Tomer Haim פורסם פברואר 3, 2014 דיווח פורסם פברואר 3, 2014 לאלו שמשתמשים בטקסטורות של orbx global וישראל ירוקה מידי, בניתי לכם לאנדקלאס בסיסי חדש שיצבע את הארץ בצבעים המתאימים לפי איזורים בארץ כל זה יושב מתחת ללאנדקלאס של IPS הרגיל... 1. כנסו לתקייה addon scenery\israel\israeli landclass\scenery 2. מחקו את הקבצים LC_5720.bgl ו LC_5721.bgl 3. במקומם הכניסו את 2 הקבצים מהקישור הבא: https://www.dropbox.com/sh/xk9dcnlcwuabed6/_adm330Q40 4. מחקו את תקיית addon scenery\israel\israeli landclass\texture תהנו
Barak Zohar פורסם פברואר 4, 2014 דיווח פורסם פברואר 4, 2014 תומר תוכל בבקשה להעלות מס' תמונות שימחישו את השינוי. זה יעזור להבין יותר על מה מדובר. תודה
Tomer Haim פורסם פברואר 4, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 4, 2014 סיפור לחזור חזרה אבל הטקסטורות של ORBX מאוד עשירות (ויפות) אבל לא מתאימות ללאנדקלאס המקורי שהיה מבוסס על הטקסטורות המקוריות והיבשות של הסימולטור והתוצאה היא שלאחר התקנת ORBX GLOBAL ישראל מאוד ירוקה כמו באירופה אפילו באיזורים מצפון לבאר שבע בקיץ.... אני התאמתי את הצבעים לשדות חקלאיים יבשים בשפלה וקצת יותר ירוקים בצפון + יערות איפה שיש.. כמו בארץ אבל זה מתאים רק למי שמשתמש ב ORBX GLOBAL תורידו שוב, הוספתי כמה יערות חסרים בגליל
elai bachar פורסם פברואר 5, 2014 דיווח פורסם פברואר 5, 2014 תומר, יש לי את הLANDCLASS 1.06 אבל אני לא מוצא את הקבצים האלו... יש לי קבצים בשם WC_5720 WC_5721 ב- Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Israel\IsraeliLandclassX\Israeli_Landclass\Scenery
Tomer Haim פורסם פברואר 5, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2014 בטעות כתבתי LC5721 ו LC5720 צריך למחוק את EZ_NORTH ו EZ_SOUTH amir friedland וגם elai bachar הגיבו לזה 2
Niv Tesler פורסם פברואר 5, 2014 דיווח פורסם פברואר 5, 2014 כמה תמונות עם התיקון של תומר: צפונית להרצליה איזור ירושלים בצפון והחרמון סוף סוף לבן!
Barak Zohar פורסם פברואר 5, 2014 דיווח פורסם פברואר 5, 2014 החרמון אצלי לבן מאז ומתמיד. עם ftxglobal אני רואה צבעים דיי דומים. אני אבדוק איך זה נראה בכל עונה ונראה את השינוי שבוצע.