david cohen פורסם פברואר 13, 2014 דיווח פורסם פברואר 13, 2014 יום ההשתלמות שהועבר על ידי אלעד ואלמוג היה מעניין ומרתק. בשיגור טיסה עד היום השתמשתי ב vrout ובעדכון ה fmc בהתאם. השימוש ב pfpx הרבה יותר מורכב מרתק ומאתגר . אין לי ספק שכדי להגיע לרמות של אלעד ואלמוג בידע החומר ויישומו יש צורך בהשקעה רבה ! רצוי אולי לתת את הדעת על הוצאת חוברת מקוצרת ומתאימה על נושא שיגור טיסה. בהרצאות ניכרת היתה ההכנה והשליטה בחומר ,הודות למקצועיות שלכם נוצרה אוירה חיובית ונינוחה שאפשרה לנו המשתלמים ליטול חלק ולשאול שאלות הבהרה ולקבל עליהן תשובות בהתאם . רצוי מאוד אם ניתן יהיה להשתמש באכסניה של אל על בתדירות גבוהה יותר סביב נושאים לימודיים נוספים! המפגש עצמו תורם רבות להכרות ולגיבוש ! הרבה תודות על השקעתכם הרבה ועל עבודת הצוות- אלמוג אלעד ירדן וליאב.
Ido Wachtel פורסם פברואר 15, 2014 דיווח פורסם פברואר 15, 2014 אלמוג, אלעד תודה רבה על עוד קורס מרתק.. אפילו אני שעובד לא מהיום על הpfpx למדתי והשכלתי מהדברים.
Yoram Benary פורסם פברואר 15, 2014 דיווח פורסם פברואר 15, 2014 תודה רבה חברים על ערב מהנה בחברתכם. אלעד ואלמוג, היה מרתק ומעניין, יישר כח !
Joel Strikovsky פורסם פברואר 15, 2014 דיווח פורסם פברואר 15, 2014 אישית, אני לא מוצא מקום איפה יש צורך בשיפור. אני חושב שזה היה קרוב למושלם ומהנה בהחלט. תודה לכולם באיגון אירוע כזה מוצלח ולמרצים שהעבירו את החומר בצורה קלילה אך מיקצועית ביותר.