Kobi David פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 שלום. כפי שכולנו יודעים, התעשייה סביב הסימולטור המצליח של מיקרוסופט, גדולה ומרשימה יותר מההפקה המקורית... מעניין לדעת, אם היו אומרים לכם שיהיה לכם סינרי של נתב"ג ברמה של OSS או LAGO, הייתם מוכנים לשלם? אם כן, אז כמה? ההצבעות כידוע לכם, אנונימיות לחלוטין, אבל אני אשמח אם אנשים יגיבו.
e_dor פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 האמת שקשה לענות על זה .... אם זה יהיה זול, ואני לא מתכוון להנחה מיוחדת של 10000 דולר לרשומים שהרשמה עולה עוד 20 דולר, אלא ממש מחיר סמלי [מה שעוזר גם בביזנס אמיתי אבל לא כולם מבינים את זה...] וזה יהיה שווה את זה אז אכן אקנה את זה, אבל עוד פעם - במחיר סימלי ! [ואני חושב שעוד הרבה יקנו את זה אם המחיר יהיה צנוע יחסית]. אחרת אי אפשר לקנות כלום, אם כל תוסף יעלה באיזור ה-25 דולר הרי שלא אוכל להנות מכל התוספים אלא רק מחלק, כך שצריך להבין שאנחנו צריכים לדון על מחירים סמליים בלבד. מקווה שעזרתי ושדעתי הובנה.
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 גם אני חושב שמחיר סימלי אני אשלם, אבל יש לי בעיה אחרת, אנשים רבים כאן השקיעו בחטיבה שלנו ללא תמורה ורק בגלל רצון טוב לעזור אחד לשני, לדעתי אם יתחיל להיות אפי' דבר אחד בתשלום זה יוריד את הערך שלנו במשהו, אבל זו דעתי.
Yoav פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני הייתי משלם עד 10 דולר.... עם כל הכבוד, והסינרים שעושים לארץ הקטנה שלנו מדהימים, עד היום זה בחינם ואני מקווה שזה ימשיך ככה. אני מקווה שלא ירצו לקחת כסף על סינרים כי אנשים יצטרכו לקנות את זה מחוסר בררה, כי אין טעם לטוס לבג"ן שיש טרמינל 3 ולך לא יהיה אותו, לדעתי זה ממש מבאס! :?
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 גם אני חושב שמחיר סימלי אני אשלם, אבל יש לי בעיה אחרת, אנשים רבים כאן השקיעו בחטיבה שלנו ללא תמורה ורק בגלל רצון טוב לעזור אחד לשני, לדעתי אם יתחיל להיות אפי' דבר אחד בתשלום זה יוריד את הערך שלנו במשהו, אבל זו דעתי. אני גם חושב כמוך... אחרי הכל אנשים בהתנדבותם ובזמנם הפנוי הכינו דברים מופלאים ברמה של PAYWARE, אך שחררו את זה לציבור הישראלי בללא תשלום. ואם עכשיו יתחילו אם זה... כמו שחגי אמר. מצד שני, אולי זה יוכל לזרז ולקדם את העניין, עקב כך שזה בתשלום.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אם זה יהיה מחיר הוגן ולא מוגזם מדי אני בכיף אשלם בלי בעיות אבל אני לחצתי על האפשרות הראשונה זה אם הסינרי יהיה ממש אבל ממש ברמה.
Kobi David פורסם אוקטובר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 לא היה לי ספק שיקח מעט מאוד זמן כדי שמישהו יוציא את הדברים מהקשרם. לא דיברתי על יוצרים פרטיים, כמו חנן עידו או דוד. אלא על גוף גדול וחברה עיסקית כמו LAGO או OSS. גם ל JFK יש כמה גירסאות של יוצרים פרטיים, ויש כאלו בתשלום. איש איש ובחירתו. לצורך העניין, לא יצטרכו לשנות את הסקטור של ה ASRC בשביל הסינרי הזה. ככה שזה לא יהיה בגדר חובה.... אלא רק לאלו שיכולים להרשות לעצמם.
Erez Savir פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 האם זה אומר שבאמת חברת Payware הולכת לבנות סינרי של בן גוריון?או שסתם כתבת סקר בשביל לדעת... ארז
Kobi David פורסם אוקטובר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 האם זה אומר שבאמת חברת Payware הולכת לבנות סינרי של בן גוריון?או שסתם כתבת סקר בשביל לדעת...ארז זה אומר שקודם אנשים צריכים להצביע ולהביע דעתם ברצינות. אחר כך, נראה.
