עבור לתוכן
Omer Cohen

מערכת הלו"ז חוזרת לעבוד באלעל וירטואל

Recommended Posts

פורסם
ערב טוב כולם, 

אל-על וירטואל מציגה את מערכת הלו"ז בשנית, לצערנו נקלענו לבעיות שלא צפינו ונאצלנו לסגור ולשפץ פעם קודמת את המערכת.

וגם שינינו כמה דברים במערכת. 

אוקי אז ככה, 

המערכת בוחרת באקראי מספר טיסות בשבוע.

כדי לסיים את כל הלו"ז הינכם חייבים לעשות טיסה הלוך וחזור על פי שרשום במערכת במידע ורשום באותו יום אז באותו יום במידע ורשום ביום למחרת אז ביום אחר.

את הטיסות חייבים לעשות לפי הסדר אבל לא חייבים לעשות לפי הימים זאת אומרת שאם למשל קיבלתם 4 ימים בשבוע, אתם יכולים לעשות אותם למשל ביום שני, שלישי, חמישי, שבת.(סתם נתתי לכם דוגמא באיזה ימים אפשר שוב, אתם יכולים לעשות את זה באיזה יום שבא לכם אבל אתם חייבים לסיים את כל הלו"ז על פי שהוא רשום כדי לקבל את הנקודות ב"חנות" שלנו)

לאחר שתסיימו את כל הלו"ז הצוות יבדוק אותו ויראה האם עשיתם אותו לפי הנהלים, ולאחר יום גג יומיים תוכלו לראות האם אושר (קבלת נקודות בחנות) או לא אושר. 

*לתשומת ליבכם*

אתם חייבים לסיים את כל הלו"ז על מנת לקבל נקודות בחנות. 

חלוקת הנקודות הולכת לפי.

לו"ז על ידי מטוס.

737 הזול ביותר. 

עד 777 היקר ביותר. 

ועל ידי דרגה. 

דוגמא:

אם הדרגה שלך היא קצין ראשון (First Officer) וסיימת לו"ז של 777.

3000*1.5= הסכום שיכנס אלייך לחשבון בחנות.

צוות אלעל וירטואל מאחל לכם חג פסח שמח,

בהצלחה ושיהיה לכם טיסות בטוחות :)

קישור למערכת לו"ז:

פורסם

מספר שאלות:

1) "יום הבא"- בטיסות ארוכות(מעל 6 שעות) האם זה הכרחי באמת לטוס ביום למחרת, או שניתן במרווח כמה ימים(לדוגמא הלוך בראשון וחזור ברביעי וכו')

2) מספרי טיסות- במידה ומופיע בלו"ז מספר טיסה מסוים האם חובה לטוס אם אותו המספר במידה ויש כמה טיסות לאותו יעד(כמו 001/007/011)?

3) הניקוד הולך בצורה קבוע לטיסה או שהוא מושפע מאורך הטיסה בפועל(מבחינת זמן ו/או מרחק)?

הכוונה כל טיסה למדריד תיהיה X נק' גם אם הטיסה בפועל הייתה 4.5 וגם אם 5.5 שעות).

4) האם באמת צריך לסיים את הלו"ז בשבוע אחד או שניתן למשוך אותו עד שמבצעים את כל הטיסות(שבועיים לדוגמא)?

פורסם

1) לא זה לא הכרחי. 

2) וכן חייבים לטוס לפי מה שרשום בלו"ז (הרי זה כל הכוונה של הלו"ז)

3) הניקוד הולך על פי לו"ז שלם, הניקוד הולך לפי המטוסים מן הסתם לו"ז 777 יהיה יקר יותר מלו"ז של 737.. 

4) כן, צריך לסיים את כל הלו"ז באותו שבוע כרגע. 

פורסם

2) חבל מאוד(מטוס שמגיע ב001 לנ"י לא חוזר כ002 אלא 008 ויש עוד כאלו ביעדים נוספים).

3) לא הבנת את כוונתי בשאלה, אם באותו שבוע יש לי את אותו היעד פעמיים(עם אותו המטוס כמובן), פעם אחד יוצא לי 4 שעות, ופעם 4.5 האם זה עדיין נותן את אותו הניקוד(בלי לתחשב בזמן הטיסה בפועל)?

ועוד משהו, יש מגבלה לבצע 4 טיסות ביום(לו"ז של יומיים)? הכוונה היא לסיים 2 יעדים ביום(למי שפנוי רק סופשי"ם)

פורסם

2) חבל מאוד(מטוס שמגיע ב001 לנ"י לא חוזר כ002 אלא 008 ויש עוד כאלו ביעדים נוספים).

3) לא הבנת את כוונתי בשאלה, אם באותו שבוע יש לי את אותו היעד פעמיים(עם אותו המטוס כמובן), פעם אחד יוצא לי 4 שעות, ופעם 4.5 האם זה עדיין נותן את אותו הניקוד(בלי לתחשב בזמן הטיסה בפועל)?

ועוד משהו, יש מגבלה לבצע 4 טיסות ביום(לו"ז של יומיים)? הכוונה היא לסיים 2 יעדים ביום(למי שפנוי רק סופשי"ם)

2) אתה לא תקבל בהכרח 002 תקבל את מה שהמערכת תביא לך. 

3) כן, רשמתי שהניקוד מתקבל לא לפי שעות או מספר טיסות אלא לפי סיום לו"ז ברגע שסיימת את הלו"ז של אותו מטוס אתה מקבל כל הזמן את אותו ניקוד. 

כרגע אין מגבלה כזאת, 

אבל אתה יודע כל הקטע של הלו"ז זה הראליסטיות, אבל תעשה מה שאתה רואה לנכון. 

פורסם

עוד שאלה

הרישום שמופיע בלו"ז הוא חובה? או שאפשר להשתמש במטוס אחרי מהצי.

לפי איזה שעון מחושב "יום"?(שעון ישראל, או UTC)?

לדוגמא אם אני נוחת ב22UTC זה כבר 0100 שעון ישראל, אז אני יכול לבצע את הטיסה ביום למחרת(לפי UTC) או לחכות ליום המחרת לפי ישראל?

פורסם

עוד שאלה

הרישום שמופיע בלו"ז הוא חובה? או שאפשר להשתמש במטוס אחרי מהצי.

לפי איזה שעון מחושב "יום"?(שעון ישראל, או UTC)?

לדוגמא אם אני נוחת ב22UTC זה כבר 0100 שעון ישראל, אז אני יכול לבצע את הטיסה ביום למחרת(לפי UTC) או לחכות ליום המחרת לפי ישראל?

שלום סטס,

קודם כל חג שמח, 

לגבי הרישום זה אופציה לשיקולך, אנחנו רק רוצים לעלות את המערכת לרמת ראליסטיות. 

UTC . 

לפי UTC. 

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...