Yoram Benary פורסם מאי 21, 2014 דיווח פורסם מאי 21, 2014 אחד הדברים היפים בתוכנה החדשה: conflict alert
Ohad Shalev פורסם מאי 21, 2014 דיווח פורסם מאי 21, 2014 מסכים. אחת הפונקציות היפות. בכלל בעדכון האחרון בהחלט נוספו לתוכנה פונקציות מעניינות שחברי החטיבה ישימו לב אליהם בהמשך בפיתוחי הסקטור ובמחלקת הדרכת פקחים. Almog Atar הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם מאי 22, 2014 דיווח פורסם מאי 22, 2014 יורם, מה דעתך על לעשות ערב הדרכה ב TS בו נשמע ממך על החידושים ב ES 3.2? יש מגוון תוכנות שיתוף מסך שיכולות לסייע בכזו הדרכה.
Yoram Benary פורסם מאי 23, 2014 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2014 אני רק מתחיל את דרכי ב ES 3.2 ועדיין לא כל כך בקי בנושא, אך אפשר לתכנן משהוא בהמשך.
Almog Atar פורסם מאי 23, 2014 דיווח פורסם מאי 23, 2014 יורם, מה דעתך על לעשות ערב הדרכה ב TS בו נשמע ממך על החידושים ב ES 3.2? יש מגוון תוכנות שיתוף מסך שיכולות לסייע בכזו הדרכה. הקדמת אותנו קצת אוהד כרגע עובד על עדכון גדול לסקטור שאחריו יהיה ערב הדרכה לכולם על הסקטור, תוכנה ומעין יישור קו בנוגע לנהלי עבודה על מנת ליצור אחידות בין כולם.
Izik Bakshi פורסם מאי 23, 2014 דיווח פורסם מאי 23, 2014 לא מדובר על הדרכת סקטור, שזה חשוב בפני עצמו. אני מדבר על הדרכה פונקציונלית וחידושים בגרסה 3.2, אני פשוט מתרשם שיורם בקי בחידושים למיניהם :-)
Almog Atar פורסם מאי 23, 2014 דיווח פורסם מאי 23, 2014 לא מדובר על הדרכת סקטור, שזה חשוב בפני עצמו. אני מדבר על הדרכה פונקציונלית וחידושים בגרסה 3.2, אני פשוט מתרשם שיורם בקי בחידושים למיניהם :-) לזה התכוונתי- זה יהיה חלק מזה. חלק מהפונקציות החדשות לא בהכרח רלוונטיות אלינו (יותר לבקרי ENROUTE, פחות נפוץ אצלנו)
Joel Strikovsky פורסם מאי 23, 2014 דיווח פורסם מאי 23, 2014 אני חושב שהדרכה על ה ES מבורכת. הרבה מאיתנו יש חוסר ידע שגובל בחוסר בידע בעבודה בסיסית בפונקציות של האפליקציה. להתחיל לקרוא את ה PDF שלהם זה גוזל זמן ולא בטוח גם אז עם יהיה זה מספק.
Anatoly Kras פורסם מאי 23, 2014 דיווח פורסם מאי 23, 2014 לדעתי גם יש צורך בהדרכה ועדיף שזה יהיה לא איזה סקירה כללית, אלא דברים יותר מצומצמים, מרוכזים ומעשיים יש המון פונקציות ואפשרויות המתוארות בPDF ובwiki, אבל ברובן פשוט אין צורך והן לא בשימוש, במיוחד כאשר מדובר על פקחי קרקע או מגדל
Yoram Benary פורסם מאי 23, 2014 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2014 ברצון נוכל להתארגן לתדריך ES 3.2 במשותף עם אלמוג ואוהד. החדושים בהחלט קשורים לסקטורים וביחוד ל תוכנת הסימולציה החדשה לאימון פקחים. לגבי החידוש המשמעותי הוא ה CONFLICT ALERT להלן החידושים: *Complete new simulator structure. More control over the planes, predefined taxi routes, artificial intelligence for ground traffic, tower simulator.* Improved STCA and and a brand new MTCA tool - the CARD list is available.* Flight plan separation tool.* Probing tools - check conflicts before issuing the clearance.* New radar antenna handling.* TAG item coloring on departure/arrival.* MSAW warning.* Save tracking information on disconnect and restore them after reconnect.* Plug-in environment: CAircraft class is deleted but CFlightPlan and CRadarTarget are introduced.