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני גם חושב שמחיר סימלי לא מה שכתוב פה אלה שנע מקסימום עד 7$ אני הייתי משלם. מצד אחד זה הבנאדם השקיע זמן כדי שיהיה לכולנו טוב ויפה. מצד שני התוכנות שהוא השתמש בהם לא עלו לו כסף, ובואו נגיד ככה, אנחנו לא האצנו בו לעשות את זה, ועוד דבר המחשבה שזה הולך למישהו פרטי לא מבשרת טובות בסוף זה עוד יכול להפוך למסחרה, לעשות מזה הכנסה.. ותאמינו לי -40ש"ח מ-100 שלפחות אם לא פי 4 כגודל הקהילה זה כבר 4000ש"ח, לכן אני חושב שקטן זה גם הרבה אבל סימלי אבל הכי חשוב שיהיה טוב ויפה ולא נתקע!
hagay פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 לא היה לי ספק שיקח מעט מאוד זמן כדי שמישהו יוציא את הדברים מהקשרם.לא דיברתי על יוצרים פרטיים, כמו חנן עידו או דוד. אלא על גוף גדול וחברה עיסקית כמו LAGO או OSS. גם ל JFK יש כמה גירסאות של יוצרים פרטיים, ויש כאלו בתשלום. איש איש ובחירתו. לצורך העניין, לא יצטרכו לשנות את הסקטור של ה ASRC בשביל הסינרי הזה. ככה שזה לא יהיה בגדר חובה.... אלא רק לאלו שיכולים להרשות לעצמם. לי יש כמו שלהרבה סדרי עדיפיות, אז בא נגיד כך, אם יהיה כסף מיותר אז אני אקנה גם דברים אחרים.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 חח זה יהיה נחמד לראות ****Preview of Lago's Ben Gurion 2004 **** ***Preview of Flytampa Ben Gurion 2005 ***
פליקס פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני לא הייתי משלם על סינר של בן-גוריון ,כי זה נראה לא הגיוני (יש מלה תוספים שאולים כסף כמו PMDG,ACTIVE CAMERA,ועוד מוצרים)אז אני לא יוצאי כסף על עוד . אם כבר, אז להוציא משהו גדול שיכלול שטח נירחב מישראל,ואז נדבר על למכור תמורת כסף. בינתים רצוי שזה היה בחינם או ממש קצת פחות מי 10 דולר. מצטער אם פגעתי במישהו.
Nimrod פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני יקנה את הסינארי גם אם יהיה 50 דולר ואני גם מעוניין שיכולל עוד שדות בתוכו או איזה פוטוריל של איזה אזור. סוף סוף משתלם לעבוד בקיבוץ
BlackRaven פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 בהחל הייתי משלם 25 דולר עבור סינרי של נתב"ג במידה והוא נעשה ברמה גבוהה והוא שווה את הכסף! ישנם מלא סינרים בתשלום למלא שדות ברחבי העולם, וסינרים מדהימים(!), אבל, את אלו בדר"כ מורדים מהפרד משום שמספר הפעמים שתבקרו בהם לא יהיה כל כך גבוהה, בנתב"ג רובנו מבקרים לא מעט, ואם יהיה לנו נתב"ג שרמה של KSFO של FlyTampa, אני בהחלט הייתי משקיע בזה איזה 20 או 25 דולרס.
Penguin Pilot פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אם זה היה ברמה ממש ממש גבוהה אני אפילו הייתי משלם 35$ זו דעתי
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 משהו קטן.... עד כה הסינרים שעשו לנו בחינם לא ברמה גבוהה? דווקא ברמה גבוהה כמו סינרי בתשלום ,מושקעים ,ואפילו עם גירסאות לסוגי מחשבים(כמו אילת ושדה דוב) בוא נראה קודם את הסינרי של בן גוריון החינמי (שאני בטוח הוא יהיה מעולה וברמה של תשלום) אם לא יספק אותנו אז נחשוב על לקנות. ממה שאני יודע יש גם סינרים בעולם ברמה של תשלום והם עולם לנו 0 דולר. העיניין של התשלום הוא לא העניין של האיכות אלה העניין של הזירוז הצאת הסינרי (מבחינת תשלום או מבחינה של הסינרים החינמיים)... לפחות ככה אני רואה את כול העניין. ערב טוב,
Omer k פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 בוא נעבור לדבר בשקלים... 25 דולר = 112.5 שקל כששער הדולר הוא 4.5 - זה מה שהוא בדרך כלל אז קחו את זה בחשבון...
