Stav Sitnikov פורסם אוגוסט 14, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2015 http://secure.simmarket.com/realworld-scenery-israel-ultra-high-definition-photo-real-ground-scenery-fsx-fsxse-p3d.phtml מישהו מכיר את זה ? מה האיכות ?
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 14, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2015 יצא רק אתמול, אז אל תצפה לכמות גדולה של תגובות.
Hagay Tarazy פורסם אוגוסט 18, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2015 רכשתי כרגע, אתקין ואעלה חוות דעת אוטוטו
Hagay Tarazy פורסם אוגוסט 18, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2015 אחרי שלוקח בערך דקה לכל הסינרי להתרנדר רק במקום שמעליו אני טס, זה מוצר מגניב לאללה. אם יש מישהו שיודע איך לגרום לסינרי כבד שכזה להתרנדר מהר יותר ובכלל מה ההיררכיה שצריך לעשות בLibrary..אשמח לשמוע.
Itay Shahar פורסם אוגוסט 18, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2015 תעלה לנו תמונות בבקשה ... נראה מעניין מאוד..
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 19, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2015 אם יש מישהו שיודע איך לגרום לסינרי כבד שכזה להתרנדר מהר יותר ובכלל מה ההיררכיה שצריך לעשות בLibrary..אשמח לשמוע. CPU עם 6 ליבות אתה צריך ע"מ שטקסטורות קרקע ופוטו ריל בפרט יתרנדרו מהר יותר. מהירות המעבד, קרי MHz פחות משפיע על מהירות רינדור טקסטורות קרקע. יש גם איזה הגדרה שצריך להוסיף ל FSX.CFG שמקצה את כמות ה Threads המקבילים ש FSX ישתמש ע"מ לרנדר את טקסטורות הקרקע (ברירת מחדל ב FSX הוא על אחד, אפשר להגדיל אותו עד ל 4). אני לא זוכר אותו כרגע אבל אני יכול לחפש בארכיון אבל זה צריך לבוא בשילוב עם מעבד עם 6 ליבות. מיותר לציין שאני מתייחס לליבות אמיתיות (psychical cores) ולא ליבות לוגיות, קרי HyperThreding.
Guy Markman פורסם אוגוסט 22, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2015 איך זה בהשוואה לICVFR? כבד יותר? קל יותר? ומבחינת גרפיקה? Chris Bell הגיבו לזה 1
itzik friedman פורסם אוגוסט 29, 2015 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2015 לא יצא לי לעבוד עם ICVFR אבל זה נראה ממש סוף הדרך כפוטוריל