פליקס פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 שלום לכולם דבר ראשון תודה ליואב על האתר. OK אז: זאת בורסה וירטואלית שאפשר לקנות בה מניות של חברות תעופה וירטואליות. אתם נרשמים ומקבלים על זה $1,000,000.00 ומתחילים לקנות מניות של חברות. יש בבורסה רק חברה ישראלית אחת שאפשר לקנות את המניות שלה Israel Airlines . אני ממליץ לכולם להירשם לשם ולהמר בקנית מניות. זה הלינק לאתר: http://www.hotwebideas.com/smar/index.asp אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
Or Netzer פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 ממש יפה אני כבר נכנס לעסק הזה! נחמד מאוד IAL תתחילו להעלות לי את המניות!!!!!!
Nimrod פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 זה דבר גאוני! תודה שהעלת את זה! גם אני כבר בפנים
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תודה על הכרדיט :wink: לי כבר יש 1000 מניות של ISRAELAIRLINES, 20 של UNITEDVA ו100 של COMEAIR...
×™×•× ×™ לומר פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 רק שתיהיו בעניינים... אני השקעתי בבורסה הוירטואלית הזאת לפני 5 חודשים חצי מיליון דולר בישראל איירלינס, ערך המניה היה אז 32.25 דולר... היום ערך המנייה הוא 70+ דולר כך שיש לי מחצי מיליון קודם יותר ממיליון עכשיו... ככה שכל הכבוד לישראל איירלינס שמעלה את ערך מניותיה... רק חבל שזה לא כסף אמיתי....
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 רק שתיהיו בעניינים... אני השקעתי בבורסה הוירטואלית הזאת לפני 5 חודשים חצי מיליון דולר בישראל איירלינס, ערך המניה היה אז 32.25 דולר... היום ערך המנייה הוא 70+ דולר כך שיש לי מחצי מיליון קודם יותר ממיליון עכשיו... ככה שכל הכבוד לישראל איירלינס שמעלה את ערך מניותיה... רק חבל שזה לא כסף אמיתי.... מצד שני, אם זה היה כסף אמיתי אז סביר להניח שלא הייתה לך אפילו מניה אחת....
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 הנפקתי את VFS בבורסה !!!! (חחחחחח תמיד רציתי להגיד את זה) תקנו מניות!!! אני מבטיח שתצאו עשירים.
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 הנפקתי את VFS בבורסה !!!! (חחחחחח תמיד רציתי להגיד את זה)תקנו מניות!!! אני מבטיח שתצאו עשירים. תפסתי אותך במילה!!!!! סתם... אגב, לא מצאתי אותכם... מה הקוד שלכם.. והצעה נחמדה: בוא ננפיק את ואטיל...(ואטסים כבר הונפק ויש שדות תעופה שכבר הונפקו, דוגמת מלבורן וטמפה...)
Yoav פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תגידו מה זה בידיוק נותן לי??? כלום, סתם דבר נחמד...