עבור לתוכן
Barak

אלעל - EAAVA

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

היום הרגשתי מן מחוייבות לעדכן אותכם במה שקורא עם החברה..

מעל 3 שנים חברתנו אלעל VA קיימת, לאחר שמאות טייסים עברו אצלנו, חלקם עמנו עד היום חלקם כבר לא, לאחר 4 ארועים מוצלחים והנהלה שנבנתה מן היסוד על אנשים איכותיים מהדרגה הראשונה (שגם חלקם כבר לא עימנו).

כפי שכולנו שמנו לב בחודש האחרון האתר נפל וכולם פנו אלי אז אני ינסה להסביר פחות או יותר מה קורה...לצערי, החברה שהחזיקה את האתר כנראה נפלה ואין HOST, באותו הזמן גם קרוב משפחה של המנכ"ל ארי ברוך נפטר והוא לא יכל לתפקד כמו שצריך, למרות שהוא לא תיפקד ברוב הזמן וכמעט כל העבודה נעשתה ע"י אנוכי ואיתמר ארג'ואן שגם הוא כרגע בצבא ואינו יכול לתרום יותר מדי..

אני יהיה ישר איתכם ויספר לכם שלקחת חברה בסדר גודל כזה לבד על הגב דבר לא פשוט, ולכן כרגע אני מנצל את החופש...

בנוסף, כרגע אין לי תשובה סופית לגבי השאלה האם האתר יחזור..כן רבותיי אחרי זמן רב החברה הראשונה הרצינית, נאמר בישראל, בסכנת סגירה, אני לא יספר לכם סיפורים, זאת האמת.

עם זאת, שום דבר עדיין לא סגור ויש סיכוי סביר מאוד למצוא HOST חדש ולהתחיל הכל מחדש בקרוב מאוד למרות שהתהליך יקח זמן.

לסיכום, כרגע זה מה יש ואני רק יכול להתנצל על הטייסים שלנו על זה, באמת שאני מצטער..

לבנות חברה ולראות אותה הולכת ונעלמת זה לא פשוט הושקעה הרבה עבודה וכרגע שום דבר לא בטוח..

שבוע טוב לכולם,

ברק

(חיפשתם חדשות רעות לפני הארוע לבודפשט...אחרי ההודעה שלי בפורום)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...