Avi Dudai פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 לאילן יונש ולכל ה - ואטילים מ- 1 ועד 11. (VATIL) אני במוד של תודות ומתן קרדיטים אז לא אקפח גם אתכם. איזה כף לראות איך היצירה שלכם חיה ונושמת ובגדול. איזה נחת יש לכם, נכון? כל הכבוד לכם שבניתם את היצירה הזו. כל הכבוד שאתם נותנים לי ולשכמותי את האפשרות להנות בשעות הפנאי (המעטות) תמשיכו לשמור על הקיים ולהצעיד אותו הלאה והלאה... תודה לכם.
ori porat פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 מצטרף אליך אבי! היה ממש כיף היום :-) כל הכבוד אגב לך ולחגי! תודה לכל הנוגעים בדבר! וכמובן איך לא לכל מקימי VATIL ןעיט תעופה ורבים וטובים אחרים! כיף להיות חלק ממכם!
zvi rodes פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 אבי דודאי ברכות בהגיעך למקום השני,אני רוצה גם כן להביע את תודתי לכל החברים אשר עמלו קשה עד שהביאו את היצירה המופלאה לעולמי ,עולמנו.להיות חבר בחטיבה הישראלית זהו מקור לגאווה =D>
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 9, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2004 שלום חברים רק שתדעו שהחטיבה זה האנשים, כל מה שפה לא היה מתקיים בלעדיכם - הטייסים, אז תמשיכו לטוס ולהנות, אתם הלב של החטיבה....