Elad Zeierman פורסם אפריל 7, 2016 דיווח פורסם אפריל 7, 2016 למי שלא יודע רוס קרלסון עבד בחודשיים האחרונים על גירסה שניה ל VPILOT, שהשינויים המשמעותיים שבה הם תמיכה בעבודה עם מחשב מרוחק , והתאמת מודלים אוטומאטית. לא בדקתי את זה עדיין - אעשה זאת במהלך היום והסופ"ש אבל אם זה אכן ככה יש יורשת סוף סוף ל FSINN. הממשק עבודה דרך הרשת מאפשר על פי מה שקראתי לבחור מאיפה ננהל את הקשר -מהמחשב הראשי או המרוחק, כמו כן אין צורך ב SIMCONNECT למי שלא משתמש- יש לתוכנה ממשק עצמאי על פי כתובות IP הנה קישור לפוסט עם כל המידע: https://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=132&t=70966 שימו לב מדובר בבטא- התקנה על אחריותכם -צפויות בעיות
Raz Niv פורסם אפריל 7, 2016 דיווח פורסם אפריל 7, 2016 גם הגרסא הראשונה מצוינת. אף פעם לא השתמשתי בfsinn אז לא יודע להשוות ביניהן. נקווה שהמודל מאצינג המעצבן יפתר...
Elad Zeierman פורסם אפריל 7, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2016 גם הגרסא הראשונה מצוינת. אף פעם לא השתמשתי בfsinn אז לא יודע להשוות ביניהן. נקווה שהמודל מאצינג המעצבן יפתר... VPILOT כתוכנת בסיס פשוטה נהדרת. אבל לא היה לא היו לה יכולות מתקדמות שדורשים משתמשים מתקדמים כמוני ועוד רבים כמו יכולות עבודה טובה ממחשב מרוחק. אצלי למשל על המחשב של הסימולטור מופעל רק הסימולטור מהלפטופ שיושב בכלל בחדר אחר מופעל ה FSINN שמתחבר לרשת, ASN , תוכנות ACARES למניהם, FS FLIGHT KEEPER ןעוד. מה שגורם לייתירות משאבים במחשב סימולטור ומשפר את הביצועים. בגירסה החדשה אחד הדברים המשמעותיים הוא יכולות פיצול נוחה לעבודה ברשת כמו שהייתה ב FSINN (ברגע שתעבוד כרגע יש באג שתוקע אותה)
Ofir Lavi פורסם אפריל 8, 2016 דיווח פורסם אפריל 8, 2016 התחלתי להתעניין לאחרונה בלהוסיף לסימולאטור בחדר שלי מחשב נוסף שיהווה בסיס לתוכנות שיודעות לפעול באופן חיצוני כמו שאמרת אלעד על ASN וFSINN איזה עוד תוכנות יש שאני יכול להריץ על מחשב מרוחק בשביל להוריד עומס מהמחשב הראשי? אני אשמח אם סתם תזרקו כל מה שעולה לכם לראש אני עושה בירור על הכדאיות שבעיניין זה או לתקן מחשב נוסף קיים למען אלה או לשרדג בהרבה כסף את הקיים אז אשמח לתשובות תודה!
Elad Zeierman פורסם אפריל 8, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2016 שמע בגדול כל מה שאתה יכול לחשוב עליו וזה נתמך: -תוכנת חיבור לרשת - FS FLIGHT KEEPR - אקארס של חברות תעופה - מנוע מז"א -טופקאט - עזרי ניווט שעובדים עם WIDEFS כמו FSMAP - אפילו לשים כל הספרות של PMDG שם לשעת הצורך למי שאין טבלט - בזמנו הרצתי גם את ה CPDLC של HOOPIE משם אבל אין לי שימוש בו מה שלפי הצרכים שלך היום במחשב הראשי אני מפעיל רק את ה FSREALTIME- שגם אותו אגב אפשר להפעיל ממחשב מרוחק אם רוצים- והוא מתניע את הסימולטור וזהו, ברקע עולה רק התוכנה של TRACKIR ן FSCOPILOT של ה- FSINN, בנוסף לתוכנת השידור אם אני משדר לטוויץ'. בפועל אני מגיע למצב שברגע שהפעלתי את הסימולטור אין לי צורך או סיבה במחשב הזה לצאת החוצה לחלון או מסך אחר. ובדרך כלל מספיק למה שכתבתי למעלה מחשב זבל מלפני 8-10 שנים.