Yaniv Kaplan פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 לא מזמן עברתי ל VATME כדי שאוכל לפקח בדובאי, אבל אחריי שראיתי שהתור להכשרת פקחים הוא של בערך שנה וויתרתי והחלטתי לחזור לVATIL.עברתי דרך VATSIM, אבל למרות שהוא רושם לי שאני חבר ב- VATIL, כשאני מתחבר לפורומים של VATIL הוא מראה לי שאני אורח חוץ.עברתי לפני בערך ארבעה ימים ולכן זה מאוד משונה.מה אני יכול לעשות כדי לחזור להיות חבר ב VATIL ? תודה מראש,יניב קפלן
Omer Cohen פורסם יוני 27, 2015 דיווח פורסם יוני 27, 2015 לא מזמן עברתי ל VATME כדי שאוכל לפקח בדובאי, אבל אחריי שראיתי שהתור להכשרת פקחים הוא של בערך שנה וויתרתי והחלטתי לחזור לVATIL. עברתי דרך VATSIM, אבל למרות שהוא רושם לי שאני חבר ב- VATIL, כשאני מתחבר לפורומים של VATIL הוא מראה לי שאני אורח חוץ. עברתי לפני בערך ארבעה ימים ולכן זה מאוד משונה. מה אני יכול לעשות כדי לחזור להיות חבר ב VATIL ? תודה מראש, יניב קפלן ערב טוב יניב, תהליך הקליטה הוא לוקח מספר ימים אני מעריך שביום ראשון-שני כבר תהיה חבר חטיבה מן המניין. מקווה שעזרתי, בברכה,
Yaniv Kaplan פורסם יוני 28, 2015 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2015 אני עכשיו רשום בתור משתמש אבל אני לא יכול להיכנס לשרת ה Team Speak, הוא רושם לי insufficient client permissions (failed on Invalid permission: 0x26) . למה זה ומה אני יכול לעשות ? תודה, יניב