Yakov Kraus פורסם פברואר 22, 2014 דיווח פורסם פברואר 22, 2014 לפני יותר מחודשיים קרסה לי מערכת ההפעלה, אחרי שלא הצלחתי להחיות אותה ניסיתי לנצל את ההזדמנותולשפר את המחשב לרכוש SSD וכרטיס מסך שעומד בדרישות PREPAR3DV2.1כל זה על מנת להפעיל את IFLY 737 במהירות סבירהאקצר לאחר התקנת כל התוכנות בבן גוריון מספר הפרימים עמדו על 4.7לאחר שהורדתי את הסינרי של רוזינטל וכל הפוטוריל המהירות עמדה על 9ויותר גרוע המסך החשיך ואז בעיקhttp://kostasfsworld.wordpress.com/בות קריאה של הבלוג ירד לי האסימון חברת לוקהיד מרטין בונה את ה F35 במיליארדי דולרים הם בפיגור של לוחות זמנים וחריגה ממסגרות התקציב הלקוחות שלה הם ממשלות וחילות אוויר בתקציבים דמיוניים אז לא נראה לי שהם ישקיעו מאמץ אמיתי בכמה חובבי סימולטורים אזרחיים אולי פיתוח סימולטורים למוצרים הצבאיים שלהם תוך הפעלת מסך בלתי חדיר למניעת זליגת מידע מהם לא תבוא הישועה מחר אני מתכונן להחזיר את הסימולטור הישן והטוב FSX Omer Cohen הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם פברואר 22, 2014 דיווח פורסם פברואר 22, 2014 stay with P3D v2.0, do not upgrade to v2.1; too many issues you can run both side by side FSX and P3D
Yakov Kraus פורסם פברואר 23, 2014 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2014 לא שווה את המאמץ אי אפשר לבטל את הפאץ של 2.1. לחזור ל2 זה להתקין מחדש ואז את כל התוספות וכל זה בשביל תצוגת שיקופיות שהופכת לניתוקים דבר כזה לא קרה לי ב FSX במשך שנים
Chris Bell פורסם פברואר 23, 2014 דיווח פורסם פברואר 23, 2014 im having the hardest time getting in touch with them they completely messed up my work as well as many other developers with v2.1 with no open channels of communications; good thing i have Aerosoft on my side still they dont disclose any technical information to help fix the problem without getting to technical; they have a massive memory leak with autogen and objects this effect many aspects of the sim; and thats the reason your getting a slideshow its a shame they don't do proper R&D before they come out with such devastating updates
Adi Sahar פורסם מרץ 6, 2014 דיווח פורסם מרץ 6, 2014 כבר דובר על זה שהפלטפורמה הזאת עדיין לא בשלה. בסופו של דבר היא תבשיל וכולם יעברו אל זה, אבל כרגע ההמלצה היא לא להסיר את FSX אלא להשאיר במקביל. במילא הרבה דברים אפשר להתקין ב P3D ע"י יצירת צמתים מ FSX, כלומר ללא התקנה כפולה של מטוסים\סינרי.
Chris Bell פורסם מרץ 6, 2014 דיווח פורסם מרץ 6, 2014 ive tried to explain junctions here, to the best of my knowledge it didn't reciprocate
Yakov Kraus פורסם מרץ 6, 2014 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2014 אני לא מאמין שזו הפלטפורמה לוקהיד מרטין מוכרת מטוסים ולא סימולטורים הם מעוניינים בסימולטורים צבאיים ולא אזרחיים מהם לא תבוא הישועה
Elad Zeierman פורסם מרץ 6, 2014 דיווח פורסם מרץ 6, 2014 אני לא מאמין שזו הפלטפורמה לוקהיד מרטין מוכרת מטוסים ולא סימולטורים הם מעוניינים בסימולטורים צבאיים ולא אזרחיים מהם לא תבוא הישועה יעקוב אתה טועה לאנשים יש זיכרון קצר ושוכחים ש FSX יצאה ב 2006 ולקח לה סדר גודל של 4-5 שנים מרגע היציאה, להבשיל לסימולטור העיקרי שהקהילה בעולם משתמשת בו. השוק במפורש מכון ל P3D צריך לתת לזה את הזמן בשנים ובסוף סביר להניח נעבור לזה.
Adi Sahar פורסם מרץ 8, 2014 דיווח פורסם מרץ 8, 2014 אני לא מאמין שזו הפלטפורמה לוקהיד מרטין מוכרת מטוסים ולא סימולטורים הם מעוניינים בסימולטורים צבאיים ולא אזרחיים מהם לא תבוא הישועה טעות יסודית. אם תלך לאתר של P3D, תראה שיש שם פרסומות של קרנדו עם מטוסים אזרחיים. בנוסף, אתה לא קראת את מה שהמפתחים אמרו והם אמרו בריש גלי שזו הפלטפורמה שמחליפה את FSX. והפרט הכי קריטי, זה שהמפתחים הנוכחיים, חלקם או כולם עבדו בסטודיו ACES שיצר את FSX.