עבור לתוכן
Israel Rotaru

ראיון בגל"צ שנערך עם קברניט אל-על מר אלון פרג

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

בתאריך ה - 25/1/16 שודר ראיון בתוכניות הרדיו של גל"צ "רבע לדיגיטל" עם אלון פרג - קברניט באל-על (חלקכם כנראה זוכרים אותו מההרצאה שהוא ערך לנו בחודש נובמבר בשנה שעברה במושב חגור).

הראיון מאוד מעניין והוא התקיים בעקבות דו"ח שהוגש לאחרונה לרשות התעופה הפדרלית האמריקאית על כך שטייסים רבים אינם בקיאים מספיק בהטסה ידנית של מטוס והם מסתמכים בעיקר על האוטומציה שלו. לקראת סיום הראיון מסתתרת הפתעה קטנה שקשורה אלינו...

אז למי שעדיין לא האזין...

להאזנה לחצו כאן

האזנה נעימה :)

פורסם

כבוד!

ראיתם כיצד קברניט אל על ידידי אלון פרג  החמיא לנו. אני ועוד מספר חברים עבדנו קשה לשם כך שהוכחנו את היכולות שלנו שם במרכז ההדרכה של אל על בסימולטור בבן גוריון בתקופת השת"פ. :clapping:

פורסם

אלון נחמד, מסביר פנים ורהוט כהרגלו, אך גם כהרגלו איש חכם, עניו ושם את האגו בצד בשם הרציונל, והרבה בזכות התכונות האלה שלו זכינו שיבחן את הסימולטור לעומק ויגלה שהוא התאים לצרכיו ולהשכיל להבין שיש כאן פוטנציאל רווח גדול לטייסים רבים מהמציאות. בזכותו החטיבה התקדמה רבות, להישג חסר התקדים בפרוייקט עם אלעל, ואני יכול להעיד שבאופן אישי אלון תרם לי רבות להתפתחותי כטייס, הן דרך עולם הסימולטור והן דרך העולם האמיתי. פשוט איש מקסים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...