iroth פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 זאב קהאן ואני פיתחנו תוכנה חינמית וספריית אובייקטים המאפשרת לכל אחד ליצור תוספות לסינרי על ידי מיקום עצמים סטטיים כמטוסים חונים, רכבי שרות, מבנים, עצים וכדומה. כל שצריך לעשות הוא להריץ את הסימולטור, להתמקם במקום בו אתם רוצים להוסיף עצמים (שדה תעופה חביב עליכם או השכונה שלכם...) להריץ את תוכנת Object Placer שלנו ולבחור אחד מכ-300 אובייקטים למיקום. ניתן למקם אובייקטים ללא הגבלה והתוכנה יוצרת אוטומטית קובץ BGL עם העצמים שמיקמתם. התוכנה בנויה בארכיטקטורה פתוחה שתאפשר לבוני מודלים להוסיף את האובייקטים שלהם לספרייה. אנו מזמינים את השולטים ב-GMAX לפתח אובייקטים שניתן למקם בעזרת התוכנה. את התוכנה ניתן להוריד מאבסים בקישור הזה: http://library.avsim.net/download.php?DLID=55463 תהנו!
Itai Ganor פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אתם גדולים! הורדתי אותה אבל לא ידעתי שזה שלכם! כל הכבוד!
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 כל הכבוד ישראל, אני כבר מחכה להגיע הביתה ולשדרג את כל העבודות שלי עם התוכנה שלכם
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 כל הכבוד לכם על היוזמה והפיתוח . שיחקתם אותה בגדול תודה רבה. תמיד רציתי איזה מינחת מסוקים פרטי ליד הבית שלי וגם איזה אגם יפה ועכשיו סוף סוף ניבנה לנו מישרד חדש לVFS בהרצליה
Nir פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 היה לי הכבוד והעונג לבדוק את התוכנה טרם שיחרורה. הנאה מובטחת, אז קדימה להוריד ! וצפו לספריות חדשות בקרוב... ניר
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 זו תוכנה זהה לFSENCHEARY במקרה... לא? אני חושב שאפשר לשלב בינהם וייצאו עבודות באמת יפות. תעלו לכאן SCREENSHOTS מי שרוצה שנראה איך יצא לכל אחד
David Misha פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אכן יוזמה ברוכה. כל הכבוד על הרעיון. מקווה לקבל שיעור בתהליך יצור האובייקטים...(בקרוב :wink: )
Erez Savir פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אחלה תוכנה!אני יוריד אותה בערב.. וגם את תכנסו לאווסים תראו שהתוכנה בעמוד הראשי!! ארז
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 . כל שצריך לעשות הוא להריץ את הסימולטור, להתמקם במקום בו אתם רוצים להוסיף עצמים (שדה תעופה חביב עליכם או השכונה שלכם...) להריץ את תוכנת Object Placer שלנו ולבחור אחד מכ-300 אובייקטים למיקום. ניתן למקם אובייקטים ללא הגבלה והתוכנה יוצרת אוטומטית קובץ BGL עם העצמים שמיקמתם.תהנו! מה זאת אומרת להתמקם במקום שאנחנו רוצים שיוסיף אובייקט? כלומר- לקחת מטוס ולעמוד על החניה או המקום שאנחנו רוצים להוסיף בו? והאם יש עם התוכנה הסבר? נראה לי אבל אחלה דבר!!! יוזמה יפה!