OmerKorner פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 ראיתי כמה אנשים שמצלמים את הסקרינשוט מתוך המטוס, זאת אומרת איפה שהאנשים יושבים ובמעבר. איך בדיוק עושים זאת?
Itai Ganor פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 אקטיב קאמרה..מתאים לתמיכה חפש קצת אחורה בתמיכה תמצא על זה נושאים רבים.
Shai B פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 אני פשוט לוחץ על פרינט סקרין... תסתכל במקלדת שלך אם יש לך פי סי כי יכול להיות שבמקינטוש זה שונה אני לא מתמצא... איפה שיש את delete נכון? אז זה ככה: [prt scr] [scroll lock] [pause break] [insert] [home] [page up] [delete] [end] [page down] אז אתה לוחץ על פרינט סקרין (prt scr)... אם לא הבנת אז אני אעלה תמונה של מקלדת לאינטרנט פשוט כרגע אין לי אתר טוב מדי בשביל זה...
EvyatarM פורסם אוקטובר 20, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 שי לא הבנת אותו. הוא התכוון לצילום מתוך המטוס, הכוונה לתא הנוסעים וכו'. כולופן צריך את התוכנה ACTIVE CAMERA כמו שאמרו. אגב, היא בתשלום
OmerKorner פורסם אוקטובר 20, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2004 כרטיסי אשראי לבני נוער של בנקים בארץ עובדים בחו"ל בקנייה באינטרנט?