אורח Ori Danieli פורסם פברואר 9, 2014 דיווח פורסם פברואר 9, 2014 שלום נרשמתי ל VATSIM המטרה העיקרית - ללמוד לדבר בקשר באנגלית נתקעתי בשלב הפעלת סימולטור הטיסה של MS הסימולטור עובד בסדר אבל אני לא כ"כ משתלט עליו (למרות שיש לי רשיון טיס :-) אז לפני שאני משקיע עוד כמה שעות בסימולטור הזה רציתי להתיעץ האם אני בדרך הנכונה א) האם זו באמת דרך טובה לתרגל דיבור ברדיו ב) האם הסימולטור של MS זה הכלי? תודה אורי נב - מותר לפרסם כאן טלפון או דואל? למקרה שמישהו יתנדב לקצר תהליכים ולדבר איתי?
Omer Lanis פורסם פברואר 9, 2014 דיווח פורסם פברואר 9, 2014 קודם כל ברוך הבא לחטיבה! וכן, אתה יכול ללמוד נדב"ר באנגלית דרך ואטסים, אבל זו לא הדרך הכי טובה לדעתי. כשאתה טס כבר מצופה ממך שתדע את הנהלים. לגבי הסימולטור, יש כמה וזה תלוי ביכולות של המחשב שלך ובהעדפה אישית... MS FSX הוא הסימולטור הכי נפוץ פה בחטיבה לפחות, ואני בטוח שתקבל פה עזרה בכל נושא. כדי ללמוד נדב"ר אנגלי הדרך הכי טובה לדעתי היא לשבת עם מישהו בטלפון או בתוכנת דיבור (סקייפ, טימספיק) ושילמד אותך. אתה יכול ללמוד גם מאתרים שונים. תחפש ATC radio procedures בגוגל ותקבל המון אתרים שתוכל להיעזר בהם. אני אישית אוכל לעזור לך עם זה, ואני בטוח שרוב הטייסים (והפקחים) פה יעזרו לך בשמחה! מקווה שעזרתי, עומר.
Joel Strikovsky פורסם פברואר 9, 2014 דיווח פורסם פברואר 9, 2014 יש מסמך מאד מקיף נדב"ר באנגלית. הוא חלק ממדריך של תוכנת VoxATC שהיא תוכנת ATC לטיסות ב OFFLINE שאתה מדבר אליה, ל-ATC במקום להקליד או לבחור בסט של אופציות. בין התכונות ה ATC הכי טובות שיש, אם לא הטובה ביותר מכולם (בזמנו כתבתי סיקור עליה והשוואה לתוכנות ATC אחרות בפורום של AVSIM). המדריך מאד מקיף, גם מלמד אותך מתי צריך לחזור על כל הפקודות שהבקר הנחה אותך ומתי מקצרים וחוזרים רק על פרטים מסוימים, כמו לדוגמא: העברה תוך כדי טיסה (בקר א' העביר אותך לבקר ב') מיותר להעביר את הפרטים המלאים כל הדרוש הוא: < ATC יחידה-אות קריאה > < מטוס אות-קריאה > אתכם ב<גובה> עוד דוגמא מהמסמך כשבקר אומר לך צור איתי קשר ב... או כאשר... אין צורך בלחזור על הכל, אפשר לקצר ב WILCO. דוגמא: הבקר: Delta 463 turn left heading 230, descend and maintain 4000, contact me once at HAGEE אתה/הטיס: left 230, descending 4000, Wilco Delta 463 אתה יכול להוריד אותה מהקישור הבא אותך מעניין מעמוד 32 עד עמוד 49. כל השאר זה לגבי התוכנה לכשעצמה
Chris Bell פורסם פברואר 9, 2014 דיווח פורסם פברואר 9, 2014 English is grammatically different than Hebrew you should completely stop posting in Hebrew and start practice by typing when your confident enough, you can start reading what you write out loud do it by yourself; so you don't feel any pressure and always think about someone who doesn't know hebrew when he pronounce something incorrect your instinct is to correct him not make fun of him; when he makes a mistake remember this when you practice you will; and need to make mistakes you will eventually learn from
אורח Ori Danieli פורסם פברואר 9, 2014 דיווח פורסם פברואר 9, 2014 תודה לכולם לפי קבלת הפנים - נראה לי שהגעתי למקום הנכון אני כבר קניתי והתקנתי את MS FSX עוד לא הורדתי את התוכנה שמחברת אותו אל VATSIM רציתי קודם להתאמן קצת בטיסה שאוכל להתרכז בקשר ושם נתקעתי עוד לא הצלחתי לנחות :-) כשאני טס באמת - אני מאזן את האוירון - כך שהוא טס ישר ואופקית לבד ואז אני פשוט מסובב את הראש או מטה קצת את האוירון ואז אני מוצא את השדה בסימולטור גם קשה להחזיר את האוירון לאיזון אחרי פניה וגם קשה להסתכל החוצה אני מניח שאחרי איזו שעה עם מישהו שיודע זה יראה לי פשוט אשמח ליצור קשר לגבי נדב"ר באנגלית - אז זה לא שאני לא יודע כלום אני טס כבר ומסתדר בעברית בארה"ב היה לי מאוד קשה להבין מה הם אומרים לי אז אני רוצה לנסות לתרגל אצלכם ובעולם הוירטואלי אני גם אבדוק את ההצעה להתקין - VoxATC זה נשמע כמו תוסף מדליק ל FSX אבל אחרי שאני אלמד לנחות :-) שוב תודה אני מהרצליה הטלפון שלי הוא - 0544314015 למקרה שלמישהו יש זמן להתיעצות טלפונית מקווה שזו לא עברה על נוהלי הפורום אורי
Barak Zohar פורסם פברואר 10, 2014 דיווח פורסם פברואר 10, 2014 אין פה שום עבירה ואנחנו לא פורום משטרה. נהיה בקשר ונעזור כמה שנוכל...