Danny Hershko פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני חשבתי שעומד להיות פיקוח מלא בבן גוריון בבוקר, בין 7 ל 9, אבל עכשיו אין כלום. משהו יכול להסביר לי אם יהיה בכלל היום פיקוח?
Itay Gross פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 היום משעות 17:00 עד 23:00 שעון ישראל יהיה פיקוח
Danny Hershko פורסם ספטמבר 27, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אבל רשום ליד רוב העמדות 0700 - 0900
Danny Hershko פורסם ספטמבר 27, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 לא משנה, אבל האם יש הפסקה בין 1700 - 2300 ? ואם כן, מתי?
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 תגיע לטוס בשעות האלה, מאמין שיהיה בסדר.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני חשבתי שעומד להיות פיקוח מלא בבן גוריון בבוקר, בין 7 ל 9, אבל עכשיו אין כלום. משהו יכול להסביר לי אם יהיה בכלל היום פיקוח? דני שלום, פיקחתי עליך היום בזמן ההקפות שלך בשדה, בבקשה קח לתשומת לבך את ההערות שקיבלת במהלך הטיסה.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 תודה רבה לך איציק, נוסטלגיה בשבילי לשמוע אותך שוב פעם ברשת.. היה תענוג כמו תמיד. Elad Zeierman הגיבו לזה 1
Danny Hershko פורסם ספטמבר 27, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני מבין, תודה רבה על ההערות, אני מבין את ההבדל בין 12 ל 30, אבל פשוט התבלבלתי ביניהם. אני חדש בוואטסים, ואני רק מתחיל את כל זה. גם ב- pmdg 737ngx אני די חדש, כך שיש לי סיבות טובות לטעות בכל מקרה, תודה שהיית סבלני אלי, ואני אלמד לפעמים הבאות. ערב טוב, דני.
Asaf Katz פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני מבין, תודה רבה על ההערות, אני מבין את ההבדל בין 12 ל 30, אבל פשוט התבלבלתי ביניהם. אני חדש בוואטסים, ואני רק מתחיל את כל זה. גם ב- pmdg 737ngx אני די חדש, כך שיש לי סיבות טובות לטעות בכל מקרה, תודה שהיית סבלני אלי, ואני אלמד לפעמים הבאות. ערב טוב, דני. היי דני, אני שמח שלמדת מהטעויות שלך, אך לומר שאתה חדש למטוס כלשהו ולכן אתה עושה טעויות פשוט לא תופס ברשת. כשאתה מתחבר לואטסים, חלק מההתחברות אומר שאתה יכול לבצע כל מה שיגידו לך, אלא אם כן הודעת על כך איכשהו (אי יכולת לבצע דיירקט במטוס מסוים יכולה להיות דוגמא.) כשאתה מתחבר לרשת, אתה צריך לדעת את המטוס בצורה מושלמת, כדי שבאמת תוכל לעמוד במה שציינתי למעלה. מה שאני תמיד עושה כשאני מתחיל לטוס על מטוס חדש-לומד אותו, קורא חומרים, טס כמה טיסות OFFLINE, ורק כשאני בטוח שאני יכול לעשות כל מה שיבקשו ממני, אני מתחבר לרשת וטס. מקווה שהבנת את כוונתי. שבוע טוב. Gregory Verba וגם David Ulman הגיבו לזה 2
Danny Hershko פורסם ספטמבר 27, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני מסכים איתך, פשוט החוויה לטוס בדיפולטי היא שונה לגמרי מלטוס עם pmdg, ולכן החלטתי לטוס איתו. אתה צודק שזה לא דבר טוב, וגם לא אמרתי שכן. להבא אני אלמד מהטעויות האלה. שבוע טוב. Asaf Katz הגיבו לזה 1
Asaf Katz פורסם ספטמבר 27, 2014 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2014 אני מסכים איתך, פשוט החוויה לטוס בדיפולטי היא שונה לגמרי מלטוס עם pmdg, ולכן החלטתי לטוס איתו. אתה צודק שזה לא דבר טוב, וגם לא אמרתי שכן. להבא אני אלמד מהטעויות האלה. שבוע טוב. לא אמרתי לך לא לטוס עם הNGX, להפך, הדבר מבורך מאוד וזאת החלטה מצויינת מצדך להתקדם ברמה. רק כדאי, בשבילך, בשביל הפקח ובשביל אחרים הטסים סביבך, שתדע את המטוס ברמה טובה כדי שתוכל לפעול ולטוס בצורה הכי טובה והכי ריאליסטית שאפשר, בהצלחה
Danny Hershko פורסם ספטמבר 28, 2014 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2014 בסדר גמור, אני אמשיך לטוס בו אחרי שאני אלמד איך להשתמש בו. תודה רבה על כל ההערות. Izik Bakshi, Asaf Katz וגם Yoram Benary הגיבו לזה 3