alon_a פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אם הסינרי יהיה ברמה מקצועית מאוד שיהיה כמעט 1 ל 1 כמו בן גוריון יש על מה לדבר אבל אני יודע שיהיו הרבה שיחכו בשקט עד שזה יופיע להורדה בחינם בתוכנה זו או אחרת והרווח של היוצרים ירד אני אישית יקנה סינרי כזה אם גם יהיה מדויק מאוד וגם שהקניה תהיה בטוחה אפשר לדבר על סכום של עד 25$ ופחות
Nir פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני גם חושב שמחיר סימלי לא מה שכתוב פה אלה שנע מקסימום עד 7$ אני הייתי משלם.מצד אחד זה הבנאדם השקיע זמן כדי שיהיה לכולנו טוב ויפה. מצד שני התוכנות שהוא השתמש בהם לא עלו לו כסף, ובואו נגיד ככה, אנחנו לא האצנו בו לעשות את זה, ועוד דבר המחשבה שזה הולך למישהו פרטי לא מבשרת טובות בסוף זה עוד יכול להפוך למסחרה, לעשות מזה הכנסה.. ותאמינו לי -40ש"ח מ-100 שלפחות אם לא פי 4 כגודל הקהילה זה כבר 4000ש"ח, לכן אני חושב שקטן זה גם הרבה אבל סימלי אבל הכי חשוב שיהיה טוב ויפה ולא נתקע! "תוכנות שלא עלו כסף " ?!...תרשה לי לתקן אותך, יש תוכנות מיסחריות שעולות לא מעט המיועדות לבניית סינרי. לא מעט בוני סינרי משתמשים בהם. מהם כמה ישראלים. אגב, דווקא עם התוכנות החינמיות, העבודה קשה פי כמה ! אני למשל נאלץ להשתמש בקרוב לעשר תוכנות שונות...כל אחת ואחת דורשת לימוד.וכאן אני מגיע לנושא הזמן. זמן זה כסף ! אני לדוגמא עובד על הגירסה החדשה של שדה דב כבר למעלה מחודשיים. אם הייתי עושה זאת למען כסף מצבי היה מצויין מבחינה פיננסית . חשבת פעם כמה זמן נדרש לחפש צילום ברשת עבור טקסטורה מסויימת בין מאות ולעיתים אלפי תמונות ? שלא לדבר על העצבים וטיפוס על הקירות לעיתים. פעם אחרונה שהשארתי טביעות רגליים על הקיר היה בחיפוש באג בסינרי במשך שבוע שלם. לדעתי אם כך, אם יוצר הסינרי דורש סכום על עבודתו - אפשר בהחלט להבין זאת. כמובן בגבול סביר או סימלי אם תרצו. ניר
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 :evil: קראתי והיזדעזתי הישקעתי קרוב ל-9 חודשים בסינרי של אילת קיבלתי תגובות מדהימות שלא ציפיתי להם מכל העולם! לרגע אף לא לרגע לא חשבתי על רווח כספי מההשקעה הענקית שהישקעתי גם זמן פרטי שלי גם מחקר שחלק עלה לי כסף גם מתח מסוים לעמוד בדרישות שלי מעצמי. גם זמן של אחרים ששעות עזרו לי כמו בני ורן כל זה ללא תמורה. רציתי לעשות הפסקה אך זה פשוט עושה לי בלונים בדם בזמן כתיבת השורות האלה שאני חושב שאם יתארגנו כמה חברים אתחיל בפרויקט חינמי למרות שתיכננתי להעלות בסוף דצמבר גירסה חינמית חדשה של הרצליה משופרת שימו לב ש25$ +- זה מעל 100שקל הרבה כסף לסינרי שאין אפיךו רבע תמונה ממנו מצטער על ההתפרצות אנחנו לא אירופה או ארה"ב מבחינה כלכלית וזה רק הובי. דוד (סינרי אילת)
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 נושא בניית הסינרים הוא באמת קשה ומורט עצבים כמו שניר אמר, אתה יכול לשבת שעות על איזשהו קיר קטן ומסכן כדי למקם אותו במקום, כמובן שעם הזמן אתה מפתח כל מני טכניקות לעשות את זה מהר יותר אבל זה עדיין עסק שלוקח הרבה זמן. אני חושב שלכל אחד לגיטימי לקחת כסף על עבודה שהוא יצר והשקיע בשבילה, אם לדעתכם זה לא מספיק טוב אז אל תקנו את זה... בכל אופן אני לא חושב שאף אחד מהיוצרים הישראליים היה לוקח כסף על סינרים שהוא בונה ואם אתם כקהילה רוצים סינרים איכותיים אז אתם צריכים