עבור לתוכן
�פיק

טרמיקות בFS???

Recommended Posts

פורסם

האם קיים דבר כזה??? טרמיקות בFS 2004?

אם לא, אז מדוע יש דאון בדיפולט, אם אי אפשר להשתמש בו כמו שצריך?

בקיצור, מישהו יודע על טרמיקות בFS2004? האם אפשר להגדיר שיהיו? והאם אפשר להוריד תוסף כזה?

תודה.

פורסם

מערבולות אוויר חם שבלעדייהן לא היה טעם בכלל להטיס דאון... (טרמי=חם (לא?))

אחרי שמשחררים את הדאון באוויר ואם רוצים להמשיך ללטוס ולטפס איתו צריך למצוא טרמיקות ואז פשוט מסתובבים בתוכן (לא כמו סביבון!) וככה פשוט צוברים גובה עם הדאון. כמובן שהטרמיקה היא לא פרייארית ותמיד מנסה לזרוק אותה החוצה מתוכה, ולכן אתה צריך לנסות ולהישאר עם הדאון כמה שיותר קרוב למרכז הטרמיקה.

ובנוגע לשאלה שלך ממממ לא חושב שיש כזה דבר... וגם אם אין לך סטיק שהוא FF אז בכל אין לך טעם לחפש כאלו כי אין לך תחושה איפה אתה נמצא... אם נזרקת ממנה אם אחת "שואבת" אותך אליה ודברים כאלו.

את כל זה אני יודע מ 45 דקות דאייה במגידו :lol:

תרשום באוסים glider וזה ימצא לך כמה

פורסם

כן אבל אתה לא תסתכל על השעון הזה כל הזמן נכון??? טוב בקטע של הדאונים

MICROSOFT פישלו ובגדול!! צריך לשלוח אליהם מייל או משהו שיעשו משהו בנדון בגרסאת 2006 ואם היא לא תצא ( :cry: ) אז לפחות שיכניסו את זה לעידכון שהם הולכים להוציא... (ד"א הם אמרו שאם לא עד סוף ספטמבר אז הם ינסו עוד בתחילת אוקטובר אז ככה שהעדכון קרוב מתמיד!)

בכל אופן בהצלחה לך עם הדאונים בפלייט מקווה שתצליח... (למרות שלדעתי האישית להסתכל על השעון נסיקה של הזמן זה לא הכי כיף שבעולם ובלי FF זה ממש אבל ממש חסר טעם!) הכי טוב שתתאמן במציאות...

אבל אני מכיר את ההרשגה ויכול להיות שראית שאתמול גם לאחרים היתה את ההרגשה הזו לאחר המפגש וגישה בן גוריון ניסה לטפל ב 5 מטוסים בהקפה בהרצליה :D

פורסם

אני משתדל מפעם לפעם (או משבת לשבת 8) ) להתאמן במציאות.

רציתי לממש את מה שאני לומד גם על הFS ולראות איך זה מתבצע.

אבל כנראה שרמת המציאות של הFS לא כל כך גבוהה.

אז אני ישאר לעבוד על דאונים במציאות. מה לעשות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...