אורח פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 שלום, שאלה לי למומחי הפורום :wink: נתוני המחשב שלי הם : P4 2.4 256MB עם כרטיס מסך Asus V4820 DeluxeGF4 Ti4200 עם 128MB. לאחר ההתקנה של FS2004, הוא עבד די חלק וללא בעיות של קירטועים ו FPS נמוכים. לאחר שהוספתי מטוסים כמו ה 737 שנמצא באתר של IA וה 757 של Posky + סינריס ועוד כל מיני, הוא נעשה כבד מאוד ומקרטע, בייחוד במעבר בין המבטים. באון בכלל יש מצבים שהוא מקבל פריזים, בייחוד כשצריך לעבור ל SB להחלפת תדר :roll: . השאלה היא האם תוספת זכרון תעזור למחשבי האהוב להריץ את FS2004 יותר טוב ועם פחות קירטועים ? :wink: תודה, רן.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 למרות שתוספת זיכרון יכולה לעזור , אני ממליץ לך קודם כל לבדוק אם התקנת את הדרייברים האחרונים של רכיבי החומרה במחשב :!:
אורח פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 מבחינת דרייברים אני על האחרון של Nvidia לגבי כרטיס המסך. המצב הוא שבכל מעבר בין במבט למבט פשוט לוקח לו זמן להעלות את הראה של הסטוס + הדיסק טוחן, כניראה את הסוופ. תודה, רן.
yizhaq פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 יש לך מחשב נחמד מאוד. ובאמת הזכרון יוצר לך צוור בקבוק מסויים (WINDOWS XP עמצו ממלא את זה בלי בעיות מיוחדות) אבל נראה לי אם אתה רוצה לחסוך אז פשוט תוריד קצת את הרזולוציה או אפקטים מסויימים (כמו עננים או מים) דבר נוסף ישנה בעיה ידוע אם חלק מהסינרי של ישראל לדוגמה תל אביב או שדה דוב שאוכלים פריימים לארוחת בוקר.בכל מקרהתעשה את החשבון שלך. מה אתה רוצה יותר. מה גם אם יש לך מטוס אם מחשב טיסה אז תכניס את היד לכיס תוצאי את הכרטיס אשראי ותתחיל לגהץ ..... :shock: .... :cry: ..... :evil: הה ודבר נוסף בנוגע למצב אונליין לא אמורים להיות בעיות. יכול להיות שלא התקנת טוב את המטוסים של SB ואז זה יוצר בעיה. תקרא את קבצי README של SB.
jambo7 פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 לדעתי תוספת זיכרון נחוצה אבל לפני כן תוכל לבצע מספר דברים . בלי קשר לסימולטור. המחשב יתפקד טוב יותר עם תוספת זיכרון ויאמץ פחות את הדיסק הקשיח. 1 נקה את המחשב יש תוכנות ניקוי שמורידות את הרג'סטרי ויש תוכנות שמורידות קבצים מיותרים . תוכנה נוספת שנקראת spyboot תוריד לך מהמחשב קבצים שירדו לך מהאינטנט קבצים אלה עוקבים אחריך והם מאיטים את המחשב מחק מטוסים שאתה לא משתמש בהם גם אם הם הגיעו עם fs2004 פרט לססנה שהוא ברירית מחדל של הסימולטור [ תוכל לגבות אותם בסםריה אחרת ] 2 הגדל את הזיכרון הווירטואלי שיהיה בגודל של 1000mb ז"א פי 3.5 מזיכרון הראם שלך. 3 לאחר שניקיתה את הדיסק הקשיח עשה לו איחוי [ דפראג ] 4 אתה יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך והזיכרון שלו תוספת של +20% ביצוע מבלי לחשוש לגורל הכרטיס . 5 לא סביר אבל קיים וירוס שמאיט את המחשב תנסה לבדוק גם את זה 6 תנסה לבצע התקנה מחודשת כאשר אני התקנתי את fs2004 פרמטתי את הדיסק וביצעתי התקנה חדשה ולמרות הכל היו לי בעיות שונות. 7 ישנם 2 אתרים בעיברית שתוכל להירשם בהם וישם שם בפורומים חברים טובים כמו פה וכמו בישראלאירליינס שישמחו לעזור בחינם יש שם גם מדריכים שונים. האתרים הם www.pctip.co.il ו www.hwzone.co.il
אורח פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 תודה לכולם על העצות. דבר ראשון שעשיתי לאחר הפריים ירדו לקרשים זה להעיף את הסינרי של ת"א. הבעיה היא לא רק כשאני על המסלול, היא קוראת גם בגובה רב ובשיוט. חוי לדיסק עשיתי וזה עזר במעט, הכרטיס מסך כבר באובר קוקינג אני על רזולוציה סבירה יחסית למה שאני אמור לקבל מהכרטיס מסך שלי , 1024X768 כשהסינרי הוא על מדיום ולא כל האופציות מופעלות. בכל מיקרה אני הולך להכפיל את כמות הזכרון וכמובן לראות את מצב הסוופ. לגבי spybot, אחת לשבוע קבוע היא עוברת על המחשב ומנקה זבל. שוב תודה, רן.