עבור לתוכן
Elad Zeierman

מדריך סטרימינג למתחילים

Recommended Posts

פורסם

לכל המעוניינים

יצרתי ביוטיוב מדריך מפורט לסטרימר מתחיל עם כל ההגדרות הראשוניות

צפייה מהנה

כל הכבוד על היוזמה מאד יעזור לחדשים בחטיבה

הערה : כדי לראות שאתם משדרים ב טוויץ בפורום החטיבה הוסיפו בתוכנית הטיסה בהערות את השורה הבאה :

עריכה : להוסיף את הסקריפט רק שאתם משדרים : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/

אצלי זה נראה כך /+VATILSTREAM ULMANDAVID+/

פורסם

הערה : כדי לראות שאתם משדרים ב טוויץ בפורום החטיבה הוסיפו בתוכנית הטיסה בהערות את השורה הבאה :

עריכה : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/

רק בדגש לשים את הסקריפט הזה רק שמשדרים (רמז עבה !!!)

פורסם

אלעד, יוזמה מבורכת, אני בטוח שהרבה אנשים ישתמשו בזה היום ובעתיד, כל הכבוד!

דוד, גם פה, אתה לא חייב לצטט את הפוסט עם הסרטון, זה סתם מעמיס ולא נעים בעין, אלעד יודע ומניח שאתה פונה אליו. לא כל פוסט צריך לצטט כשעונים. ציטוטים נועדו בדר"כ בשרשורים ארוכים כשיש הרבה משתתפים וכשעובר זמן בין תגובה לתגובה. מקווה שתפנים להבא.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה.

לאלה שיש להם כרטיסי נוידיה מסדרת ה 600+ אני חושב שהכי טוב להשתמש ב ShadowPlay

אין לי יכולת לנסות את הSHADOWPLAY כיוון שאני עם כרטיס 570 אבל לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט FS לא ניתמך בו כמו שצריך.

פורסם

יפה מאוד אלעד ותודה,אני מציע לנעוץ את המדריך כך שיהיה זמין ,יהיה נחמד להוציא מדריך בעברית לתפעול מטוסים דו מנועים ואפילו מטוסים כבדים כולל תפעול מחשב טיסה ואת הסירטונים לשמור לטובת הדורות הבאים :good:

פורסם

עריכה : להוסיף את הסקריפט רק שאתם משדרים : /+VATILSTREAM STREAMNAME+/

איפה בדיוק לשים זאת?

יש מצב שאתה מפרסם צילום מסך של ההגדרה הזאת?

לאלה שיש להם כרטיסי נוידיה מסדרת ה 600+ אני חושב שהכי טוב להשתמש ב ShadowPlay

אני לא הצלחתי לשדר ב ShadowPlay.

בתוכנה זה מראה שזה מחובר ל twich account וניראה שזה משדר אבל בפועל ב Twich channel  זה מופיע כ OFFLINE.

2pyrtyx.jpg

141mwrn.jpg

פורסם

לא מדובר ברמארק  ל Twitch?

אז מה זה נותן לא הבנתי?

חשבתי שה remark הזה נועד על מנת להקל על זיהוי שידור..

אגב בלי שום קשר , איך אני מקטלג את הערוץ שלי או השידור (לא ברור לי עדיין איך זה עובד) להיות תחת קטגורית Microsoft Flight Simulator X?

2m4ymx2.jpg

פורסם

איפה בדיוק לשים זאת?

יש מצב שאתה מפרסם צילום מסך של ההגדרה הזאת?

אני לא הצלחתי לשדר ב ShadowPlay.

בתוכנה זה מראה שזה מחובר ל twich account וניראה שזה משדר אבל בפועל ב Twich channel זה מופיע כ OFFLINE.

2pyrtyx.jpg

141mwrn.jpg

יש לי כרטיס מסדרת ה 400 ככה שמעולם לא התנסיתי בה אבל לפי הביקורות זו האופציה המועדפת כי זה משתמש בחלק בכרטיס מסך שנועד לזה או משהו כזה.
פורסם

כדי לשדר אתה צריך להפעיל את השידור יואל.

ALT-F8 לפי מה שאני רואה את ההגדרות אצלך - אתה אמור לראות בצד שימין למטה של המסך אייקון של שידור.

בהצלחה.

פורסם

השידור הוא בהשייה קטנה של כמה שניות ככה שתהיה סבלני עם תחילת השידור.

בכל מקרה במסך שצילמת כנס ל-STATUS INDICATOR וודא שהאייקון שלו מוצג על המסך (המצוייר) בפינה הימנית עליונה.

כשתפעיל את השידור ע"י ALT-F8 וודא שהאייקון הנ"ל מופיע איך שהוא במסך שלך - ככה תדע שאתה משדר.

בכל מקרה הנה מדריך לגירסא מוקדמת יותר של SHADOWPLAY: http://www.geforce.com/whats-new/articles/shadowplay-twitch-streaming

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...