עבור לתוכן
asaf raviv

כל הכבוד, לVFS - אירוע בהרצליה

Recommended Posts

פורסם

קודם כול תודה לכול מי שהגיע והשתתף באירוע

אני רוצה להודות גם לאילן כהן ויוסי לוי שאירגנו את כול האטרקציות שקיבלנו בשדה.(הכלבה זה אטרקציה בונוס ישר מנשר)

ולספר גם שיוסי הוא טייס ממש תותח!!!

6 שעות בערך הוא טס רצוף עם כול חצי שעה 20 דקות נחיתה! שיגע את הפקחים דרך המטוס (ואנחנו שיגענו אותם מהמגדל עצמו :lol::lol: )

תודה יוסי על החוויה המדהימה שנתתה לכולנו!(פעם ראשונה שאני טס על ססנה)

גם רוצה להודות למדריך שלמה שהתשגע ממספר השאלות ונשאר לשבת עם החבר'ה עוד שעתיים לאחר ההרצאה!

כנראה ששברנו שיא בצילום תמונות ....50 + אנשים צילמו כנראה יותר מ1000 תמונות שעות על שעות של סרטונים .(אנחנו נדאג שתראו את הכול :arrow: :roll: )

בגדול האירוע הזה היה "טירוף" לא היה מספיק מקום לשבת מרוב אנשים שהפתיעו והגיעו .

אנשים שלא נרשמו לטיסה לא יכלו שלא לעמוד בזה ,ועלו לטיסה עם יוסי.

מי שלא ראה את הסימלטור ! הפסדתם----אולי לא כולם יכלו להטיס אבל צריך לראות כדי להאמין

כזה קוקפיט אמיתי וכייפי (ורוטט-אתה מרגיש באויר) לא תאמינו! והמפעיל...מסכן כמה שיגענו אותו!

בקיצור עשינו כייף חיים! אירוע של פעם בחיים ,(לא כול יום רואים מטוסים ומכוניות ספורט 8):lol: )

תחכו לתמונות ולסרטים!!!

תודה שבאתם נפגש באירוע הבא ,ברשת ובמציאות , של VFS.

פורסם

מדהים !

זה ממש נראה כמו באמיתי !!

:shock: כל הכבוד על הצילום ועל העריכה, אולי גם אצלי יש כמה תמונות ששוות עריכה בסגנון זה אבל חפיף :wink:

אז סחתיין על כולכם ומקווה שנראה עוד תמונות :)

פורסם

אלירן לא שכחתי את הדף שלקחתי למפעיל בסימוטלטור

ולמי שלא היה שם

אני מסתכל על כל הציוד בסימוטלטור פתאום מה אני רואה?

דף קטן יפה כתוב למעלה ATIS אחרי זה יש שורות של כל המה אומרים עם מקום למילוי

ישר שאלתי את המפעיל מה זה, מסתבר שזה דף שנותנים לטייסים בשביל שהיה להם נוח מקשיבים ל-ATIS וממלאים את הדף בהתאמה

אני אדאג לעלות את זה מחר לפורום! דף נוח מאוד.

פורסם
  Omer k כתב:
אלירן לא שכחתי את הדף שלקחתי למפעיל בסימוטלטור

ולמי שלא היה שם

אני מסתכל על כל הציוד בסימוטלטור פתאום מה אני רואה?

דף קטן יפה כתוב למעלה ATIS אחרי זה יש שורות של כל המה אומרים עם מקום למילוי

ישר שאלתי את המפעיל מה זה, מסתבר שזה דף שנותנים לטייסים בשביל שהיה להם נוח מקשיבים ל-ATIS וממלאים את הדף בהתאמה

אני אדאג לעלות את זה מחר לפורום! דף נוח מאוד.

כן זה היה חלק מהדרך לשגע אותו!...אתה הפסדת מה שעשיתי לו!

עשיתי 3 הנמכות ב30 דקות והכול בגלל ששיגעתי אותו והוא סידר לי ישר 12 מייל מבן גוריון לקראת התישרות על הLL

ככה הספקתי מלא.....וגם כול הדרך טסתי על מנוע מלא כדי להגיע ולהספיק עוד ועוד! הוצאנו לסימלטור את המיץ :lol::lol: עד שנדפק שם איזה מכשיר נראה לי חחחחח המכשיר הפסיק לעבוד מהעומס...