לעזור לנו.... אני יודע שניר קיבל הרבה הבטחות שווא שיצלמו לו כל מני מבנים בשדה דב, ויש אנשים שיש להם גישה והם יכולים לעשות את זה אבל לא ב#@$ שלהם... גם אני הרבה פעמים קיבלתי הבטחות שווא לכל מני תמונות, ותבינו אני גר בראשון ועם כל הכבוד לסינרי של ראש פינה או תימן או פיק, אני לא אסע עד קצה העולם בשביל להשיג תמונות. אבל יש אנשים שיש להם גישה ושהם גרים קרוב, וזה לא כל כך קשה לצלם מה שאנחנו מבקשים בסופו של דבר אנחנו יודעים להודות למי שעזר וסייע, וגם כל הקהילה יודעת. אז בהזדמנות זו אני רוצה לבקש מכולכם, אם יש לכם כל תמונה מסכנה מכל מנחת מסכן בארץ תשלחו לי
Kobi David פורסם אוקטובר 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 :evil: קראתי והיזדעזתי הישקעתי קרוב ל-9 חודשים בסינרי של אילת קיבלתי תגובות מדהימות שלא ציפיתי להם מכל העולם! לרגע אף לא לרגע לא חשבתי על רווח כספי מההשקעה הענקית שהישקעתי גם זמן פרטי שלי גם מחקר שחלק עלה לי כסף גם מתח מסוים לעמוד בדרישות שלי מעצמי. גם זמן של אחרים ששעות עזרו לי כמו בני ורן כל זה ללא תמורה. רציתי לעשות הפסקה אך זה פשוט עושה לי בלונים בדם בזמן כתיבת השורות האלה שאני חושב שאם יתארגנו כמה חברים אתחיל בפרויקט חינמי למרות שתיכננתי להעלות בסוף דצמבר גירסה חינמית חדשה של הרצליה משופרת שימו לב ש25$ +- זה מעל 100שקל הרבה כסף לסינרי שאין אפיךו רבע תמונה ממנו מצטער על ההתפרצות אנחנו לא אירופה או ארה"ב מבחינה כלכלית וזה רק הובי. דוד (סינרי אילת) ממה בידיוק הזדעזת? אם מישהו לא הבין אותי נכון, אני מצטער. אני לא מתכוון לבנות סינרי, משום שמעולם לא התעסקתי בזה... מטרת הסקר היא לקבל כיוון כללי על הנושא. אבל נעזוב את זה, מי אמר שזאת חייבת להיות התנדבות? בחרת לעשות את זה בהתנדבות, מה טוב. יש עוד אלפים כמוך שעושים זאת בהתנדבות, ויש עוד המון שעושים את זה תמורת תשלום. רצונו של אדם כבודו. בוא נגיד שבשורה התחתונה, אם תוצאות הסקר היו מעידות על רצון בדבר כזה, לא מן הנמנע שהיינו פונים ל LAGO בבקשה לייצר סינרי שכזה, כאשר יש לנו סקר שוק. אבל נסתדר גם בלי זה, והסינרי האחרון של אילת זאת ההוכחה הכי טובה לכך. בוא נכנס לפרופורציות, סך הכל סקר...
Yoav פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 אני מסכים ב100 אחוז עם דוד! אנשים משקיעים את הזמן והכסף שלהם בהתנדבות, מזיעים ובסוף יוצא תוצר מעולה, ולמה - כדי שגם לאחרים יהיה טוב! אז אני לא חושב שהייתי מוכן לשלם יותר מ10 דולר, אבל פחות בשימחה, עבוד ההשקעה, ואני בטוח שאם מישהו היה דורש כמה שקלים בודדים עבור עצם ההשקעה של זמן וכסף אנשים היו משלמים, אבל לידרוש 25 דולרים עבור דברים שנכון להיום קיימים בחינם שהם לא פחות ואפילו יותר טובים זה לא הוגן! אישית אין לי בעיה שחברות גדולות יצרו סינרים טובים וידרשו עליהם כסף אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מ10 דולר עבור עצם ההשקעה!
moti פורסם אוקטובר 10, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2004 לדעתי הסינרים שהאנשים פה בנו עולים באלפי מונים על סינרים בחינם ובתשלום בחו"ל. הסינרים שהחטיבה שלנו משתמשת בהם הם באיכות יוצאת מן הכלל טובה ולדעתי, בשלב הזה, אין צורך בסינרי חדשים ומשופרים. בעתיד הכל יכול להשתנות ויכול להיות שאם תעשה את הסקר הזה עוד שנה מהיום יהיה לך רוב לסינרי בתשלום.