עבור לתוכן
Baruch Spiegel

שלום לכולם אני חדש וירוק בVATIL צריך עזרה להיכנס לעינינים

Recommended Posts

פורסם

שלום, שמי ברוך

הגעתי לכאן די במקרה בזכות חבר מקבוצה אחרת שבה אני חבר של סימולטור קרב WW2 שנקרא IL2 FB הוא הביא קישור מכאן לפורום שלנו שם:

http://members.lycos.co.uk/idfsquadron/phpBB2/

בכל מקרה, יש לי קצת ניסיון בטיסות ONLINE ברשת IVAO (כ50 שעות) אבל שם אין כלכך נוכחות של חבר'ה משלנו. כשראיתי את הפעילות הענפה כאן נדלקתי והחלטתי להצטרף.

יש לי כמה בעיות שאני צריך בהם עזרה:

1. אני עובד כרגע עם FS2000, ***נערך ע"י רן - בחנות ורק בחנות ולפעם הבאה תקרא את חוקי הפורום ***

2. FSUIPC.DLL היה פעם חינמי, מה הקטע עם REGISTRATION ואיך עושים את זה?

3. משום מה SB לא מזהה את הMULTIPLAYER SESSION שאני פותח בFS2000

4. לא יודע איך מתחברים לתכנת הדיבור

4. הבעיה הכי חמורה: FS מתרסק לי אחרי כמה דקות כשאני עובד עם SB.

תודה מראש,

ברוכי

פורסם

ברוך הבא! בעיקרון מה שתזדקק לו בשביל VATSIM מגיע חינם בFSUIPC, ולא דורש הרשמה. בנוגע לתוכנת הקשר - SB אמורה להריץ אותה אוטומטית ולהחבר לשרת שהקשת במידה וסימנת את האפשרות Use Roger Wilco Sound (משהו בנוסח). ודא שסימנת את האופציה הזו. אם אתה רוצה לעבור ערוץ קולי אחרי שהתחברת, היעזר בATC Directory.

נ.ב.

תמרון ברוכי זה הכי, אחי.

פורסם

תודה לכם

אני המום ממהירות התגובות כאן, אני בעבודה ואין לי זמן לקרוא, אני רק מגניב הצצה פה ושם...

:shock:

נראה שאני הולך להיות מאוד עסוק בקרוב...

פורסם

שלום ברוכי וברוך הבא לחטיבה.

קודם כל נשמח אם תחתום קבוע הודעה בשמך המלא

הרשת שהגעת אליה מדמה טיסות ופיקוח טיסה אזרחי ברמה של 95-99 אחוז למציאות, משמע שכל החוקים שקיימים במציאות ושניתן לבצעם ברשת תקפיים, כמובן שישנם עוד חוקים של הרשת והחטיבה, תוכל למצוא אותם באתר החטיבה ואף רצוי שתעבור עליהם, דבר נוסף שקיימים מדריכים לקריאה באתר החטיבה, ויש גם בית ספר לטיסה שיקח אותך שלב שלב, אם יש לך רקע מקדים בתעופה בארץ אז חסכת לעצמך ללמוד את הנהלים אם, אין אז שב ולמד, כי פה טסים כמו במציאות, ופה יש גם מי שיעזור לך כולל אני 8)

בהצלחה ושבוע טוב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...