asaf742 פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 אוקיי, אז היום יצא הפרוייקט לדרך עם צוות שמונה 4 אנשים. יואב,מוטי,רפאל ואני (אסף) יואב- אחראי הצי, (שימו לב,לא צובע המטוסים) קצת על התפקיד: האחראי יתאים אם סוג המטוס בהתאם לטיסה, הוא יהיה אחראי על חלוקת המטוסים לטייסים בהתאם לתנאים, יחליט על הרחבת הצי בהתאם לתנאים, ויטפל בכל בעיה הקשורה לצי המטוסים. מוטי- אחראי לו"ז, יטפל בלוח הטיסות ויעזור לבנות תוכניות טיסה בהתאם לזמן. רפאל-אחראי פורומים ואחראי תיבת ההצעות/בקשות/תלונות. אני- אחראי כח אדם, גיוס אנשים אחראי על שרת החברה ואחראי טבלת יעדים. ועכשיו! -דרושים: 1 מנכ"ל 2 סמנכ"ל 3 צובע מטוסים 4 מעצב גרפי 5 אחראי תוכן האתר 6 דובר החברה אם משהו מעניין אותך ורוצה לקבל עוד מידע על אחד מהתפקידים אז לפנות לכתובת מסנג'ר: asaf1201@yahoo.com תודה רבה, כולם מוזמנים לעזור בהקמת הפרוייקט
moti פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 הלוואי והייתי יודע לאן ומתי אני אצטרך לעשות את הלו"ז :roll: אני אשתדל לעזור לכם כמה שאפשר בזמני הפנוי המועט.
Kobi David פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 אין דבר העומד בפני הרצון. חברים, תקראו ותפנימו. זהו מכתב ששלח בחור צעיר, חדש ב VATSIM, לקבוצת VATSIM מסויימת ביהאו. Hi guys. im new to this group. ive just set up my own VA and im having trouble getting people to join. just wandered if anybody could help me out. dont know if i am allowed to advertise the site on here or not so give me an email if your interested. thanks. Jon תשובה הדירקטור הפולני, שהופצה על ידי VATEUR1 קפריאנוס ביריס. Hello Jon, lots of people have the same problem. In fact, there's many more VAs than pilots . It's like setting up your own business - either you have an idea, or your company won't have any customers and you will go bankrupt soon. So the real question to ask is: where's my VA different from other VAs? where will I get pilots from - will I just "rip" other VAs (invite people to fly for me instead of them), or will I find people who for example fly offline and don't know VATSIM yet? So, find an answer to these questions. Spend a few months flying for one of the established VAs and find some things you would do differently. Get some of your friends to fly on VATSIM and form a VA together. best regards, Michal Rok ACCPL1 - Polish VACC Director מקווה שהבנתם. בהצלחה בכל אופן.
×�פיק פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 טוב. איך לומר. בהצלחה. מקווה שתשרדו, ותצליחו להביא חבר'ה אליכם. יאללה חבר'ה, בהצלחה.
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 אסף , רוצה להצליח!? במקום לכתוב הודעות בפורום תעבוד מאחורי הקלעים! (דרך המסנגר)
Yoav פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 לידיעתך, כבר יש לוח זמנים וצי מטוסים, עכשיו אני ואלון עובדים על הצבת מטוסים לכל טיסה ,וזה חתיכת פרויקט
×�פיק פורסם אוקטובר 5, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2004 רגע לפני שאתם עושים את כל זה. מה עם אתר? מה עם נרשמים? מה עם טייסים שיבצעו את כל הטיסות האלו? הייתם צריכים לשמור על סודיות ואז לפרסם הכל ביחד. כולה אתמול החלטתם שאתם פותחים את האתר. בהצלחה.