itzik friedman פורסם אפריל 25, 2017 דיווח פורסם אפריל 25, 2017 כמאמר הכותרת, מה הכי מומלץ כיום לארץ הקודש ע"מ להנות מחוויית CVFR טובה? כמובן אפשר לשלב. אשמח להמלצות. נ.ב. P3D V3 [נ.ב.2 אני לא מאמין שהמערכת מחקה לי את כל הרזומה של החשבון שלי...היו לי איזה 600 הודעות, בנושאים שמסקרנים אותי גם עכשיו. ופוף הכל נעלם יש לזה פתרון?]
yoni revivo פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 אני עם הiCVFR של כריס על P3d v3 והוא מעולה. אם זוכר נכון שוקל באזור ה15GB מה שכן דורש טיפה אופטימיזציה עם סינרים כמו שדה דב, ומומלץ לבטל אובייקטים מסוימים באזור ת"א לטובת FPS.
Rom Shaked פורסם אפריל 27, 2017 דיווח פורסם אפריל 27, 2017 בעניין ההודעות יש אפשרות לאחד בין המשתמש הקודם לחדש, תברר אצל אחד מחברי ההנהלה ממליץ גם על הiCVFR מספק חבילה כוללת לכל האזורים בארץ
itzik friedman פורסם אפריל 27, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2017 בזמני היה צריך SRTM, לנדקלאס, ונראלי עוד איזה משהו. ולחרוש בADDON SCENERY מה מעל\מתחת מה... זה אומר שהיום בהתקנה אחת של 15גב ואפשר להמריא? רון- לאיזה מחברי ההנהלה לפנות בדיוק? אינלי שמץ מי נמצא איפה היום.
yoni revivo פורסם אפריל 28, 2017 דיווח פורסם אפריל 28, 2017 בגדול זה כולל הכל (פרט לבן גוריון בתשלום כמובן) ויש לך מדריך התקנה מפורט בפורום iVFR. יש סדר מעל/מתחת אבל זה נעשה דרך תוכנה נוחה להתקנת סינרים. סיפור של רבע שעה התקנה בסהכ. .
itzik friedman פורסם אפריל 28, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2017 אפשר איזושהי הדרכה טיפה יותר מפורטת? לא הייתי פה שנים. א. מאיפה משיגים את ה15גב האלה? ב. תוכנת ניהול הסינרים חיצונית? או שהיא חלק מה15גב? וסתם אגב, כריס עדיין בקשר עם הפורום? עזבתי כשהוא התחיל לעבוד על הפרויקט שלו וכל יום כל היום ההודעות בפורום היו שלו
Rom Shaked פורסם אפריל 28, 2017 דיווח פורסם אפריל 28, 2017 הכל נמצא פה בעניין שיחזור המשתמש אני יודע שאור באכתרי סידר את זה כששיחזרו את הפורום
itzik friedman פורסם אפריל 28, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2017 א. תודה רבה...וואו מה הוא עשה מזה! זה מכרה זהב! ב. אור זה אחלה. תודה.
itzik friedman פורסם אפריל 29, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2017 טוב אז בערך הסתדרתי...הורדתי, עכשיו, בהוראות שם לFSX כתוב למשל למצוא SCENERY.CFG או משהו כזה, זה דברים שלא נמצאים בP3D.. .מישהו אולי כתב לזה מדריך מעודכן? ממשל לא באלי להרוס את ההתקנה של הסימ'.
Omer Lanis פורסם אפריל 29, 2017 דיווח פורסם אפריל 29, 2017 Scenery.cfg קיים לפריפר בדיוק כמו לfsx, בתיקייה מקבילה במיקום. C:/users/(username)/appdata/roaming/lockheed martin/prepar3d v3 לך לפי המדריך, הכל מקביל ויעבוד גם בפריפר.
itzik friedman פורסם אפריל 30, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2017 9 hours ago, Omer Lanis said: Scenery.cfg קיים לפריפר בדיוק כמו לfsx, בתיקייה מקבילה במיקום. C:/users/(username)/appdata/roaming/lockheed martin/prepar3d v3 לך לפי המדריך, הכל מקביל ויעבוד גם בפריפר. אין אצלי קובץ כזה... הכי דומה במקום שציינת זה Prepar3D.cfg ותו לא.
Omer Lanis פורסם אפריל 30, 2017 דיווח פורסם אפריל 30, 2017 4 hours ago, itzik friedman said: אין אצלי קובץ כזה... הכי דומה במקום שציינת זה Prepar3D.cfg ותו לא. מתקן את עצמי, חפש ב c:/programdata/lockheed martin
itzik friedman פורסם אפריל 30, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2017 מצאתי, ואחרי לא מעט ניסויים ותושיה הצלחתי... אני רק מקווה שהתקנתי טוב, כי יש לי עצים [או שזה משהו אחר שמרחוק נראה עצים] שצומחים מתוך הים התיכון, בערך מול קו החוף של יפו, וה-TAXIWAYS בחיפה, אילת, והרצליה [בינתיים לא בדקתי נוספים] לפעמים נעלמים מתחת לשכבה של הקרקע.
Omer Lanis פורסם אפריל 30, 2017 דיווח פורסם אפריל 30, 2017 3 hours ago, itzik friedman said: מצאתי, ואחרי לא מעט ניסויים ותושיה הצלחתי... אני רק מקווה שהתקנתי טוב, כי יש לי עצים [או שזה משהו אחר שמרחוק נראה עצים] שצומחים מתוך הים התיכון, בערך מול קו החוף של יפו, וה-TAXIWAYS בחיפה, אילת, והרצליה [בינתיים לא בדקתי נוספים] לפעמים נעלמים מתחת לשכבה של הקרקע. את העצים פתרו מתישהו, תחפש בפורום של iCvfr. המסלולים עדיין בעייתיים אצלי.
itzik friedman פורסם אפריל 30, 2017 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2017 אם ככה אז אני רגוע. שונא לסבול לבד תודה לכולם על העזרה! עכשיו רק נשאר להיזכר בנדב"ר חחח
yoni revivo פורסם מאי 1, 2017 דיווח פורסם מאי 1, 2017 את עניין מסלולי ההסעה בV3 ניתן לפתור בעזרת ADE http://scruffyduck.screenstepslive.com/s/help_docs/m/20268/l/199756-how-do-i-set-taxi-link-draw-flags-to-default-values
itzik friedman פורסם מאי 1, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2017 ממש תודה על הרצון, אבל מבחינתי הסימולאטור כרגע לא מספיק "שבור" ולכן אני לא מתכוון לנסות "לתקן" אותו. אני כבר בוכה על השעות שהולכות לי על טיסות, אני לא מעוניין להשכיב עוד על התחזוקה. הספיקו לי ההתקנות.