פורסם

וואי, אין מילים, נהנתי מאוד, זאת הייתה חויה באמת כיפית,

יותר מזה, אני ואביב גלעדי הלכנו בסוף היום משהו כמו שלוש וחצי אל המגדל פיקוח,

היה שם את הפקח אני חושב הכי חביב שיכול להיות, שמו בישראל עמי, הבן אדם תותח,

ראינו בעיניים איך היה לו מטוס לקראת סוף עם הרוח ואחד נכנס לתחילת עם הרוח, באותו הרגע היה לו מטוס שהודיע על הליכה סביב,

כשהמטוס היה קצת אחרי תחילת המסלול הוא נתן לו הוראה לשבור ימינה ולהכנס לעם הרוח מידית,

מה שנוצר הוא שהמטוס הזה נכנס בין שתי המטוסים הקודמים, זה היה ממש מדהים,

שוב המון תודה ענקית למארגנים.

פורסם

אלירן ואילן היה ענק מאוד נהנתי במפגש

אלירן תודה שמצאת לי מקום בסוף על הטיסה עם יוסי

הייתי מאוכזבה אם לא הייתי עושה את זה.

היה מאוד נחמד בסימולטור ישבנו שם אני רועי ואור נצר ודיברנו שם עם יהודה הטייס של ארקיע

ועם המפעיל (לא זוכר איך קוראים לו) אבל הם היו ממש נחמדים.

הקיצר מי שלא היה הפסיד...

תמונות בקרוב אני מעלה...

פורסם

אילן , יוסי ואלירן - וגם אחרים שלא זוכר את שמם.

תודה על אירגון המפגש, הסדר נשמר ומרוב חוויות ואטרקציות לא הספקתי אפילו

להכיר את החברה שאני טס איתם ברשת... פשוט יום עמוס וגדוש...

הסימולטור היה מעניין (אבל קל יחסית) והטיסה היתה דבר חדש בשבילי (וגם

בשביל הקיבה...) יוסי הפגין מקצועיות והרגשתי מאוד בטוח לטוס לידו.

ההרצאות היו מעניינות, במיוחד של מדריך הטייס.

אני מקווה בפעם הבאה שאוכל להכיר יותר את החברה, כולם נראו נחמדים, אבל בטח יצא

לי לראות אותם ברשת...

אז מתי המפגש הבא ???

אריאל

4X-MIA

פורסם

היה ממש כיף, ועוד יותר כיף להכיר ולראות עוד ילדים חדשים.

באו ממש הרבה ילדים שאישית לא הכרתי בפרצוף, והיה ממש אחלה.

תודה לאלירן ולאילן מצוות VFS שארגנו מפגש באמת יוצא מן הכלל, ממש מאורגן ומסודר, ושכל אחד יצא הכי מרוצה שבעולם, כל הכבוד!

תודה רבה ליוסי לוי על הטיסה הראשונה שלי בססנה 172.

ממש הייתה חוויה להמריא ולנתק ב60 קשרים, וכמו כן לראות את בצרה במציאות, ולהכיר את אזור 9 כמו שצריך.

הסימולטור היה גם ממש כיף, אביב שימש כF/O מעולה, וגילינו מהי הסיבה שתמיד יש 2 טייסים במטוס. פשוט בלתי אפשרי להטיס לבד.

הביקור במגדל היה מאוד כיף, מוטי הפקח היה קצת עצבני עלינו, אבל בסוף נתן הסבר, וראינו איך הם מפקחים להם בסבבה, ממש עבודה אחלה.

מקווה שכמו שנהנתי גם כך כולם,

לילה טוב.

פורסם

טוב אז חוויות מהצד של הטייס :D

ברצוני להתחיל בברכות לאילן כהן ואלירן על אירגון האירוע ושמירת הסדר בשדה עשו עבודה נפלאה .

