Ido Hen פורסם ינואר 10, 2015 דיווח פורסם ינואר 10, 2015 שלום לכולם, חודש אחרי הפתיחה צוות שחף תעופה החליט שהגיע הזמן להתחדש. קודם כול בחודש יש 125 טיסות שזה נתון מדהים. אז ככה אנחנו מחפשים ארבעה טייסים שרוצים לצאת לחוויה חדשה, אנחנו מציעים לכם להוביל ארבעה מטוסי CESSNA C208 מהמפעל בארצות הברית לארץ לטייסים שמעוניינים להתחלק בטיסות מוזמנים להצטרף להובלת המטוסים ביחד. מי שמעוניין להצטרף מוזמן לרשום כאן למטה מהרו להירשם יש רק ארבעה מטוסים שחף תעופה Rom Shaked וגם Asaf Katz הגיבו לזה 2
Asaf Katz פורסם ינואר 10, 2015 דיווח פורסם ינואר 10, 2015 אני מעונין האם זה אומר שהטייסים שירשמו יקבלו "הסמכה" על ה208? *עריכה* נרשמתי, מתי מתחילים? Ido Hen הגיבו לזה 1
Asaf Katz פורסם ינואר 10, 2015 דיווח פורסם ינואר 10, 2015 מעולה, אני אשלח לעידו הודעה פרטית ונדבר על זה כבר שם
Rom Karliner פורסם ינואר 10, 2015 דיווח פורסם ינואר 10, 2015 כל הכבוד לאלו שהתנדבו, נשאר עוד מקום אחד פנוי. פרטים נוספים על המסע וכמובן צביעות ימסרו לטייסים בהמשך. לאלו שלא יזכו לטוס במסע הזה אל תדאגו ישנם עוד הרבה מטוסים ש"הזמנו" מחברות שונות על פני הגלובוס קרובות ורחוקות ככה שיהיו עוד מסעות נוספים.
Omer Nizri פורסם ינואר 11, 2015 דיווח פורסם ינואר 11, 2015 יותר מאשמח, בכל מקרה מתכנן מסע כזה מהמפעל של ססנה לישראל ככה שעדיף לי כבר דרך שחף
Ron Peer פורסם ינואר 13, 2015 דיווח פורסם ינואר 13, 2015 אני מעוניין אך לפני התחייבות ואולי תפיסת מקום למישהו אחר. אשמח לדעת במה זה יהיה כרוך האם כל אחד יטוס חופשי בזמנו או יהיו זמנים מוגדרים מראש האם יהיה תאריך עד מתי לסיים או ללא הגבלה האם יהיו לגים / תוכניות טיסה מוגדרות או כל אחד בונה לעצמו. מה לגבי הסבר על חציית אטלנטי. שאגב: הייתה פעם הרצאה בטימספיק. לדעתי עמית אייזינגר הקליט האם אפשר לשים את זה בדרופבוקס ?
Omer Nizri פורסם ינואר 13, 2015 דיווח פורסם ינואר 13, 2015 עומר עם אתה רוצה נשמח אם תביא 182 חדש אפילו מעדיף אם מדובר במודל של A2A
Rom Karliner פורסם ינואר 13, 2015 דיווח פורסם ינואר 13, 2015 אכן מדובר במודל של A2A. בכללי במטוסים קלים יש לנו קודם כל את הA2A כי הרמה הרבה יותר טובה משאר המוצרים.
Ido Hen פורסם ינואר 13, 2015 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2015 רון אין זמן מוגבל אבל אנחנו מצפים שזה לא ימרח על יותר מחודשים לגבי ההקלטה אישית אין לי קשר לזה השבוע או שבוע הבא ניצור קשר עם כל הנרשמים ונשלח להם את הלגים שאנחנו מתכננים
Ron Peer פורסם ינואר 19, 2015 דיווח פורסם ינואר 19, 2015 עידו ידוע לי שלך ישירות אין קשר להקלטה.לעמית אייזינגר היה. יש עדכון משהו מתקדם? אגב הספקתי להרשם ? עכשיו ראיתי שנראה לי הייתי מס 5 ולא 4 מה לגבי הדרכה על חציית אוקינוסים? מישהו יוכל לעזור?זה הדבר היחידי שחסר לי + קצת הכרה לעומק של 208 ניסיתי אותו מזמן - אני זוכר שהוא כבר מוגדר כטורבו ולדעתי גם פסיעה משתנה נכון? בזמנו עשיתי קורס דו מנועי המשך למכשירים עם ברוכי נצטרך להתרענן בחומר