Or Belisha פורסם יולי 23, 2017 דיווח פורסם יולי 23, 2017 שלום לכולם, בהמשך לסקר שפורסם לפני כשבועיים שבו נשאלתם על תקופה וזמן רצוי לביצוע הגיבוש אנו שמחים להזמין אתכם לגיבוש חטיבתי אשר יתקיים בבריכה של המושב חגור ביום חמישי 10.8.17, אנחנו ניפגש בסביבות השעה 13:00 בבריכה, הבריכה נסגרת בשעה 19:00. כל חבר שיאשר את השתתפותו במפגש יידרש לשלם במקום סכום של 35 ש"ח הכולל כניסה לבריכה, בנוסף - חברי חטיבה יקבלו הנחה על מוצרי המזנון השונים, בחרנו שלא לקבוע סכום אחיד שבו כל חבר חטיבה יקבל ארוחת צהריים מהסיבה שלא רצינו להגביל אתכם, לכן מלבד תשלום הכניסה לבריכה לא נגבה כסף נוסף. מי שמעוניין יכול בנוסף לתשלום הכניסה גם לתרום לקופת חטיבה בכסף מזומן אותו נמיר ל PAYPAL החטיבתי. להרשמה לחצו כאן. תודה גדולה לדוד כהן, שבלעדיו כל זה לא היה מתאפשר! מספר דגשים: * הסכום של 35 ש"ח כולל אך ורק כניסה לבריכה. * לחטיבה אין רווח מאירוע זה (מלבד חברים שיחליטו לשלם יותר ולתרום לקופת החטיבה). * כל חבר חטיבה אשר נרשם למפגש, מתחייב להגיע (סוכם עם בעל הבריכה על מספר מסוים של אנשים תמורת מחיר כניסה מוזל, איננו מעוניינים בביטולים פתאומיים אשר יעמידו אותנו במצב לא נעים מול הנהלת הבריכה). * ההרשמה תהיה פתוחה עד התאריך 5.8.17 בשעה 20:00 מקומי (חברים אשר מסיבות כאלו ואחרות פספסו את מועד ההרשמה יוכלו לפנות אלי במייל vatil6@vatil.org.il בכדי להסדיר את ההרשמה). eyal shavit, Yarin Halali וגם dor alon הגיבו לזה 2 1
Or Belisha פורסם אוגוסט 1, 2017 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2017 צהריים טובים, אני מזכיר לכולם כי ההרשמה עדיין פתוחה ותיסגר ביום שבת, 5.8 בשעה 20:00 לצערי, עד כה נרשמו בסך הכל 9 אנשים, אנו צריכים לפחות 25 נרשמים בכדי להוציא את המפגש לפועל במידה ועד התאריך הנקוב ולא יהיו 25 נרשמים ניאלץ לצערי לבטל את המפגש. אני חייב לציין כי VATIL בנוסף להיותה חטיבה של VATSIM משמשת כמקום גיבוש, זהו חלק בלתי נפרד מהחטיבה אם לא חשוב יותר. לכן - אל תתעצלו, תירשמו, אל תדחו זאת כי בסופו של דבר אם המפגש יצא לפועל אני מאמין כי כולנו נהנה.