תודה מיוחדת ליוני שבזכותו היה לכם כיסאות לשבת הגיע במיוחד אלי הבייתה (מעלה אדומים)

כדי לאסוף אותם וגם להחזירם.

תודה למיכל יצחקי על העזרה בהשגת המרצה (מדריך הטיסה) למוטי הפקח ששגעתי אותו עם הסבבים ,למימון מכים ניר על הביקור במוסך, לשלמה המדריך טיסה על ההרצאה המרתקת וכמובן למפעיל הסימולטור מר סלמון ישראל שיצא שפוי בסוף היום :roll:

אז ככה....

הגעתי מוקדם יחסית לשדה בשעה 8:10 השומר בשער נתן לנו להיכנס לאחר בדיקה ברשימות ששלחתי לו בפקס מספר ימים לפני אירוע.

לשימחתי לאף אחד לא הייתה בעיה להיכנס לשדה למרות בעיות ביטחון שיש בשדה עקב התראות מחבלים לחדור לשטח אווירי.

כשהיגעתי לשדה המטוס עדיין היה באימוני הקפות ע"י טייס אחר

בשעה 8:45 לערך המטוס היה מוכן לטיסה והתחלנו בסבב הראשון בהקפות.

לאחר הסבב הראשון מוטי הפקח העיר לי שהורדת נוסעים מהמטוס צריכה להיות עם מנוע כבוי בלבד.

נענתי בחיוב

בסבב השני נאלצתי ללכת סביב בגלל מטוס שהיה בריצת המראה קיבלתי הוראה ממוטי להמשיך מערב.

לצערי לא שמעתי את ההוראה הזאת והמשכתי בקשר עין עם המטוס שהמריא לעם הרוח.

היה מטוס נוסף שקיבל אישור הנמכה מבצרה להנמיך גם לגובה 800

כמובן שהעניים סורקות את האוויר ללא הפסק עד שראיתי את המטוס מתקרב אלי במהירות מייד מוטי אמר לי לפנות שמאלה חזק הרגעתי אותו בזה שאמרתי לו שאני בקשר עין איתו.

היה קטע מלחיץ ואז הוא אמר לי CDU תנחת לאחרונה בשבילך להיום.

אתם יכולים לתאר לעצמכם מה עבר לי בראש שאני רק בסבב השני וכבר צריך לסיים.

הוא ביקש שאני אתקשר אליו- כך עשיתי לאחר נחיתה .

הבהרתי לו את הענין שלא שמעתי את ההוראה שלו ללכת סביב לכיוון מערב והצעתי לו כדי שלא יהיה בלאגן בשדה בגלל התנועה הרבה שישי בהקפות נצא לאיזורים.

הוא קיבל את הרעיון ואיפשר לי להמשיך לטוס.

שאר הסבבים המשיכו ללא בעיות .

היה לי מאוד כיף להכיר אתכם למרות שאני לא זוכר מי עלה (מבחינת שמות).

אני שמח שהיה לכם כיף ואני שמח שהיגשמתי לרובכם חלום.

אני מאמין שזה לא הפעם האחרונה שנעשה אירוע מסוג זה.

בכל אופן מי שרוצה לטוס איתי לא צריך להמתין לאירוע תמיד אפשר לתאם איתי זמן לטיסה לכם ולמשפחות שלכם.

אז שוב תודה על הפירגון

ונתראה באוויר בקרוב :D

יוסי לוי

פורסם

מצטער על האיחור הרב (עקב בעיות בגישה לאינטרנט),

אך גם אני מעוניין להביע כאן את תודתי לצוות הארגון הנפלא של VFS, ולכל מי שהיה שותף ליוזמה הנפלאה הזאת של האירוע.

גם כמובן למימון ולשלמה על ההדרכות והסיפורים המרתקים (שלמה הזה.. טס לי הפוך בססנה 152 :? :D ),

ואיך לא ליוסי הטייס שאין מילים בפי לתאר את הרצון הטוב שלו לשתף פעולה ברמה כזאת ולהגשים חלום לרבים בנגישות כל כך קלה ופשוטה..

ואפילו למוטי הסברס הפורמלי ( :D ) על הביקור במגדל הפיקוח.

תודה! :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...