Elad Zeierman פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קיבלתי לפני חודשיים במתנה בדואר כרטיס בהזמנה מיוחדת של משרד הביטחון חברת השכר שלו המכונה- צה"ל שולחת אותי לטיול בנוף האקזוטי של בקעת הירדן והגבול לסיור טבע שבו תוך כדי אשמור על המדינה בחינם. הטיסה יוצאת על אוטובוס של אגד ב 8:00 בבוקר מתחנה מרכזית תל אביב (LLTV) ויש לי כמו לכל אחד בטיסה הזאת ביקור בקוקפיט עם מערכות הניווט המשוכללות הדיל ממש פצצות- 21 יום של שיכרון חושים ובחינם. טוב למי שלא הבין (יש כאלה?) ביום שני אני ייוצא למילואים ולא אהיה בפעילות בחטיבה וגם לא אתעסק בבחינות והסמכות. גם שאהיה בחופשות סביר להניח שלא אתעסק בזה מעבר לאולי משמרת קטנה פה ושם על תל אביב. אני מבקש ממי שהבטחתי לו טיפול בבעיות ובקשות להסמכה להעביר לי במסודר- במסרים פרטיים בלבד אני יעביר זאת לגורמים שמטפלים בעניין בהקדם. המשך שבוע טוב לכולם
אורח פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 תשמור על עצמך שם ותהנה מהנוף. אנחנו נשמור לך פה על שמים נקיים :wink: תחזור בשלום ובמהרה.
Yoav פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 שיהיה ב"כיף"... תחזור מהר, בזכותך יש לנו את מיקרופון הברזל בואטסים... מי אם לא אתה, עופר ואיציק...
OmriSoudry פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 תראו איזה לא קשור אני בכל מה שהולך פה - אלעד תהנה בטיול!
moti פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 שמור על עצמך ועל מדינתנו, "טיול" נעים :wink:
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 תהנה, ותשמור על עצמך ... וכמובן LLLL מחכה לך שתחזור
ronenec פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 גם אני יוצא למילואים... אנל אני זכיתי רק בנופשון קצר: ארבעה ימים, שלושה לילות ב...צאלים.... פנסיון מלא במיטב האירוח של באלי"ש... אימון טנקים אבל בלי טנקים...(האמרים מדמים טנקים), מזל שאין לצבא כסף לזה... ממש אין לי כח לטיפולי הטנקים המייגעים...
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 גם אני יוצא למילואים...אנל אני זכיתי רק בנופשון קצר: ארבעה ימים, שלושה לילות ב...צאלים.... פנסיון מלא במיטב האירוח של באלי"ש... אימון טנקים אבל בלי טנקים...(האמרים מדמים טנקים), מזל שאין לצבא כסף לזה... ממש אין לי כח לטיפולי הטנקים המייגעים... פששש אני רואה הפורום הזה מוצף שריונרים...יפה
mickey lip פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 לא רק שיריונרים. גם אני קיבלתי הזמנה לחודש של שיכרון חושים בבסיס דרומי אי שם ,הנופש כולל לינה שלושה ארוחות ביום ,ביקצור הכל כלול , אה והכי חשוב , הסבה לסופה וכאן מתחיל הכיף האמיתי ,או שלא נחיה ונראה . :wink:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 שמור על עצמך אלעד, ותחזור אלינו מהר. :wink:
DanPadnos פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 לא רק שיריונרים.גם אני קיבלתי הזמנה לחודש של שיכרון חושים בבסיס דרומי אי שם ,הנופש כולל לינה שלושה ארוחות ביום ,ביקצור הכל כלול , אה והכי חשוב , הסבה לסופה וכאן מתחיל הכיף האמיתי ,או שלא נחיה ונראה . :wink: סופה? כמו בסקסי, קטלני, עם CFT, והF-16 היחיד שלא דורש סטרלה בתחת (לי ולF-16 יש סכסוך עתיק יומין)? :shock: או שאני טועה? אלעד - שמור על עצמך, אנחנו אוהבים את הקול של רדיופוני ונמוך כמו שהוא :wink:
mickey lip פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 אתה לא טועה , וכמה סקסי הוא ? אני אספר לך אחר כך
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 18, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2004 טוב אנשים ארזתי ונסעתי להשמע בהמשך תתנהגו יפה ביי
Shai B פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 בהצלחה ו.... כן... הכי חשוב... תהנה מה-"נוף"