pini cohen פורסם מאי 28, 2017 דיווח פורסם מאי 28, 2017 I NEED HELP When i try to connect and after a few seconds i get the unhandled exception simconnect not foun That's what I get when I open the vpilot. And thank you for helping me
shachaf yasurr פורסם מאי 28, 2017 דיווח פורסם מאי 28, 2017 1 hour ago, pini cohen said: I NEED HELP When i try to connect and after a few seconds i get the unhandled exception simconnect not foun That's what I get when I open the vpilot. And thank you for helping me פשוט מאוד .. אין לך את תוכנת Simconnect ..........
pini cohen פורסם מאי 28, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2017 לא אין לי לא יודע מה זה אני יותר שבועיים מבקש מהברה עזרא אני לא יודע מה לעשות. שחף אתה יכול לעזור לי אם אתה פנוי אני בTS
Noy Farhi פורסם מאי 28, 2017 דיווח פורסם מאי 28, 2017 1 hour ago, pini cohen said: לא אין לי לא יודע מה זה אני יותר שבועיים מבקש מהברה עזרא אני לא יודע מה לעשות. שחף אתה יכול לעזור לי אם אתה פנוי אני בTS תחפש בגוגל את התוכנה Simconnect ותתקין. אמרו לפתור את הבעיה.
pini cohen פורסם מאי 29, 2017 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2017 נוי היי התקנתי את ה- התוכנה Simconnect וזה עזר בהתקנת ה-VPILOT . תודה רבה רבה על העזרה Noy Farhi הגיבו לזה 1