהיה. 95% מהחברים כאן יספרו שהפקח הראשון שהם פגשו ברשת זה איציק וכל אחד מאיתנו היה מתישהו בעבר טייס חדש שעושה בעיות ולא מבין כ"כ מה רוצים ממנו אבל איציק תמיד היה שם על הקשר וקיבל את כולנו בזרועות חמות והסביר בנעימות מה צריך לעשות ולאן צריך לפנות לא משנה כמה הקשר עמוס. את כמות ההשקעה של איציק (מר. תל אביב קונטרול) אי אפשר לפרט כאן כי ההודעה תהיה ארוכה מידי אבל על רגל אחת: כנסי חטיבה, חד"בים, אירועים ברשת, שת"פים, מחלקת הדרכה ועוד ועוד.... חברים, שמח שאתם עומדים כאן לצידי ותהיו בטוחים שאני אצטרך את תמיכתכם ! תודה רבה !
Izik Bakshi פורסם ינואר 1, 2014 דיווח פורסם ינואר 1, 2014 תודה רבה!VATIL זה הבית השני שלי ואני עומד לרשותכם בכל מקום שאוכל לסייע.חשוב לי במעמד זה להגיד לדור הצעיר, החטיבה הגיעה לאן שהיא נמצאת היום כי היא מורכבת מאוסף של חברים שכל אחד בה מסייע ותורם בדרכו ולפי יכולתו, ולא היינו כאן בלי חברי החטיבה (בעבר ובהווה) שהשקיעו אין ספור שעות עבור החטיבה.תוצאות טובות תמיד מגיעות אחרי הרבה עבודה קשה וגם הקרבה, חשוב לזכור זאת ולטפח את הדור הבא על הבסיס של עזרה הדדית וגיבוש.ברכות חמות לאלעד זיירמןובהצלחה לצוות החטיבה הנכנס.
zvi rodes פורסם ינואר 1, 2014 דיווח פורסם ינואר 1, 2014 יצחק? איציק וזיירמן היקרים של החטיבה ברכות חמות לכם ,מגיע לכם את כל הברכות והאיחולים
Izhar Haviv פורסם ינואר 1, 2014 דיווח פורסם ינואר 1, 2014 בנוסף למה שאלמוג הזכיר אני חושב שחשוב שתדעו שבכל מה שקשור ל IFS כל העומד מאחוריי מלפניי ומצדדיי הוא איציק בקשי, הוא זה שדואג שהמפעל הזה ימשיך להתקיים ולהתקדם ! בלי תמיכתו וסיועו הרב מאחורי ולפני הקלעים, לא הייתי שורד ! פשוט תודה ענקית ! Chris Bell וגם Amir Paz הגיבו לזה 2
mickey lip פורסם ינואר 3, 2014 דיווח פורסם ינואר 3, 2014 איציק ואלעד... קצרה היריעה מלספר על שניכם ועל התרומה שלכם למקום הזה. הראשון שחיבר אותי בבית לרשת היה איציק , בלעדיו , לא יודע אם הייתי פה ... לא אשכח לך את זה בקשי.
Elad Zeierman פורסם ינואר 3, 2014 דיווח פורסם ינואר 3, 2014 חבר'ה תודה רבה בהזדמנות זו למנוע פוסט כפול- היה תענוג לעבוד עם איתי - ועם שאר הצוות למי שממשיך שיהיה בהצלחה תמשיכה לשמור על הגחלת לעשור השני של החטיבה
david cohen פורסם ינואר 10, 2014 דיווח פורסם ינואר 10, 2014 השקעתכם הרבה במשך השנים הפכה אתכם כמו חברים ותיקים אחרים לעמודי התווך של החטיבה !! אישית נהנתי רבות מתרומתכם. תודה.