Shlomlux2 פורסם פברואר 19, 2014 דיווח פורסם פברואר 19, 2014 שלום, לצערי נחצה קו אדום מבחינת המשמעת. חבר חטיבה ביצע אירוע משמעתי שהוגדר: פגיעה אישית בפומבי. לא אפרט יותר מדי, רק אציין שהנהלת החטיבה לא תסבול פגיעה בחברי החטיבה, על אחת כמה וכמה בפומבי למטרות ״הומור״. לצערי, לאחר דיון עם חברי ההנהלה, נאלצתי להרחיק את חבר החטיבה מהפורום ושרת הטימספיק לתקופה לא קצרה. והאמינו לי שעשיתי זאת בכאב גדול. אציין, כי בעיות משמעת יטופלו במלוא הרצינות וללא הנחות. אנו כאן כדי להנות ולהפיק את המירב מהתחביב, כל אחד בתחום ההתמחות שלו (ואין שניים דומים). כמו כן, אבקש מהמתלוננים, לא לבקש ממני לדווח לכם בדבר הטיפול בתלונה ובמיוחד לא בשאלה: ״נו, נענש?״ אני מרגיש כאילו התלונות הפכו למעין פעולת נקמה בין חברי הפורום, וישנם כנראה חברים שמפיקים הנאה מעונשם של אחרים. בנוסף, אני לא פעם שומע כי המתלוננים מתרברבים בדבר פעולות משמעתיות בעקבות תלונתם, מה שמעלה בי את הספק בדבר התלונה. שימו לב, כי על כל תלונה שאני מקבל, אני בודק גם את המתלונן עצמו כדי למנוע תלונת-נקמה. להלן תזכורת לנוהל תלונות זמני (עד שנפרסם את התקנון החדש). המשיכו לטוס, לפקח ולהנות מהתחביב (אבקש, לא להפיץ שמועות ו/או לעסוק ברכילות זאת או אחרת בדבר האירוע המדובר. כאן זה לא פנאי-פלוס!) Yuval Erez, Ray Frenkel, Michael Cabir וגם 9 אחרים הגיבו לזה 12