shachaf yasurr פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 שבוע טוב לכולם ! כפי שאתם יודעים בשבת הקרובה יתקיים אירוע בשיתוף עם החטיבה האוסטרית , אלעל ואוסטריאן וירטואל :Vienna ✈ Tel-Aviv One Way Ticket (לינק לאירוע )על מנת להגיע לווינה ,הנהלת החטיבה תצא ביום שישי (יום לפני האירוע) לווינהאנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו !יום שישי 11/03 בשעה 15:00 מקומי שלנו !המשך שבוע טוב לכולם !! לטבלת שיבוצים לאלה אשר רוצים להצטרף : לחץ כאן
Rom Shaked פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 מדהים, חניך פיקוח עולה למשמרת(שיכולה להיות *מסכמת*) באותה שעה ובמקום לעודד תנועות אצלו כצוות אתם רק מפחיתים את כמות התנועות האפשרית. עדיף שתדחו את זה לשעה מאוחרת יותר
shachaf yasurr פורסם מרץ 6, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2016 מדהים, חניך פיקוח עולה למשמרת(שיכולה להיות *מסכמת*) באותה שעה ובמקום לעודד תנועות אצלו כצוות אתם רק מפחיתים את כמות התנועות האפשרית. עדיף שתדחו את זה לשעה מאוחרת יותר אהלן רום האירוע פורסם לפני יותר מחודש . האירוע בסימן ווינה-תא מן הסתם צריכים איכשהו להגיע לווינה .. כדי לקבוע השגחה מסכמת לדעתי זה צריך להיות מתואם עם לוז החטיבה בהצלחה לחניך שבוע טוב
Yair Chemla פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 יאיר שמלה ELY 3655 D8 shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Almog Atar פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 מדהים, חניך פיקוח עולה למשמרת(שיכולה להיות *מסכמת*) באותה שעה ובמקום לעודד תנועות אצלו כצוות אתם רק מפחיתים את כמות התנועות האפשרית. עדיף שתדחו את זה לשעה מאוחרת יותר לא מכל זבוב צריך לעשות פיל... לא כל איש צוות צריך לעקוב אחר לו"ז חניכי הפיקוח ולטוס בהתאם בסופו של דבר זה תחביב וגם למנהלים יש זכות לטוס לאן שבא להם. לאחרונה נראה שסתם מנסים לעורר מהומות על כל דבר קטן. הרגשה שלי.
Rom Shaked פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 אהלן רום האירוע פורסם לפני יותר מחודש . האירוע בסימן ווינה-תא מן הסתם צריכים איכשהו להגיע לווינה .. כדי לקבוע השגחה מסכמת לדעתי זה צריך להיות מתואם עם לוז החטיבה בהצלחה לחניך שבוע טוב מה זה בדיוק "מן הסתם"זה סימולטור, אתה יכול לטוס מאיפה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה כמה פעמים שאתה רוצה. אין לי כוח להתחיל ריב עכשיו, חבל שאתם פוגעים בחניך ככה.
Daniel Hohashvili פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 דניאל חוחאשוילי ELY465 D4 shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Raz Niv פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 מדהים, חניך פיקוח עולה למשמרת(שיכולה להיות *מסכמת*) באותה שעה ובמקום לעודד תנועות אצלו כצוות אתם רק מפחיתים את כמות התנועות האפשרית. עדיף שתדחו את זה לשעה מאוחרת יותר מסכים, בהשגחות על המגדל גם ככה אין תנועות וזה לוקח את היחידות שיש...
Daniel Klimovitsky פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 דניאל קלימוביצקי ELY3363D2 shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 רום, אני מסכים עם אלמוג. תדבר עם גרגורי ואור, אני בטוח שניתן למצוא פיתרון יצירתי. אף אחד לא עושה פה בכוונה.
Guy Markman פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 אני אצטרף אליכם בדרךאמריא משדה דב shachaf yasurr וגם Raz Niv הגיבו לזה 2
Nadav Lifshitz פורסם מרץ 6, 2016 דיווח פורסם מרץ 6, 2016 אבקש להרשם ELY1361 D5 תודה ובהצלחה לחניך בשדה דב!
amir friedland פורסם מרץ 17, 2016 דיווח פורסם מרץ 17, 2016 האם יש מטס גם בארוע הקרוב ? Guy Markman הגיבו לזה 1
Guy Markman פורסם מרץ 17, 2016 דיווח פורסם מרץ 17, 2016 האם יש מטס גם בארוע הקרוב ?כןהלוך חזור (חזור לנתב״ג)