עבור לתוכן
Danny Hershko

מה יש לפיקוח?

Recommended Posts

פורסם

אני חשבתי שעומד להיות פיקוח מלא בבן גוריון בבוקר, בין 7 ל 9, אבל עכשיו אין כלום.

משהו יכול להסביר לי אם יהיה בכלל היום פיקוח?

דני שלום,

פיקחתי עליך היום בזמן ההקפות שלך בשדה, בבקשה קח לתשומת לבך את ההערות שקיבלת במהלך הטיסה.

פורסם

אני מבין, תודה רבה על ההערות, אני מבין את ההבדל בין 12 ל 30, אבל פשוט התבלבלתי ביניהם.

אני חדש בוואטסים, ואני רק מתחיל את כל זה.

גם ב- pmdg 737ngx אני די חדש, כך שיש לי סיבות טובות לטעות  :)

בכל מקרה, תודה שהיית סבלני אלי, ואני אלמד לפעמים הבאות.

ערב טוב, דני.

פורסם

אני מבין, תודה רבה על ההערות, אני מבין את ההבדל בין 12 ל 30, אבל פשוט התבלבלתי ביניהם.

אני חדש בוואטסים, ואני רק מתחיל את כל זה.

גם ב- pmdg 737ngx אני די חדש, כך שיש לי סיבות טובות לטעות  :)

בכל מקרה, תודה שהיית סבלני אלי, ואני אלמד לפעמים הבאות.

ערב טוב, דני.

היי דני, אני שמח שלמדת מהטעויות שלך, אך לומר שאתה חדש למטוס כלשהו ולכן אתה עושה טעויות פשוט לא תופס ברשת.

כשאתה מתחבר לואטסים, חלק מההתחברות אומר שאתה יכול לבצע כל מה שיגידו לך, אלא אם כן הודעת על כך איכשהו (אי יכולת לבצע דיירקט במטוס מסוים יכולה להיות דוגמא.)

כשאתה מתחבר לרשת, אתה צריך לדעת את המטוס בצורה מושלמת, כדי שבאמת תוכל לעמוד במה שציינתי למעלה. מה שאני תמיד עושה כשאני מתחיל לטוס על מטוס חדש-לומד אותו, קורא חומרים, טס כמה טיסות OFFLINE, ורק כשאני בטוח שאני יכול לעשות כל מה שיבקשו ממני, אני מתחבר לרשת וטס.

מקווה שהבנת את כוונתי. 

שבוע טוב.

פורסם

אני מסכים איתך, פשוט החוויה לטוס בדיפולטי היא שונה לגמרי מלטוס עם pmdg,

ולכן החלטתי לטוס איתו.

אתה צודק שזה לא דבר טוב, וגם לא אמרתי שכן. להבא אני אלמד מהטעויות האלה.

שבוע טוב.

פורסם

אני מסכים איתך, פשוט החוויה לטוס בדיפולטי היא שונה לגמרי מלטוס עם pmdg,

ולכן החלטתי לטוס איתו.

אתה צודק שזה לא דבר טוב, וגם לא אמרתי שכן. להבא אני אלמד מהטעויות האלה.

שבוע טוב.

לא אמרתי לך לא לטוס עם הNGX, להפך, הדבר מבורך מאוד וזאת החלטה מצויינת מצדך להתקדם ברמה. רק כדאי, בשבילך, בשביל הפקח ובשביל אחרים הטסים סביבך, שתדע את המטוס ברמה טובה כדי שתוכל לפעול ולטוס בצורה הכי טובה והכי ריאליסטית שאפשר, בהצלחה :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...