Ittai Arnon פורסם מרץ 22, 2014 דיווח פורסם מרץ 22, 2014 שלום לכולם, הפרוייקט החל שנה שעברה במהלכו הקמנו סימולטור טיסה וחדרי בקרה, במהלך חג חנוכה ופורים שיתפנו את מבקרי המוזיאון בחווית הטיסה הוירטואלית. ברצוני להודות לכל השותפים בהקמת הפרוייקט החל מהצוות הקודם שלי, בהמשך לכל מי שלקח חלק בהדרכת הסימולטור והתנדב לבוא יום יום, פיקוח והקמת חדר בקרה מקצועי! וכלה בצוות הנוכחי בראשותו של אלמוג עטר שהמשיך את המסורת גם השנה בפורים! בלעדיכם כל זה לא היה קורה ! לתמונות למי שלא ראה: http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/41508-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A2-%D7%97%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%94-2014-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%90%D7%95%D7%9F/#entry400193 להלן מכתב תודה רשמי שקיבלנו מאוצרת הראשית של המוזיאון: מכתב נוסף: ונקנח בשתי תמונות מייצגות !
Almog Atar פורסם מרץ 23, 2014 דיווח פורסם מרץ 23, 2014 חברים, אין הרבה מה להוסיף על הסיכום של איתי, אני חושב שמכתבי התודה שקיבלנו ושיחות הטלפון לאחר פורים אומרות הכל - עשינו עבודה טובה וייצגנו את החטיבה בכבוד !! אנצל את הבמה על מנת לסכם את החד"ב האחרון: בשורה התחתונה- 30 שעות פיקוח רצוף, 220 מטוסים שטסו במרחב האווירי בישראל, המון פקחים שהוסמכו/התקדמו משמעותית בעקבות חדר הבקרה וכמובן פרסום וחשיפת פעילות הרשת והחטיבה לציבור המבקרים במוזיאון. מוזיאון ארץ ישראל נתן לנו תמיכה מדהימה אם זה במיקום האירוע, בציוד טכני ומנהלתי וכמובן בעצם העובדה שהסכים לנו להישאר שם במהלך הלילה ! תודה ענקית בראש ובראשונה מגיעה לאיתי ארנון על הקמת הפרוייקט והובלתו לאורך כל הדרך וכמובן לצוות החטיבה הקודם בהקמת חדר הבקרה בחנוכה ואיוש עמדת הסימולטור. תודה נוספת לצוות הנוכחי, לירדן, ליאב, אוהד, שלומי ואמיר שהיו חלק בלתי נפרד מהקמת חדר הבקרה בין אם זה בתכנון האירוע או במהלכו. לאחד והיחיד איציק בקשי שתמיד היה לעזרתנו אם זה בהרכבה, בפירוק או סתם כשצריך מישהו שישב תל אביב באירוע. לאור באכתרי על משיכת הציוד והתיאום מול TAMI שגם להם מגיעה תודה ענקית על התמיכה ואספקת הציוד הטכני לאירוע, זה פשוט תענוג להקים חדר בקרה כאשר אין דאגות לגבי מחשבים. וכמובן לכל מי שהגיע לפקח או לטוס במהלך האירוע או אפילו אחרי האירוע, כמו שכולכם שמתם לב כמות שעות הפיקוח ברשת עלתה בצורה משמעותית מאז החד"ב ואני רואה את זה כתוצאה ישירה מהפעילות שלנו במהלך חדר הבקרה בעיקר בהקשרי הסמכת פקחים ומחלקת הדרכה. חייב לציין שלקח לי יומיים שלושה להתאושש (לטובה) מהטירוף של חדר הבקרה תודה רבה לכל מי שלקח חלק בפרוייקט המדהים הזה !
Etai Charit פורסם מרץ 24, 2014 דיווח פורסם מרץ 24, 2014 חבר'ה אתם מדהימים. כל הכבוד על הפיקוח, העבודה, ההתמדה והאהבה למקצועות הוירטואליים-אמיתיים...