Tal Elmishali פורסם אוגוסט 4, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2014 היי אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום אני יכול לפתוח נושא רק בפורום הזה- ראשי ולא בתמיכה טכנית.. גם בצאט של הפורום אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה. ניסיתי ללחוץ "שלח אימות מחדש" ללא הצלחה. תודה.
Yuval Segev פורסם אוגוסט 4, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2014 https://cert.vatsim.net/vatsimnet/self-reactivation.php?id=1065006
Tal Elmishali פורסם אוגוסט 5, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2014 The email address that you entered does not match this CID. יש לך במקרה מושג?
Asaf Katz פורסם אוגוסט 5, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2014 כמו שזה נראה עכשיו אתה חבר חטיבה ותוכל לכתוב בכל פורום שתרצה ושכחבר חטיבה-יש לך גישה אליו. תהנה!
Almog Atar פורסם אוגוסט 5, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2014 היי אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום אני יכול לפתוח נושא רק בפורום הזה- ראשי ולא בתמיכה טכנית.. גם בצאט של הפורום אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה. ניסיתי ללחוץ "שלח אימות מחדש" ללא הצלחה. תודה. היי טל, כמו שכתבו מעליי, נראה שעכשיו הכל צריך לעבוד. אם עדיין יש בעיות נא עדכן אותנו ונסדר. ברוך השב,