Raz Niv פורסם אפריל 26, 2016 דיווח פורסם אפריל 26, 2016 בחודשיים (בערך) האחרונים, סיימתי קורס מגדל כללי וקורס מגדל ב"ג אבל עד עכשיו לא נתקלתי בעומס רציני על אף אחת מהעמדות. בהמשך לשיחות בפאנל החטיבה על הבאת טייסים ועל הניסיונות של קבוצת הטיסה, חשבתי להציע לכם אפשרות לטיסה מעניינת. אני מוכן לפקח מגדל בכל שדה בארץ ואשמח אם נוכל לקבוע מועד שבו תרצו לצאת ביחד קבוצה גדולה לטיסה קבוצתית. זה יעזור גם לי ולשאר הפקחים לתרגל עומס וזו גם חוויה בשבילכם הטייסים. אני פתוח להצעות על נתיבים והצעות ייעול אחרות. אם יש טייסים ופקחים שמעוניינים תכתבו בתגובה איזו טיסה הייתם רוצים לעשות ומתי. (אירוע שבועי יכול להיות זמן מצוין מבחינתי אבל אפשר גם בזמן אחר). בואו נרים כמה שעות עמוסות ומהנות!
Tom Golan פורסם אפריל 26, 2016 דיווח פורסם אפריל 26, 2016 רעיון מעולה, אני בעד. אני משער שבעוד קצת יותר מחודש יסתיים קורס הטיס של ואטיל, ולאחר מכן אני אשמח להצטרף לטיסה ואני בטוח שעוד הרבה מהקורס ישמחו.
Ben Etgar פורסם מאי 20, 2016 דיווח פורסם מאי 20, 2016 אשמח אם נוכל לבצע שתף עם חיל האוויר הוירטואלי.. חסר לנו פיקוח צבאי בשדות ובתרגילים שלנו אפשרי גם לשתף בהדרכה של הקורס אימון מתקדם שנערך בימי שני ורביעי. amir friedland הגיבו לזה 1
Raz Niv פורסם מאי 20, 2016 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2016 אשמח אם נוכל לבצע שתף עם חיל האוויר הוירטואלי.. חסר לנו פיקוח צבאי בשדות ובתרגילים שלנו אפשרי גם לשתף בהדרכה של הקורס אימון מתקדם שנערך בימי שני ורביעי. בכיף, עם תרצו פיקוח תפנו אלי