FeaR-ForcE פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 שלום אני חדש פה אני מעיין בין הפורמים לפעמים אני בן 12 אבא שלי טייס והגיע פעם למאך שתיים עם הפאנטום... אני בעיקר טס בFS אני מאוד אוהב תעופה ותאחלו בהצלחה ל :n00b: החדש וקוראים לי אסף...
FeaR-ForcE פורסם אוקטובר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 יופי, מזל טוב, אני רואה שהסתדרת! :wink: חחח... כן... thanks for the suporrt
OmriSoudry פורסם אוקטובר 15, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2004 כותבים THANKS FOR THE SUPPORT ובחתימה תרשום "אם" במקום "עם". ברוך הבא לחטיבה!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 אסף ברוך הבא.. בו אספר לך קצת לאן הגעת.. הגעת לרשת שמדמה ברמה של 99 אחוז טיסות למציאות..וכדי לטוס ידרש ממך לשבת וללמוד, איפה ניתן ללמוד? אז יש את בית הספר של VFS שיש שם חומר נהדר ומדריכים נהדרים שיקחו אותך מהתחלה, יש את החומר שקיים באתר החטיבה שהוא מצויין, ויש אותי ועוד חברים פה שפנויים לעזור...אני מזכיר שוב, במידה ואין לך נסיון קודם ידרש ממך לשבת וללמוד..הרבה, דבר נוסף ממולץ להסתובב בפורום ולקרוא הודעות, אני זמין בסוף שבוע הקרוב ב MSN...שיהיה בהצלחה שבוע טוב
Yoav פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 איציק, יש לו בעיה אחת עם ההרשמה לואטסים. אני לא יודע אם שמת לב, אבל הוא בן 12 ולVFS אפשר להתקבל מעל גיל 13(למעט אנשים שעברו ועדת קבלה מיוחדת)
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 איציק, יש לו בעיה אחת עם ההרשמה לואטסים.אני לא יודע אם שמת לב, אבל הוא בן 12 ולVFS אפשר להתקבל מעל גיל 13(למעט אנשים שעברו ועדת קבלה מיוחדת) אין קשר לגיל...הגבלת הגיל היא רק שלא יביאו לנו אנשים בני 6 כדי שנעשה להם ביביסיטר. יש ראיון אישי לכול חניך. מי שרציני ומראה רצון להשקיע יתקבל ללא קשר שהגיל פחות מ13. ופעם הבאה אין צורך להראות שאתה יודע את התקנות של החניכים בעלפה.