oz פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 לכבוד האירוע מחר וההקפות שרובנו יעשה על הCDU החלטתי לסיים את מה שנשאר לי לתקן בסקין ולשחרר אותו הורדה ניתנת מVFS ובקורב גם מאווסים מחכה שהם יאשרו אותו קישור להורדה בVFS: http://www.vfs-il.net/vfs/modules.php?n ... 66&ttitle=צביעה_4X-CDU_למטוס_ססנה_172 וכמובן תמונה של המטוס הנהדר: מצטער מראש על גודל התמונה נסיתי להקטין אותה ל800X600 אבל משום מה האיכות שלה אחוש נהרסה:\
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 צביעה יפה מאוד! מחכה לטוס עליו אבל איפה יוסי? :?
e_dor פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 סחה עוז, עבודה יפה מאוד !! מקווה שלאט לאט יהיו לנו המון מטוסים קלים ישראלים ברשת :wink:
moti פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 אחלה צביעה! בואו נבקש מיוסי שיתן תמונת פספורט ונשים אותו בתוך הקוקפיט :wink:
oz פורסם אוקטובר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 תודה על התגובות ואני בעד הקטע עם יוסי! לא זוכר מי אמר לי במסנגר הוא אמר איך יכולת לעשות את הDU בלי יוסי לידו אז התשובה שלי היא שאין לי תמונה של יוסי!
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 תודה על התגובותואני בעד הקטע עם יוסי! לא זוכר מי אמר לי במסנגר הוא אמר איך יכולת לעשות את הDU בלי יוסי לידו אז התשובה שלי היא שאין לי תמונה של יוסי! מחר תצלם אותו ותכניס למטוס בפוטוריל.
oz פורסם אוקטובר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 אין צורך קיבלתי מיוסי תמונת פספורט הבעיה שלא הצלחתי להכניס את זה כמו שצריך רואים את הפרצוף של יוסי פעמיים על הפרצוץ של הטייס בססנה