Itamar Koren פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 שלום לכולם! מחר (יום שני) בשעה 5:30 בבוקר אני עולה על טיסת turkish airlines 1193 לאיסטנבול שם תיהיה לי חניית ביניים של 4 שעות ומשם אני טס אם אותה חברה בטיסה1953 לאמסטרדם אני יהיה באמסטרדם 3 ימים וביום שלישי אני גם הולך לראות את המשחק של מכבי נגד אייאקס אמסטרדם אני חוזר לארץ ביום חמישי לפנות בוקר. אני מקווה להביא לכם תמונות גם מאיסטנבול (יהיה לי הרבה זמן לצלם) וכמובן מסכיפול ששם אסור לפספס הזדמנויות :wink: ומי יודע אולי אני יצליח להיכנס לקוקפיט באחת הטיסות אז שיהיה לכולם שבוע טוב בהצלחה למכבי ושאני יחזור אני מקווה לעלות לכם כמה שיותר תמונות
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 אולי ניפגש שם, אם אני מתכנן להגיע :wink:
alon_a פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 תהנה בטיסה לגבי המשחק אני יהנה אבל לא ממכבי אני יודע שזה לא לעניין אבל אני מקווה מאוד שמכבי ת''א יפסידו :twisted: אגב בסכיפול יש איזה מוזיאון תעופה לא יודע אם אתם מכירים או לא מקום נחמד ויש הרבה דגמים שמה לקניה
e_dor פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 אני לא מקווה שמכבי יפסידו, אני פשוט רוצה שאייקס ינצחו אני אוהב את אייקס כבר המון שנים ! בכל אופן - תעשה חיים ושמור על עצמך שם :wink: מחכים לתמונות ולחוויות
Or Netzer פורסם אוקטובר 17, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2004 אל תכנסו למכבי תנצח \ תפסיד כבר מפה אני מריח ריב תדבקו בדיון הראשי תהנה גבר בטיסה שלך תביא פול תמונות
Itamar Koren פורסם אוקטובר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 חברים חזרתי ביום שישי לפנות בוקר אחרי בעיות רבות עם טורקיש אירלינס(בטח שמעתם בחדשות) צילמתי לכם פווול תמונות אני יעלה בקרוב :wink: שבוע טוב
Yoav פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 חברים חזרתי ביום שישי לפנות בוקר אחרי בעיות רבות עם טורקיש אירלינס(בטח שמעתם בחדשות)צילמתי לכם פווול תמונות אני יעלה בקרוב :wink: שבוע טוב לא שמעתי איזה בעיות, אפשר לפרט?
oz פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 הבעיה לא היתה עם חברת התעופה אלא עם האוהדים שהלכו מכות במטוס חברת התעופה החליטה להעניש את כל הישראלים שהיו על אותה טיסה והורידו את כולם מהמטוס וחויבו לשלם קנס של 50 יורו פעם הבאה תלמדו שלא הולכים מכות במטוסים ובעיקר לא בחברות זרות אתם טסים לחו"ל ליצג את המדינה וסתכלו איך אתם מתנהגים...
Itamar Koren פורסם אוקטובר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 אז קודם כל זה לא האוהדים כי היו אנשים במטוס שלא ידעו בכלל מה זה מכבי שהורידו אותם שחזרתי לארץ לא הבנתי מאיפה המציאו את כל הדברים שכתובים כמו הרביצו לדיילות ושיכנסו אותנו ב50 יורו מה שקרה זה ש-2 אנשים הלכו מכות ואז הקברניט החליט שכל מי שטס לתל-אביב יורד מהמטוס (היו גם אנשים שלא טסו לתל-אביב) ואז החברה בקושי הייתה מוכנה לסדר לנו טיסות ואפילו לא סידרה לאף אחד מלון או אוכל מה שכן זה שקב"ט אלעל סידר שנוכל להישאר במתחם של השדה וזהו יש עוד הרבה דברים שהטורקים עשו לנו שם שלדעתי אפשר בקלות לטבוע אותם על זה מי שרוצה עוד פרטים שיפנה אלי במסנג'ר ורק שתדעו שחלק ממה ששמעתם בתקשורת הוא לא נכון יום טוב
oz פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 איתמר אני את המקורות שלי לא הבאתי מהתקשורת כי היא לא אמינה בכלל מה שכתבתי כאן שמעתי מאוהדי מכבי תל אביב אבל חפיף לא נתווכח פה על זה העיקר נהנת באמסטרדם
GUTI פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 טוב תמיד הבעיות זה עם אוהדי מכבי לאוהדי הפועל לא היו קורים כאלה דברים ללכת מכות בין אוהדים ועוד במטוס העיקר שמכבי הפסידה זה הכי חשוב
Itamar Koren פורסם אוקטובר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 מי שהלך מכות היה אחד שהוא לא אוהד מכבי וגם לא כולם היו אוהדים אבל בסדר לא נריב פה ובטוח שהדיון לא היה בשביל זה
Or Netzer פורסם אוקטובר 24, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2004 טוב תמיד הבעיות זה עם אוהדי מכבילאוהדי הפועל לא היו קורים כאלה דברים ללכת מכות בין אוהדים ועוד במטוס העיקר שמכבי הפסידה זה הכי חשוב רדו מיד מהנושא של איזה קבוצה יותר טובה ומי אתם אוהדים זה מוביל רק ובמהירות קונקורד לריב
oz פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 טוב תמיד הבעיות זה עם אוהדי מכבילאוהדי הפועל לא היו קורים כאלה דברים ללכת מכות בין אוהדים ועוד במטוס העיקר שמכבי הפסידה זה הכי חשוב סיני חכם פעם אמר כשאין לך מה להגיד תגיד סיני חכם פעם אמר גם לי יש מה להגיד על מכבי אבל פה זה לא המקום! ולבון מה לעשות... סגרו להם עסקה עם טורקיס אירלינס לטוס עם אלעל היא יוצא להם בהרבה יותר יקר