Ohad Shalev פורסם דצמבר 11, 2014 דיווח פורסם דצמבר 11, 2014 שלום רב חברים, כפי שידוע לכם, ואם לא אז תקראו פה, היום נכנס לתוקף עדכון פמ"ת דצמבר 14 ואיתו נכנסו שינויים רבים במרחב החל מאילת ועד ב"ג כולל (אזור הצפון נשאר ללא שינוי בשלב זה). לאחר עבודה של מספר שבועות אני שמח להביא לידכם את העדכון האחרון של הסקטור - עדכון 11/12/2014. הסקטור הועלה לעדכון האוטומטי של ה-EUROSCOPE אולם הכלי הזה לא הכי אמין ולכן אפרסם גם פה את ההורדות, על-מנת להבטיח שכלל ציבור הפקחים ישאר עם סקטור מעודכן: גירסה מלאה: http://projects.vatil.org.il/euroscope/LL_Sector/LLLL_11Dec2014_FULL.7z גרסת עדכון (להוריד רק מי שבטוח שיש לו את הגרסא הלפני אחרונה של הסקטור): http://projects.vatil.org.il/euroscope/LL_Sector/LLLL.7z הוראות התקנה לגירסא המלאה: 1. יש לייצא את תוכן ה-ZIP לתיקייה בשם LLLL. 2. יש להעביר את התיקייה הנ"ל למיקום הבא: C:\Users\{username}\Documents\EuroScope 3. במידה והתיקייה בסעיף 2 כבר קיימת יש למחוק אותה במלואה. 4. יש להיכנס ל-EUROSCOPE ולבחור את הפרופיל המתאים לכם מבין 3 הפרופילים המוצעים עם הסקטור (Tel_Aviv, Tel_Aviv_first_screen, Tel_Aviv_second_screen). 5. במידה וקופצת הודעה "הסקטור הנוכחי לא נמצא והאם ברצונכם להפעיל את הסקטור הפעיל" עליכם ללחוץ על על "לא" ולבחור את הסקטור LLLL_20141211.SCT2 מהתיקייה אשר העברתם בסעיף 2, לאחר מכן יש ללחוץ על "כן" 6. יש לקנפג מחדש את התקני השמע (לחיצה על האייקון אוזניות ושם -> HARDWARE SETUP) הוראות התקנה לגירסת העדכון: 1. יש לייצא את תוכן קובץ ה-ZIP לתוך תיקיית הסקטור הנוכחי - יש לאפשר OVERWRITE של העדכון על-פני הקבצים הישנים. 2. יש להיכנס ל-EUROSCOPE ולבחור את הפרופיל המתאים לכם מבין 3 הפרופילים המוצעים עם הסקטור (Tel_Aviv, Tel_Aviv_first_screen, Tel_Aviv_second_screen). 3. במידה וקופצת הודעה "הסקטור הנוכחי לא נמצא והאם ברצונכם להפעיל את הסקטור הפעיל" עליכם ללחוץ על על "לא" ולבחור את הסקטור LLLL_20141211.SCT2 מהתיקייה אשר העברתם בסעיף 2, לאחר מכן יש ללחוץ על "כן" 4. יש לקנפג מחדש את התקני השמע (לחיצה על האייקון אוזניות ושם -> HARDWARE SETUP) תהנו! Israel Rotaru, Asaf Katz, Joel Strikovsky וגם 3 אחרים הגיבו לזה 6
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 11, 2014 דיווח פורסם דצמבר 11, 2014 קודם כל המון תודות על ההשקעה והעדכון. שאלה? מה ההבדל בין slayout.txt ל slayout_1screen.txt ו strips.txt ל strips1.txt ? מתי אני משתמש בזה ומתי באחר? (למעשה הפרופיל שבשימוש קובע מה יהיה בשימוש). אפשר להגיד במילים אחרות מתי אני משתמש ב Tel_Aviv.prf ומתי ב Tel_Aviv_first_screen.prf? גם בתצורה שיש לי יותר מסך אחד וגם בתצורה שיש ברשותי רק מסך אחד. זה ממש יעזור אם תוכל להנחות אותנו בהבדלים (במיוחד בין הפרופיל הכללי לפרופיל מסך 1).
Ohad Shalev פורסם דצמבר 11, 2014 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2014 אהלן יואל, בגדול המשתמש הסביר לא צריך לדעת את ההבדלים האלו בין הקבצים הקטנים והם שקופים עבורו. כל מה שהוא צריך לדעת שאם הוא רוצה לפתוח את הסקטור פעמיים (כדי ליצור כמה תצוגות - תמונה מצורפת. הערה: לא צריך כמה מסכים כדי להפעיל כמה תצוגות!) הוא צריך בהפעלה הראשונה של ה-ES להריץ את הפרופיל Tel_Aviv_first_screen.prf ובהרצה השנייה להריץ את הפרופיל Tel_Aviv_second_screen.prf.במידה והמשתמש מעוניין רק במסך אחד שיפעיל את Tel_Aviv.prf בלבד. כל שאר הקבצים הם נגזרות של הפרופילים הנ"ל ולא צריך להבין אותם על מנת לתפעל את התוכנה - למעשה הפרופילים כבר מקונפגים איתם. בברכה, Joel Strikovsky הגיבו לזה 1
Israel Rotaru פורסם דצמבר 11, 2014 דיווח פורסם דצמבר 11, 2014 היי אוהד, תודה רבה על העדכון ועל הזמן שהשקעת
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 11, 2014 דיווח פורסם דצמבר 11, 2014 תודה רבה על ההסבר..!! זה עזר לי להבין את הלוגיקה מאחורי זה.
Almog Atar פורסם דצמבר 12, 2014 דיווח פורסם דצמבר 12, 2014 תודה רבה לאמיר ולאוהד על העדכונים הרלוונטים והטמעתם בזמן. בשם כולנו - תודה
Joel Strikovsky פורסם ינואר 4, 2015 דיווח פורסם ינואר 4, 2015 מצ"ב Cheat Sheets לבן גוריון ע"פ הנהלים החדשים לכל מי שחפץ http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/42440-llbg-cheat-sheet/