Elad Zeierman פורסם ספטמבר 6, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 לכל המעוניינים יצרתי ביוטיוב מדריך מפורט לסטרימר מתחיל עם כל ההגדרות הראשוניות צפייה מהנה
David Ulman פורסם ספטמבר 6, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 לכל המעוניינים יצרתי ביוטיוב מדריך מפורט לסטרימר מתחיל עם כל ההגדרות הראשוניות צפייה מהנה כל הכבוד על היוזמה מאד יעזור לחדשים בחטיבה הערה : כדי לראות שאתם משדרים ב טוויץ בפורום החטיבה הוסיפו בתוכנית הטיסה בהערות את השורה הבאה : עריכה : להוסיף את הסקריפט רק שאתם משדרים : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/ אצלי זה נראה כך /+VATILSTREAM ULMANDAVID+/ Joel Strikovsky הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 6, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 כל הכבוד על היוזמה מאד יעזור לחדשים בחטיבה הערה : כדי לראות שאתם משדרים ב טוויץ בפורום החטיבה הוסיפו בתוכנית הטיסה בהערות את השורה הבאה : עריכה : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/ אצלי זה נראה כך /+VATILSTREAM ULMANDAVID+/ רק בדגש לשים את הסקריפט הזה רק שמשדרים (רמז עבה !!!)
Asaf Katz פורסם ספטמבר 6, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 אלעד, יוזמה מבורכת, אני בטוח שהרבה אנשים ישתמשו בזה היום ובעתיד, כל הכבוד! דוד, גם פה, אתה לא חייב לצטט את הפוסט עם הסרטון, זה סתם מעמיס ולא נעים בעין, אלעד יודע ומניח שאתה פונה אליו. לא כל פוסט צריך לצטט כשעונים. ציטוטים נועדו בדר"כ בשרשורים ארוכים כשיש הרבה משתתפים וכשעובר זמן בין תגובה לתגובה. מקווה שתפנים להבא. shachaf yasurr וגם Yoni Azbel הגיבו לזה 2
Gal Cohen פורסם ספטמבר 6, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 כל הכבוד על היוזמה. לאלה שיש להם כרטיסי נוידיה מסדרת ה 600+ אני חושב שהכי טוב להשתמש ב ShadowPlay Joel Strikovsky הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 6, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2014 כל הכבוד על היוזמה. לאלה שיש להם כרטיסי נוידיה מסדרת ה 600+ אני חושב שהכי טוב להשתמש ב ShadowPlay אין לי יכולת לנסות את הSHADOWPLAY כיוון שאני עם כרטיס 570 אבל לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט FS לא ניתמך בו כמו שצריך.
zvi rodes פורסם ספטמבר 7, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2014 יפה מאוד אלעד ותודה,אני מציע לנעוץ את המדריך כך שיהיה זמין ,יהיה נחמד להוציא מדריך בעברית לתפעול מטוסים דו מנועים ואפילו מטוסים כבדים כולל תפעול מחשב טיסה ואת הסירטונים לשמור לטובת הדורות הבאים
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 כל הכבוד על היוזמה מאד יעזור לחדשים בחטיבה הערה : כדי לראות שאתם משדרים ב טוויץ בפורום החטיבה הוסיפו בתוכנית הטיסה בהערות את השורה הבאה : עריכה : להוסיף את הסקריפט רק שאתם משדרים : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/ אצלי זה נראה כך /+VATILSTREAM ULMANDAVID+/ איפה בדיוק לשים זאת? יש מצב שאתה מפרסם צילום מסך של ההגדרה הזאת? לאלה שיש להם כרטיסי נוידיה מסדרת ה 600+ אני חושב שהכי טוב להשתמש ב ShadowPlay אני לא הצלחתי לשדר ב ShadowPlay. בתוכנה זה מראה שזה מחובר ל twich account וניראה שזה משדר אבל בפועל ב Twich channel זה מופיע כ OFFLINE.
Asaf Katz פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 יואל, כשאתה טס ברשת ואתה מגיש תכנית דרך FSINN או XSQUAWKBOX יש לך אפשרות לכתוב REMARKS לטיסה. שם אתה אמור להכניס את השורה הזאת.
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 לא מדובר ברמארק ל Twitch? אז מה זה נותן לא הבנתי? חשבתי שה remark הזה נועד על מנת להקל על זיהוי שידור.. אגב בלי שום קשר , איך אני מקטלג את הערוץ שלי או השידור (לא ברור לי עדיין איך זה עובד) להיות תחת קטגורית Microsoft Flight Simulator X?
Gal Cohen פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 איפה בדיוק לשים זאת? יש מצב שאתה מפרסם צילום מסך של ההגדרה הזאת? אני לא הצלחתי לשדר ב ShadowPlay. בתוכנה זה מראה שזה מחובר ל twich account וניראה שזה משדר אבל בפועל ב Twich channel זה מופיע כ OFFLINE. יש לי כרטיס מסדרת ה 400 ככה שמעולם לא התנסיתי בה אבל לפי הביקורות זו האופציה המועדפת כי זה משתמש בחלק בכרטיס מסך שנועד לזה או משהו כזה.
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 כדי לשדר אתה צריך להפעיל את השידור יואל. ALT-F8 לפי מה שאני רואה את ההגדרות אצלך - אתה אמור לראות בצד שימין למטה של המסך אייקון של שידור. בהצלחה. David Ulman הגיבו לזה 1
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 21, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2014 עשיתי ALT-F8 אבל בפועל אני לא רואה שזה משדר
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 22, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2014 השידור הוא בהשייה קטנה של כמה שניות ככה שתהיה סבלני עם תחילת השידור. בכל מקרה במסך שצילמת כנס ל-STATUS INDICATOR וודא שהאייקון שלו מוצג על המסך (המצוייר) בפינה הימנית עליונה. כשתפעיל את השידור ע"י ALT-F8 וודא שהאייקון הנ"ל מופיע איך שהוא במסך שלך - ככה תדע שאתה משדר. בכל מקרה הנה מדריך לגירסא מוקדמת יותר של SHADOWPLAY: http://www.geforce.com/whats-new/articles/shadowplay-twitch-streaming Joel Strikovsky הגיבו לזה 1