Kobi David פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 איזה אירוע... אני רוצה לסכם בקצרה את האירוע המדהים של ישראל אירליינס מיוון לארץ. תודה. (ממש קצר תודו! ) למען האמת, פנו אליי מספר אנשים, ושאלו מה עם סיכום רישמי של IAL. ובכן, התכוונתי להיכנס לפורום, ולסכם. אבל אז הבנתי שבעצם, סיכמתם הכל. כל התמונות, התודות, הסיפורים, הפקחים שהזיעו, חברים שלי, סיכמתם את זה יותר טוב משהייתי מסכם בעצמי. אני כן רוצה לשתף אותכם בקצת מספרים... לאירוע, נרשמו 43 טייסים, 12 ביטלו במהלך ימי ההרשמה, ודאגנו לעדכן את הסלוטים בהתאם. מספר טייסים הצטרפו על ידי פנייה אישית אלינו. 88% מהנרשמים הגיעו לטיסה! 47% :!: :!: :!: מהטייסים, ביצעו את הלג לשדה היציאה שלהם ביוון במהלך הימים שקדמו לאירוע, בלי שום תכנון מוקדם! היה לנו פיקוח כל הדרך, כולל APP בשדות מהם יצאנו. הפקח של קפריסין, אנטוניס, התבלבל, וחשב שמדובר ב 1800 מקומי. אבל כמו שכולכם אמרתם, אילן עשה עבודה מבריקה, אני מבטיח לכם שגם הוא הזיע... הפיקוח בארץ היה מושלם. אני חושב שיותר מכל, יעידו הפקחים על כמות התנועה הנכנסת, מטוסים הופנו לעובדה (מתי הייתה הפעם האחרונה שזה קרה!) אמיר דגל בשיטה של "הכר את ארצך בעל כורחך" ושלח טייסים לתור את ה TMA... אני רוצה להגיד תודה גדולה, ענקית, לטייסים שלנו שכרגיל לא איכזבו אותנו, והפגינו שוב את הכוח העצום של IAL. אין לכם מושג כמה פידבקים טובים קיבלנו מאירופה... דוגמא קטנטנה: טייס צ'כי, עם 2300 שעות ב VATSIM, הצטרף אלינו במהלך האירוע. וזה על קצה המזלג... תודה מגיעה גם לאנטוניס הקפריסאי, ניקוס וניקו מהצוות היווני, כאמל ששוב עזר כשהיה צריך, קפריאנוס, טרי (קפריסין). לפקחים בארץ, זה האירוע הראשון שאני זוכר, שמלבד התקרית הקטנה על ה J10, לא היו שגיות או תלונות על הפיקוח, זה מוכיח כמה הרמה השתפרה! תודה לכל אחד ואחד מכם. תודה לאלעד על הצבת הפקחים, ועל כך שהבנת את צרכי החברה. תודה לאילן על הפיקוח בהזנקה טלפונית! בן יניב, רן, שהיו חלק בלתי נפרד מהקמת האירוע, תודה חברים! ושוב תודה ענקית לכל הטייסים של IAL, פשוט שיחקתם אותה, אני אשתדל להביא לכם תגובות מאירופה במסגרת החברה, כדי שתבינו על מה מדובר. שתיהיה לנו שנה טובה ומלאת התפתחויות חיוביות נ.ב. - האירוע הבא, יהיה גדול יותר, מרגש (בדגש) יותר, ומבטיח יותר, והוא לא רחוק, הבטחה.
nimig פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 ביום שישי שלפני הארוע , ישבתי לי חמוש ב M-16 ומדים וסיפרתי למ"פ שלי על FS ועל IAL , סיפרתי לו על האירוע הגדול ושאלתי אותו אם יתן לי חופש כדי שאוכל לטוס, אך המ"פ (מפק"צ קשוח מפלס"ר גבעתי) לא התלהב מכל הקטע של הסימולטורים וכמובן שלא שיחרר אותי לארוע. לסיכום, בזמן שאתם נהנתם לכם בטיסה מעל לים התיכון , אני פטרלתי בגוש עציון, יחי ההבדל הקטן . שמח שנהנתם אני חוותי את הארוע דרך הפורום, דרך התמונות והדברים שכתבתם כאן בפורום. "צהל צהל כבר באים , רות סוף, סוף למילואים."
Kobi David פורסם אוקטובר 6, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2004 ריכזנו את מיטב התמונות עבורכם... אתם מוזמנים להציץ. http://www.israelairlines.org/heb/operations/events