Omer Cohen פורסם אפריל 19, 2016 דיווח פורסם אפריל 19, 2016 ערב טוב חברי חטיבה יקרים, כמו בכל חג, אלעל וירטואל עושה אירוע, אירוע "REAL OPS" המסורתי יהיה השנה במתכונת מיוחדת, האירוע יתקיים ביום ראשון ושני הקרובים, במקביל לאירוע של VATIL. בימים אלו יוכלו לטוס תחת אלעל וירטואל רק בטיסות שנמצאות שנמצאות במערכת רישום של הREAL OPS. לעומת אירועים קודמים לאחר הרישום לREAL OPS לא תצטרכו לעשות בוק נוסף באתר, זה ירשום אותכם אוטומטי לשעה ותאריך המצוינים. ((זו הפעם הראשונה במתכונת של לטוס רק בטיסות שפנויות במערכת רישום של ה-REAL OPS, אשמח לשמוע מכם חוות דעת כדי שנפיק לאירועים הבאים ,תודה)) למערכת רישום ל-REAL OPS: לחץ כאן (צריך להיות מחובר כדי לגשת לדף זה) חג שמח וכשר, לכל עם ישראל.
shachaf yasurr פורסם אפריל 19, 2016 דיווח פורסם אפריל 19, 2016 האם ניתן להפיץ את הרשימה לפקחים באירוע? אל תדאג הכל בתאום !
Stav Knafo פורסם אפריל 19, 2016 דיווח פורסם אפריל 19, 2016 אם יש לי מתחת ל50 שעות אני יכול לתכנן טיסה ארוכה כמו לניו יורק ולטוס עם הטריפל 7?
Omer Cohen פורסם אפריל 19, 2016 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2016 אם יש לי מתחת ל50 שעות אני יכול לתכנן טיסה ארוכה כמו לניו יורק ולטוס עם הטריפל 7? לצערי לא.