e717 פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 שלום לכל הפורום! :roll: אחרי הרבה מאוד זמן שלא הייתי כאן קרוב לחצי שנה...חזרתי וראיתי גם כמה מהפכות כמו ארז סביר שנהייה פקח מגדל ושעוד לפני שעזבתי לא ראיתי אותו כטייס בכלל או כמה העלות דרגה של אלעד (מזל טוב) בקיצור אני יודע שאסור לי להגיב על העניין של המינוי לVATIL1 אבל אני חייב, שאילן או קובי ינעלו את זה אח"כ אבל להגיד לכם את האמת אני גם פרשתי מVATIL לפני חצי שנה (בגלל שחשבתי שהפרוטקציות פה חוגגות, וכרגע זה לא מעניין אותי בגרוש) לא עשיתי את זה רשמית כמו שעשו פה אבל פרשתי ואח"כ חשבתי לעצמי למה פרשתי בעצם זה כולה תחביב, בא עושה את הטיסה שלך אם יש פקח עוד יותר טוב או מפקח על המטוסים שלך והולך זהו לא צריך יותר מזה זה עדיין נחשב אצלי בגדר משחק ולא יותר מזה....אני לא יודע מה איתכם אבל אני דיברתי עם אילן פעם או פעמיים בחיים שלי וזה שקובי עכשיו הוא המנהל לא נראה לי שיקרה שום דבר אולי חוץ מזה שהוא ישפר את החטיבה כי כמו שאני מכיר את קובי מימיי IAL תמיד הוא היה שאפתן ורצה לקדם את החברה שבא הוא נמצא למרות שהיו לי קשיים מאוד מאוד גדולים איתו לדעתי הוא יבצע את המעמד של VATIL1 במצויינות יתרה טוב בכל אחד יש פאקים ולפעמים הוא אגרסיבי אבל הוא מאוד מאוד שאפתן ואפשר לראות לו את הזוהר הזה בעיניים..... אני מאמין שבזכותו ובזכות עוד כמה אנשים פה החטיבה תתקדם! אז בהצלחה לכולם גם למי שנשאר וגם למי שהולך (מניסיון תחזרו!) לסיכום, אני שמח שחזרתי לחטיבה ואני מנסה כמה שפחות להתערב אבל ביינתים טוב לי פה (רק שמישהו בבקשה כבר יוריד לי את ההשגחה מהמגדל פפללייזזז :wink: ) נ.ב אשמח אם לא תנעלו ולשמוע תגובות שלכם!
Itai Ganor פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 ברוך שובך באמת ראיתי אותך מדי פעם בסרבר אינפו ואמרתי מיזה פקח חדש? לא שמעתי עליו ולפי מיטיב לידעתי ארז בקרקע עדין ובטח עוד מעט יעלה למגדל אולי התבלבלת עם אלירן או מישהו אחר אז ברוך שובך!
moti פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 ברוך השב איתן! נשמח לראות אותך שוב בסרבאינפו :wink:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 הרבה לא יודעים אולי, אבל אתה אדם גדול איתן. אני חושב שאילולא אתה, אני לא הייתי היום קרקע אפילו . הבנאדם הזה העניק לי הרבה מידע והרבה הבהנה כמו שאף אחד אחר לא עשה. שמח שחזרת למרות הכל, ובהצלחה! :wink:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 איתי אמר נכון... עד לפני חצי שנה ההיתי שולח לאיתן אנשים להדריך והוא היה משקיע את הנשמה בהם..חבל שנעלמת אבל טוב שחזרת...